ÖIğLIKLARIN KALESİ(DÖşMÖş TANRI:AZALIN)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

ruhun derinlikleri çıldırıyordu. intikam istiyordu..intikam alamadığı her an onu acılara boğuyor ve buda ruhundaki kaosu kudurtuyordu..

almalıydı intikam almalıydı..tek istediği, tek dileği buydu...

ve bu yer ..bunu çoşturuyordu...

bir an sanki kalenin kan ağlayan duvarlarında bir boşluk açıldı gibi geldi. acaba yanılmışmıydı. belkide öteki yanı duygularını bastırıyordu...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

"Ben Azalin in Seçilmiş Savaşçısı ve bu Kalenin Komutanı Galadlirim.."diye cevap verdi adama kadın..."Görüyorumki intikam hissiyle dolusun..gözlerinden bunu herkes anlar..ama ben..çok daha fazlasını görüyor ve hissediyorum..!İradeni kemiren,ve kanında dolaşan o his..iyi bilirim..Ama öncelikle..ne istiyorsun anlat bakalım.."
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

" Buraya gelen bir kişinin istediği ne olabilir! İntikam, tabii ki, intikam! Ama farklı bir şekilde... intikam fiziksel değil zihinsel olmalı. Seahriel'dan, diğer benliğimden intikam almak istiyorum! " Dişlerini gösterdi, ama düzgün ve beyaz dişler pek korkutucu bir görüntü oluşturmadı. Zaten, bu da bir refleksti, kimseyi korkutmaya yönelik bir şey değildi.

Deli benliğin yönettiği ağız bir an duraksadı. Bir an sonra uykudaymış gibi mırıldanarak, hafif bir sesle söyledi:
" Bedel ne olacak? "
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Seçilmiş adamın ne istediğini çok iyi biliyordu elbette ama onun ağzından duymak..intikam isteğini..hemde kendi benliği için...kadının kendi Tanrısıyla olan ilişkisine ne kadar benzer şekilde..en çok sevdiğin ..en çok nefret ettiğin şey..gerçek intikam..!diye düşündü ..ruhtan alınandır.."İntikam Ã?ığlıklarını *kendi*ağzından duymak çok hoş.."dedi kadın kendi kısmını tonlayarak.."İraden ve kendin..İstediğin ne için intikam olursa olsun burada bunu almayı öğrenebilirsin..Kişisel meseleler en çok acı verendir..içeri geç..iraden izin verirse.."kadın başını yana yatırarak parlak beyaz saçlarını gözlerinin önüne düşmesini sağladı..Ve gözlerinde adamın karmaşısını kendi iradesi*ve tanrısının bahşettiği güçle*anladığını belirten bir alev vardı gözlerinde..Acıyı bilmenin bilgeliği..bilmenin..Ve intikamın aslında sonunuda bilmenin..ya hep..yada hiç..
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

" Fazla zamanım yok... o.. hep geri dönüyor. Anlıyor musun? "

Ardından yırtık pırtık paltosunu çıkardı ve yana attı. Kızıl giysilere bürünmüştü, giysilerinin paça, yaka gibi kısımları ve kuşağı sarıydı ve üzerlerinde de, kızıl rün harfleriyle Yedi Cennet'in Altıncı Lordu Sealtiel'a ilahiler yazılıydı.

Kapıdan içeriye adım attığı sırada rünler siyahlaştı, ve kılıcının kını erimeye başladı. Kılıç Bilgini şok içinde kılıcı tutmaya çalıştı ve acıyla haykırdı: Mavi parlayan kılıç derisini yakıyordu! Anlaşılan kutsal bir ışıkla parlayan kılıç, bu yere sokulamayacaktı. Sağ elindeki son dermanla kılıcı kapıdan dışarı attı, kılıç yine mavi olan ama daha az parlak olan rengine geri döndü.

Kılıç Bilgini kadını takip etti.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Kapının eşiğinde durdu. Ondan, o benlikten intikam almak buna değermiydi? Bir bedel olacaktı, biliyordu; her zaman bir bedel olurdu.

Ama Kılıç Bilgini içinde sayısız ruhun ağladığı ve intikam yeminlerini tekrarladığı kaleye adımını atarken bu bedeli ödemeye hazırdı. Zihninin bir parçası, adı Seahriel olan parça, umutsuzca bunu durdurmaya çalıştı, ama kontrol zihninin karanlık tarafındaydı.

Delilik ve karanlık dolu zihin, kapıdan içeri girdi.

