eski sevgililerinizi...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

astarte wrote:scythe-haklısın kesinlikle aldatmak en iğrenç en berbat...yalanların en kötüsü..
fingolu bişey-sana yazımın sonunda döncem
theodorus ve levian-kaba kuvvet..vaaay
turkleader-her aşık olan aldatılıyomu sanıyosun?
exile-katılmıyorum düşüncelerine

aldattım ewet doru..ama hiç bi zaman bnn muhabbeti olmamıştır arkadaşlarımla..dalga falan olmadı yani..
aslında burda bilerek abarttım..saçmalıklarınızı görün de susun diye..
hepiniz aldatma karşısındaki tepkinizi dile getirdiniz..ve bana verdiğiniz cevaplar aslında neden aldatıldığınızın cevabı(hepiniz aldatıldınız demiyorum,eksikliğiniz bu yani)..kendi kusurlarınızdan dolayı aldatılırsınız..hiçbiriniz konuşmayı denemedi...aldatılınca direk gurur yaptınız hepiniz.kaba kuvvetler,aldatana kötü kız demeler falan..nie yaptın dien olmadı..herşeyin iyi kötü bi ndeni vardır die düşünemediniz demek,bazı şeyler üzerinde tartışmaya bile değmez diyenler haklı bi yerde ama hiç mi merak edilmez hiç mi sorulmaz NİYE diye??yaa seviyosu aşıksın fln boynuzlanıyosun ve neden niçin yok..ama fingolu arkadaş içinizde en güzel tepkiyi verdi bence..sormam ama o yoluna ben yoluma diyerek...

abarttığım kadar büyük bi durum yok,yani öle üniversite kazanamamalar ağlamalar falan..ama aldattım yani..pişmanlık meselesine gelince...kararsızım :cry:
astartecim
1-)demekki sen en irenç insanlardan birisin(cunku aldatıosun)
2-)demekki sen en berbat insanlardan birisin(cunku aldatıosun)
3-)demekki sen en yalancı insanlardan birisin(cunku aldatıosun
4-)demekki sen s.l.k birisin(cunku sana deger veren bi insanı aldatmıssın)
5-)demekki sen adam olmassın(ben bu özelliklerinden bunu alıyorum)

//edit azalin
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
astarte
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by astarte »

oo klas hareket böle ben seni ciddiye almam eehhe tarzı

ben kimseye ders vermiyorum ki,bunlar benim neden sonuçlarım...ters bişi varsa hayır öle diil böle diyebilirsin..daha kolay olur,laf koyucam diye uğraşmazsın :)
oyun falan değil sadece etki tepki olayı gibi bişey..anlattığım yerlerin çoğu abatma,ama yazının konusu ve vermek istediğim mesaj :) (ay çok komik oldu) çok farklı..anladın mı :)

ewet küçüğüm daha çok küçüğüm:)saçmladım biraz ama zavallı falan diilim,saf da diilim..güveni kötüye kullanmak olabilir tamam...ilgiye muhtaç nedir abi yaa hehe güldüm yanii :lol: çocukmuyuz.....acaip ezmişin,yaralımısın bu konuda acep ??
<div>she belied her own words</div><br />
astarte
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by astarte »

bana değer verdiğini nerden biliyosun?
ben sevdiim insanı bana değer verdiği halde nie aldatim ki
<div>she belied her own words</div><br />
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

ewt abi klas hareket seni ciddiye almıoruz tarzı.ayrıca senin gibilere sence nie laf koymaya calısalımmki sana zaten koyan koymus.bu arada vermek istedigin mesaj öle komiktiki. you are the best. :D bu siteye abartmak içinde kayıt olmadınki buda senin abartılmıs bi insan oldugunu gösterir. :lol: bölece bi özelligin daha ortaya cıkmıs oldu. :D . yani sen artık aşmış bi insansın :D.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

son uyarı.

konu özüne dönmezse başlık kilitlenecek.kişisel tartışmalr kişisel ortamlarda yapılsın. (icq msn vb.)

saygılarımla.

