Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ
6lık diil 20lik atması lazım
tamam da eleman konu hakkında yazmış kısa uzun farkeder mi? başlıkla alakasız uzun bi yazı olmuş sanki ama neyse...
bence oyuncularda etkili olmasına rağmen Dm çok önemli oyuncuları atmosfere sokmakta, tabi oyuncuların hiç oyun havası yoksa o da zor, hissedilmeli ki güzel bi oyun olsun, görev gibi yapılan bi oyun kimseye zevk vermez...
görüş ve saygılarımla...
bence oyuncularda etkili olmasına rağmen Dm çok önemli oyuncuları atmosfere sokmakta, tabi oyuncuların hiç oyun havası yoksa o da zor, hissedilmeli ki güzel bi oyun olsun, görev gibi yapılan bi oyun kimseye zevk vermez...
görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
oyuncunun zewk almasi herzaman icin icin dm e baglidir vede bence en onemlisi grubun civamamasina yoksa dm ne kadar ii olsa kurtarmaz ( civimayanain altina bi altin ejder cekmesse tabe
o zaman butun grub oyuncuya tapar mesela
-gm im
-buyur tayfa-bi tur versene bineyeim ejderine
-ejder duydun
-brohahuao
-tayfa bi daha benden bole bisi isteme
-ta ta tamm mm
kisa olarak butun is dm de ve civimayan oyuncuda biter
-gm im
-buyur tayfa-bi tur versene bineyeim ejderine
-ejder duydun
-brohahuao
-tayfa bi daha benden bole bisi isteme
-ta ta tamm mm
kisa olarak butun is dm de ve civimayan oyuncuda biter
Valla bu dm e de bağlıdır tabiiki. Ben elimden geleni yaparım eğer monotonsa. Zaten karakterimi yaşamazsam adapte olamam ve başarısız olurum. Çok yönlü düşünmek gerekir bence.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Kesinlikle haklısın çok yönlü düşünmek çok önemli. Zaten bu şekilde düşünmeyen bi insanın yaratıcı olmasını bekleyemezsin. Rp tamamen zeka olayı. Bu işten zevk almayan zaten ne karakterini yaşar nede yaşatır.
Ölümle başlar yeni hayatın,
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....