Dönüp arkasına bakmadı bile. Tek önemli şey, intikamdı; Bedeli ne olursa olsun.
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Ã?ığlıkların kalesinin önünde beklenmedik bir misafir vardı. Bu kale ona acıyı ve sevgiyi tattırmışt. Ölüm ve Aşk ne kadar benzer duygularda ikiside acı dolu ve bir o kadar da huzur doluydular. 'Ölümün Eli' Oren bunu onun yeni ismi olarak belirlemişti. Fakat o Unholy di ölümün komutanı hüküm süren dönemde ölümün getiricisi olacaktı.
Kapının önünde durdu ve tüm gücü ile bağırdı.

- GALADLIRIM...

Kalenin içinde yankılandı Ölümün Sesi...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

kadın kaleye giren adamı gözledi..adamın iradesinin güçlü olduğunu biliyordu..intikam için yandığınıda..ve sonra onu duydu..kalbindeki huzur..karanlıktaki huzuru..unholy..
"galadlirim.."
kadın saçını savurarak geriye baktı..
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Kalenin önünde bekliyordu. Sesinin gittiği yeri ve yaratacağı etkiyi biliyordu. Gözlerindeki kızıl parıldama anlık bir ışık yaydı etrafa kukuletasını geriye attığında beyaz saçları rüzgarda dalgalandı. Bu anı beklıyor ve ozlemını duyuyordu, parcası sevdıgı onu karsılayacaktı.
Tekrar bağırdı sesi geceyi yırtarcasına yankılandı.

- GALADLIRIM...
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

kadın o anda herşeyi bıraktı..herşeyi..ne Seçilmişiliği ne Komutanın görevlerini..nede kılıç bilginini..intikam isteyen ruhu o an sustu ve sadece..sese doğru koştu..

Ve karanlıktan sevdiği kişi yi gördü..

ve sadece koştu..bilinçsizce..bunu sadece o sağlayabilidi..belki ölecekti bu sefer kendisi ama umrunda da değildi..
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Karanlıktan ona doğru çıkan kadını gördü. Drow kadını, beyaz saçlarının ayın altında dalgalanmasını izledi. Uzun süredir bunun için bu an için mücadele etmişti. Bu an için ölümü tercih etmiş ve ölmüştü.
Sevdiği onun kollarına bıraktığında oda onu kollarına aldı. Beyaz saçlar ay ışığı altında birbirne dolandığında iki sevgilinin nefesi nefeslerine karıştı.
İki heykel gibi orada durdular yavaşça geriye çekildiğinde Ölümün Eli fısıldadı.

- Senin için geri geldim...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

kadın kendisini sarmalayan adamdan hoşnut gülümsedi..
"Benim için geleceğini biliyordum.."dedi ..
Bu tapınılan bir varlığın gülümseyen ağzının köşelerinde kaybolmak gibiydi..
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Sevdiğinin gözlerine bakıyordu. Onun o güzel gözlerine bir Drow savaşçısı ölümcül bir rakipti. Ama o sadece sevdiğini görüyordu. Huzur, aşk ve sevgi tüm iyi duygularını armağan ettiği kadına baktığında içindeki karanlık kıpırdandı.

- Senin için geldim ve senden birşey istiyorum benimle gelmeni...

Kadının ardındaki kaleye baktı. Kaosun şekilsizleştirdiği bir zamanlar saygı duyduğu Tanrının kalesine baktı ve tekrar kadına yöneldi.

- Benimle gel ve benimle yaşa... Bana seninle beraber ölebilme şansını ver...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Kadın adamın pürüzsüz yüz hatlarına baktı ..onu saran kolların altındaki ruhu ise daha da çok seviyordu..ama..
"Biz hem bir bütün,hemde ayrıyız sevdiğim..Benim ruhumu şekillendiren bana amaç veren Tanrımı ve kaledeki görevlerimi terkedemem..Ama yinede beraber olacağız hep..beraber..ruhlarımızla.."
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Adam kadını kollarından bıraktı, bir adım geriye doğru çekildi. Bu tepkiye hazırlıksız yakalanmış, yaralanmıştı. Sevdiği kadınla dövüşmenin nasıl olacağını merak etmeden alamadı kendini bir an. Donuk sesi içinde huzur barındırarak yayıldığında savaşçı tekrar sevdiği kadını kollarına aldı.

- Ne olursa olsun yanındayım...

İçindeki düşünceyi bastırmaya çalıştı, düşünmemeye karanlık düşünceleri uzaklaştırmak istedi. Ya savaşmak zorunda kaldıkları an Tanrısını seçerse. Beyninde yankılanmıştı bir anlığına bu düşünce. Gözlerini açtığında kırmızı gözleri bir an parıldadı. İçindeki karanlık büyük bir coşku ile yüzeye çıktığında beyninde tek bir düşünce oluştu. Karşımda olan düşmanımdır.
Kadını kendine daha çok bastırdı. Bedenindeki arzuyla sarıldı ona beynindeki düşünceler karanlık bile olsa onu seviyordu.
Locked