Aslında Tasslehoff derdim ama o hırsız diil o yüzden bencede Talen en iyi hırsız okuduğum Oliver de barows'da iyiydi ama o seri pek bilinmez hem öyle ne olduğunu anlamadan götürme falan gibi yetenekleri yoktu.
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
valla bi öncceki syfad da yazdım ama ciden kikitaplardaki en iyi hırsız talen benim bildiğim, adam ayakta soyuyor yaw, tüm hırsız özelliklerine sahip...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Talen en iyisidir,ama o yaştaki birini nasıl o kadar yetenekli olduğuna aklım ermiyor...Ayakta insan soymak nası bişidir bir hırsız nasıl o kadar yetenekli olabilir ?
NIGHT wrote:Bu "ayakta insan soymak" terimini biraz açıklar mısınız? Anlayamadım.
Yani yan kesicilik gibi mi?
yani ayakta insn soymak derken, eleman yanından geçiyor ve üzerindeki tüm deerli eşyalar el deiştiriyor, bunu da kimse farkedemiyor..
sparhawk falan farkediyor demeyin çünkü onlar alışkanlıktan "Talen tüm eşyalarını geri ver" dio sadece...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...