End!
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
End!
WoD dünyası ile ilgili son gelişme ve alametlerin sonu.
Okumak için -> www.vampirethemasquerade.com
Okumak için -> www.vampirethemasquerade.com
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Ehüe anlaşılan o dal pek rahat vermedi adamlara. Yoksa bindikleri dalı kesmeyecek kadar paragöz tiplerdir bunlar, bu da son pazarlama taktikleriMolydeus wrote:Sonunda parayi vuralim dediler herhalde. Bence WW bindigi dali kesiyor..
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Heyecanla beklediğim WoD oyunuma nihayet kavuşacağım gibi görünüyor. Vampire Dark Ages oynayacağız okuldan elemanlarla
Çok fazla bir bilgim olmasa da; kabaca öğrendiklerim ve bu konuda bilgi sahibi olanlardan aldığım izlenime göre WoD; D&D'den çok daha iyi bir sistem gibi görünüyor. Eh umarım şöyle genel bir bilgi veren çıkar WoD hakkında. Aranızda ST olanlar var biliyorum, saklanmayın! 
şu kadarını söyleyebilirim,bende dahil olmak üzere son dönemde bu sisteme dahil olmuş birçok insan(sitemizin sevilen simalarında dahil olduğu) DnD artık bana pek yavan gelmekte yorumunu yaptı...requiem'i beğenmedim pek ama...sanırım masqurade favorim
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
D20 sistemi üzerinde pek çok bozukluk görmüştüm ve bunları düzeltmek için bir hayli çaba harcamıştım.. sonra gördümki D10 sistemi D20'yi ezer, katlar, üzerinde zıplar.. kimbilir daha neler yapar
şaka bir yana D10 sistemi gerçektende daha çok RP'ye yatkın bir sistem mesela Masquerade'de karakter yaratımı sırasında yalnızca bir kere onluk zar atılıyor, oda o an vampirin bünyesinde ne kadar kan bulunduğunu tespit edebilmek için, kısacası belirli kısıtlamalar içinde elbetteki, belirleyici zarlar değil sizin hayalgücünüz oluyor bu sistemde..
şaka bir yana D10 sistemi gerçektende daha çok RP'ye yatkın bir sistem mesela Masquerade'de karakter yaratımı sırasında yalnızca bir kere onluk zar atılıyor, oda o an vampirin bünyesinde ne kadar kan bulunduğunu tespit edebilmek için, kısacası belirli kısıtlamalar içinde elbetteki, belirleyici zarlar değil sizin hayalgücünüz oluyor bu sistemde..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
zuhahha...izmirdeki "masquarade" partisinde oynama şerefinde bulunanlar bir bir dökülmeye başladı... bende dahil olmak üzre...
valla ne diim erethanla thyrothel e katılmamak sadece büyük bir hata olur...o kadar...
d10 gerçekten hata payı çok düşük bi sistem....
oynayın oynatın..
ben ööle yapıyorum....
valla ne diim erethanla thyrothel e katılmamak sadece büyük bir hata olur...o kadar...
oynayın oynatın..
ben ööle yapıyorum....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Eldarin
hehhehhee doğru demişin azalin hemen mesajlar bir bir döküldü WW denince.bana oynatmayı düşündüğün bi campaign den bahsetimiştin ,yoksa başladın mı?Azalin wrote:zuhahha...izmirdeki "masquarade" partisinde oynama şerefinde bulunanlar bir bir dökülmeye başladı... bende dahil olmak üzre...
oynayın oynatın..
ben ööle yapıyorum....
-
Eldarin
arkadaşlar etmeyin eylemeyin. kabul ediyorum d10 ilk başta göze güzel gözüküyor velhasıl kelam sanırım siz hiç combat'a girmediniz d10 sistem ile:).
10 yıldır d20 oynadığım için ilk başta bende yere göğe sokamıyordum ama d10 sistemi sevgili dostum dilbao'nun dediği gibi whitw wolf'un "biz rp merkezli bi oyun yaptık, ama sonra o rp'yi sistem haline getirip sıçalım dedik" mantığının sonucudur.
ha tema, konu olarak masquerade çok güzeldir, eyvallah. requiem'ide şahsen pek beğendim, hoşuma giden noktalar gitmeyenden fazla en azından. ama gerçekten başarılı bir sistem arıyorsanız(d20 dışında) world of darkness 2 sistemine bir göz atın derim. white wolf'unda d20'nin rahatlığını anladığı ve biraz kopya çektiği çok bariz yeni sistemde.
10 yıldır d20 oynadığım için ilk başta bende yere göğe sokamıyordum ama d10 sistemi sevgili dostum dilbao'nun dediği gibi whitw wolf'un "biz rp merkezli bi oyun yaptık, ama sonra o rp'yi sistem haline getirip sıçalım dedik" mantığının sonucudur.
ha tema, konu olarak masquerade çok güzeldir, eyvallah. requiem'ide şahsen pek beğendim, hoşuma giden noktalar gitmeyenden fazla en azından. ama gerçekten başarılı bir sistem arıyorsanız(d20 dışında) world of darkness 2 sistemine bir göz atın derim. white wolf'unda d20'nin rahatlığını anladığı ve biraz kopya çektiği çok bariz yeni sistemde.
<div>-sıkıldım-</div><br>
dünkü oyunda karşımdaki warghoul dif6'ya 15 tane zar attı ve botch'ladı, bir başka scene de ise el-kadim isimli assamite arkadaş dif9'a 10 zar atıp 6 success ile head-shot bir über-hero indirdi 
zar sayısına değil gelen zarın üstündeki sayılara bakıyormuş herşey, ben dün bunu gördüm
zar sayısına değil gelen zarın üstündeki sayılara bakıyormuş herşey, ben dün bunu gördüm
<div>-sıkıldım-</div><br>