Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

eger bizim dm kazma olmasa bende böle seyler hissedecem.(bir gün gelecek...) :D . baska dm geldi hiçyoktansa o biraz ii :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Aule
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aule »

Göz yaşartacak kadar uzun bir yazıya verilebilecek en göz yaşartıcı cevabı vermişsin :lol: Ben kitap, roman, eser, edebiyat diyorum sen hala bana DM diyorsun. O da güzel. Ben bi gezip geleyim, sen 6'lık zarları atmaya başla..
[Emekli] Sihirlisayfalar Arcana UO Shard Developer
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

6lık diil 20lik atması lazım :twisted: tamam da eleman konu hakkında yazmış kısa uzun farkeder mi? başlıkla alakasız uzun bi yazı olmuş sanki ama neyse...
bence oyuncularda etkili olmasına rağmen Dm çok önemli oyuncuları atmosfere sokmakta, tabi oyuncuların hiç oyun havası yoksa o da zor, hissedilmeli ki güzel bi oyun olsun, görev gibi yapılan bi oyun kimseye zevk vermez...

görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
syncx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by syncx »

oyuncunun zewk almasi herzaman icin icin dm e baglidir vede bence en onemlisi grubun civamamasina yoksa dm ne kadar ii olsa kurtarmaz ( civimayanain altina bi altin ejder cekmesse tabe :) o zaman butun grub oyuncuya tapar mesela
-gm im
-buyur tayfa-bi tur versene bineyeim ejderine
-ejder duydun
-brohahuao
-tayfa bi daha benden bole bisi isteme
-ta ta tamm mm

kisa olarak butun is dm de ve civimayan oyuncuda biter :)
Kharon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kharon »

Bırakın ya bunun adı role playing kesinlikle oyunun içinde olmalısın ki bişeyler yaratasın. Yaratıcılık unutmayın işin özü bu
Ölümle başlar yeni hayatın,
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla bu dm e de bağlıdır tabiiki. Ben elimden geleni yaparım eğer monotonsa. Zaten karakterimi yaşamazsam adapte olamam ve başarısız olurum. Çok yönlü düşünmek gerekir bence.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Kharon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kharon »

Kesinlikle haklısın çok yönlü düşünmek çok önemli. Zaten bu şekilde düşünmeyen bi insanın yaratıcı olmasını bekleyemezsin. Rp tamamen zeka olayı. Bu işten zevk almayan zaten ne karakterini yaşar nede yaşatır.
Ölümle başlar yeni hayatın,
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
Post Reply