Sessiz Kılıç Öıktı!!
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

ama be abıcım bekle babam bekle ınsan sıkılıo ya bak sessız kılıc cıktı gordugum an aldım ve bıtırdım anlasınlar artık ınsanlar AÃ? bu kıtaplara
euheuheu ama aslında onlarada hak verıom onlarda heralde ıstedıklerı kadar yardım gormuolar belkıde ve tabı bırde korsan olayı var yanı adamlar ıstedıklerı kadar kazanamıolar belkı bılmıom ben ama tahmın edıom dogrusu
İyi güzelde bu sefer çok seri ve hızlı bir şekilde çıkarsa da salvatore'u bekliyeceğiz.Yani biz her halükarda yeni kitap için sabretmek zorunda kalacağız.Bizim açımızdan birşey değişmiyor yani.
O yüzden bu tempo iyi diyorum.Zaten yayınevi tek Drizzt'in serisini çevirip basmıyor ki,başka seriler de var.YAv şu War of the spider queen serisi de çıksa artık be!(Bir de kalkıp o kadar tempo muhabbeti yaptım?
)
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

arkadaşlar şimdi bir kitabın çevirisi ortalama iki ay ki üçe dörde uzayabilir duruma göre
bundan sonra can alıcı nokta düzelti var
editörün son okuması var
dizgisi var
en çok sorun çıkartan bölüm olan basımı var
bu süreci elimizden geldiğince düzene oturtup kitapların çıkışlsrı arasında bir iki ay olacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz
bu ara daha az olmaz kolay kolay
ve bence kitabın oturuşması için iyi bir şey
bu arada war of the spider queen bir aksilik çıkmazsa ekim başı piyasaya çıkacak
sabırsızlıkla bekliyorum
adağım var çıkınca kurban keseceğim
(bu espri değildi
)
bundan sonra can alıcı nokta düzelti var
editörün son okuması var
dizgisi var
en çok sorun çıkartan bölüm olan basımı var
bu süreci elimizden geldiğince düzene oturtup kitapların çıkışlsrı arasında bir iki ay olacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz
bu ara daha az olmaz kolay kolay
ve bence kitabın oturuşması için iyi bir şey
bu arada war of the spider queen bir aksilik çıkmazsa ekim başı piyasaya çıkacak
sabırsızlıkla bekliyorum
adağım var çıkınca kurban keseceğim
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Haha, deme ya! Hülen adamcağızlar ne kadar kazanıyorlar ki korsanlar gidip Türkiye'de Salvatore'nin 4000 sata kitaplarına tenezzül etsinlerbırde korsan olayı var yanı adamlar ıstedıklerı kadar kazanamıolar belkı bılmıom ben ama tahmın edıom dogrusu
Bir Da Vinci şifresi 100.000 satıyor.
Bir Salvatore tahminen 4.000 satıyor.
Da Vinci şifresi ile Salvatore arasında satış miktarı söz konusu olduğunda yüzlerce kitap var. Yani Salvatore'a gelene kadar...
Kapiş?
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
dış ülkelerden getirilip türkiye şartlarına göre akıl almaz fiyatlarla satılan bazı yayınlar ve cd türü şeylerde korsan bana o kadar da tahammül edilmez gelmemekle beraber kitap gibi fiyat bakımından çok yüksek meblalara mal almayan şeylerin korsanının alınmasını kesinlikle kınıyorum ve abimin dediklerine tamamaen katılıyorum ii ki 4000 satılıo..
görüş ve saygılarımla...
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...