diyarınız yeni geldim lordlarım bana beni aranıza kabul edermisiniz.
her zaman iyilik için dövüşen ve her zaman yardım etmeyi seven bir kişiligim var...
yapılacak bir iş olursa istemeniz yeterlidir efendilerim...
İyiliğin Eli
Kalın bir ses dışarıdan fısıldadı:
"Burada hiç kimse yabancı değildir dostum... Azalin buraya giren herkesi korur ve kollar..."
kapının kenarından bir anda Adonis çıktı, yüzünde eğlenmiş gülümseyen bir ifadeyle...
"Senin inancın bu değil mi güzeller güzeli Elis..."
şovalye yarı-meleğin elini nazikçe öptü...
Logan ve Starfall adamın yaklaşmasıyla nedensiz bir şekilde tehlikedeymiş gibi irkildirler...
"Burada hiç kimse yabancı değildir dostum... Azalin buraya giren herkesi korur ve kollar..."
kapının kenarından bir anda Adonis çıktı, yüzünde eğlenmiş gülümseyen bir ifadeyle...
"Senin inancın bu değil mi güzeller güzeli Elis..."
şovalye yarı-meleğin elini nazikçe öptü...
Logan ve Starfall adamın yaklaşmasıyla nedensiz bir şekilde tehlikedeymiş gibi irkildirler...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Logan
- Kullanıcı

isterseniz iş yapabilirim
tani ihtiyacınız varsa bana...
tabiki ben burda bir yabancım önce kendim tanıtıyım
asil turin in oglu logan babam öldükten sonra miras için bir sürü leş kargası başıma üşütü...bende aldım başımı geldim buralara
kılıcımla dogruluk üzerine savaşacama yemin etmi tanrıma
bunu üzerine tanrım bir hediye verdi...
kılıcını çeker ve ben beyaz parlak bir kılıçtır üzeri rünlerle kaplıdır.
vederki
benim damarlarımda ki kan bitince bu kılıcında parlaması gidecek...
tani ihtiyacınız varsa bana...
tabiki ben burda bir yabancım önce kendim tanıtıyım
asil turin in oglu logan babam öldükten sonra miras için bir sürü leş kargası başıma üşütü...bende aldım başımı geldim buralara
kılıcımla dogruluk üzerine savaşacama yemin etmi tanrıma
bunu üzerine tanrım bir hediye verdi...
kılıcını çeker ve ben beyaz parlak bir kılıçtır üzeri rünlerle kaplıdır.
vederki
benim damarlarımda ki kan bitince bu kılıcında parlaması gidecek...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

rp dışı : sitede yei oldugum için bir şey bilmiyordum kusura bakmayın sadece etkiliyivi bir giriş yapmak istemiştim....
o cümleyi kılcım yanlızca ölünce elimden bırakacagım diye değiştirlirse sevinirm
o cümleyi kılcım yanlızca ölünce elimden bırakacagım diye değiştirlirse sevinirm
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF