Minyatür karakterler

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

findor wrote:abi ne diyon yaa annamadım :D:D:D
bursada minyatr karakter satan bi kaç yer duydum ama görmedim başkasının yalancısıyım...
download olayını soruyorsan, oyunlarda kullanılmak üzere ev, kale, duvar vs. arazi maketleri pdf veya jpg dosya olarak bulunuyor, onları download ediyorsun, printini alıyorsun kes-katla-yapışıtır yapıyorsun ölçekli bir maketin oluyor.

Minyatür figür olayını soruyorsan, bir ara burç pasajındaki limon (t-shirt falan satan yer, sinema gişesinin yanındaki) satıyordu Mage Knight minyatürleri. Ayrıca bir de Zafer Plazanın en alt katındaki oyuncakçıda vardı ama sanırım kalmadı. Onun haricinde İstanbul Gerekli şeyler'de (Avatürk) varmıdır acaba bilmiyorum.
Ben Bursa'dan (hatta Türkiye'den) almadım... :lol:
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi walla benim bildigim butun remzi kitabevlerinde mintayür karakterler war.(istanbulda tabii :D )
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

hangi firmanın figürleri ? Orjinal D&D (Wizards'ın çıkardığı) mı? Mage Knight mı? Battletech / Warhammer? Sanırım bir aralar Warhammer çok yaygındı... masaüstü turnuvalar falan da yapılıyordu...

Warhammer hiç oynamadım ama Mage Knight biraz oynamışlığım var... aslında o da baya eğlenceli...

ama ben bendeki minyatürleri masaüstü frp'de harita üzerinde combatlarda kullanıyorum daha çok... figür kullanmayınca oyuncular kıvırabiliyorlar.. "yok aslında ben kapıyı açmamıştım... zaten o önden gidiyordu ben arkadayım" gibi... :roll:
- Shadowrun Proverb -
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

wala cok iii bilmiomda sadece mage knigth denen figürleri hatırlıorum :D . dnd yoktu sanırım
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
akinnika
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by akinnika »

mage knight figürlerinin bir avantajı da altlarındaki dönen diski hp counter olarak kullanabiliyorsunuz :lol:

bazı sitelerde D&D'nin orjinal minyatürleri ile ilgili ciddi eleştiriler okumuştum (kutudan kırık çıktıklarına dair şikayetler, alt tabanlarına doğru dürüst oturmadığı için maket bıçağı ile rötuş yapmak gerektiğine dair söylentiler vs. vs.) ayrıca sanırım Mage Knight figürlerinden daha pahalılar... En azından hatırladığım kadarıyla Starter setinde 6 figür vardı ve Mage Knight starter'i ile aynı fiyattaydı (MK'dan 10 figür çıkıyor)... "tipik wizard of the cash" vakası diya yazmıştı bir forumdaki sinirli bir wizards müşterisi... :lol:
- Shadowrun Proverb -