Bence fighterlarin hakkini yemeyin... Ciplak bir Fighteri, ciplak bir buyucuyle karsi karsiya koyduysaniz tamam haklisiniz ama ^^
fighter mı mage mi
Arkadaslar iyi demissiniz guzel demissiniz de level 30 bir fighterin uzerindeki magicallari tamamen unutmussunuz... RIng of Epic Spell Resistance, Saveleri arttiran cloaklar, Spell reflection... Permanency yapilmis esyalar... Ben kolay kolay damage alabilecegini zannetmiyorum bu tarz bir fighterin. 2nd icin konusuyorsaniz bu dedigimhalen gecerli nitekim "Immune to mind affects" diye bir dolu esya var ya da immune to death ans spell effects... E sen bunu level 30 bir adama uyarla bi de... Armageddon atsan olmez gibi gozukuyor epic itemlarla
. Ayrica pure bir level 30 fighter olmasi icin adamin heralde olumsuz filan olmasi, yemek arasinda dragon filan oldurmesi lazim
Bence fighterlarin hakkini yemeyin... Ciplak bir Fighteri, ciplak bir buyucuyle karsi karsiya koyduysaniz tamam haklisiniz ama ^^
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
raist ben bu dediğine katılmıyorum 2nd ın sistemi bence tabi bu benim görüşüm sacma değil hem eğer bir mage staffla bir fıghterı öldürüyorsa o adam bıraksın bu işleri evde karısına temizlikte yardım etsin 2nd için konuşuyorum 1.level mage herzaman yanında bir fıghtera ihtiyaç duyar level 5 e kadarRaistlin wrote:2nd o kadar mantıksız ve dengesiz bir sistem ki orada büyücü sopasıyla bile bir fighterı öldürebilir... Büyüye bile ihtiyacı yokki...