ps: theodorus kelimelerine dikkat et! bu forumda argo ya kesinlikle yer yoktur.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

aynı şekilde birbirmize saygı duyarak ayrıldık...o yüzden küçük düşürme, aşağılama gibi her hangi bir şey söz konusu olamaz...olmamalıda
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
hayaletxxx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hayaletxxx »

abarttığım kadar büyük bi durum yok,yani öle üniversite kazanamamalar ağlamalar falan..ama aldattım yani..pişmanlık meselesine gelince...kararsızım :cry:
way astarte way sen neymişsin be..
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

ne zaman oturup eski sevdiğimi düşünsem hep keşke şöyle yapmasaydım da böyle yapsaydım diye geçiririm içimden.. ve her seferinde kendimi daha suçlu bulurum...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

LANET OLASI ESKİ SEVGİLİLER :evil: :evil: BU ZAMANIMI BİLE
ALT Ã?ST EDİYORLAR YENİ İLİşKİLERİME ZARAR VERİYORLAR
Ã?IKIN HAYATIMDAN YAA İSTEMİYORUM BU SİZLER GİBİ DEğİL GİDİN ULAN GİDİN......................... :evil: :evil: :evil: :evil:
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

lütfen mesajları kişisel hakaret düzeyine taşımayalım findor..ve argo kelimeler kesinlikle yasaktır biliyorsunuz.kin kusulmaya devam edilmesin lütfen.kendi görüşümü belirtmem gerekirse..eski sevgililimlerime duyduğum aşk geçmişte kalmıştır ve piman değilimdir..şuan elimizde olan aşkı yıpratmamak için geçmişten ders alınmalı,bize değer verenlere bikaç anlaşmazlık yaşandı diye lanet etmemeliyiz.acılar insanı bilgeleştirir..hata kabullenildiğinde..aşksa doldurur kalbi tüm güzellikleriyle...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

BU SİZLER GİBİ DEğİL.... :!: :!: :!: :!:

nerden biliyosun... sanki insan sevgili seçerken ileride şöyle böyle olacak diye mi seçiyo... gönül istiyo.. sonra çıkıyo rengi ortaya...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

polemiğe girmek istemiyorum düşüncemi söledim sen üstüne alınma...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

aslında en iyi dostlardır eski sevgililer...Bir düşünseniz...Eğer o sırada ilişkide ciddi idiyseniz,sorunlarınızı paylaşmak için yanında olmasını istedğiniz kişilerden biri onlardır,ya da 'bugün biriyle birşey yapayım'dediğinizde aklınıza ilk gelenler yine onlar...Ne olursa olsun,ne yapmış olurlarsa olsun-ben aldatıldım ve aldatılmayı da ne olursa olsun a ekliyorum (en azından kendim için)-bırakın hatıralarda yaşasın güzel günler,moraliniz bozulduğunda onları hatırlayın...Ya da yıllar sonra karşılaştığınızda kafanızı çevirmek yerine o anıları hatırlayıp gülümseyin...o gülümsemese bile...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

hiç aşık olmadım kız arkadaşlarıma .Sadece başlarda aşık olduğumu sandım.Zaten birbirimizi fazla üzmeden ayrıldık hepsiye.Bence en doğrusu bu,aldatmak nedir?Saçmalık ve gerkesizlik....
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

aldatmak nedir?bence en iğrenç bişey ben bi hatun olarak böylr düşünüyorum ve siz erkeklerin (sözüm meclisten dışarı) bu konuda bayağı midesiz olduğunuzu düşünüyorum.aç yaratıklarsınız doyumsuz.tek başınıza veya arkadaşlarınızla bi bara gittiğinizde gözleriniz dönüyo.ne gereği var zaten değer verdiğin kişi sana sevgisiyle karşılık veriyo.git napcaksan sevgilinle yap.bi hatunu yatağa atıyosunuz sonrada eve gidip sevgilinizle beraber oluyosunuz sizi anlamıyorum.içinizde aç ve ilkel bi köpek mi besliyosunuz?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply