End!

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

End!

Post by Dragonfire »

WoD dünyası ile ilgili son gelişme ve alametlerin sonu.
Okumak için -> www.vampirethemasquerade.com
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
pelinpel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pelinpel »

Bir bozukluk mu var sayfa gelmiyor.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Hayır ben de sayfa geliyor. Bir sorun yok gibi gözüküyor.
Taşlar unutana dek...
Molydeus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Molydeus »

Sonunda parayi vuralim dediler herhalde. Bence WW bindigi dali kesiyor..
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Molydeus wrote:Sonunda parayi vuralim dediler herhalde. Bence WW bindigi dali kesiyor..
Ehüe anlaşılan o dal pek rahat vermedi adamlara. Yoksa bindikleri dalı kesmeyecek kadar paragöz tiplerdir bunlar, bu da son pazarlama taktikleri :lol:
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Heyecanla beklediğim WoD oyunuma nihayet kavuşacağım gibi görünüyor. Vampire Dark Ages oynayacağız okuldan elemanlarla :) Çok fazla bir bilgim olmasa da; kabaca öğrendiklerim ve bu konuda bilgi sahibi olanlardan aldığım izlenime göre WoD; D&D'den çok daha iyi bir sistem gibi görünüyor. Eh umarım şöyle genel bir bilgi veren çıkar WoD hakkında. Aranızda ST olanlar var biliyorum, saklanmayın! :P
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

şu kadarını söyleyebilirim,bende dahil olmak üzere son dönemde bu sisteme dahil olmuş birçok insan(sitemizin sevilen simalarında dahil olduğu) DnD artık bana pek yavan gelmekte yorumunu yaptı...requiem'i beğenmedim pek ama...sanırım masqurade favorim
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

D20 sistemi üzerinde pek çok bozukluk görmüştüm ve bunları düzeltmek için bir hayli çaba harcamıştım.. sonra gördümki D10 sistemi D20'yi ezer, katlar, üzerinde zıplar.. kimbilir daha neler yapar :D
şaka bir yana D10 sistemi gerçektende daha çok RP'ye yatkın bir sistem mesela Masquerade'de karakter yaratımı sırasında yalnızca bir kere onluk zar atılıyor, oda o an vampirin bünyesinde ne kadar kan bulunduğunu tespit edebilmek için, kısacası belirli kısıtlamalar içinde elbetteki, belirleyici zarlar değil sizin hayalgücünüz oluyor bu sistemde..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

zuhahha...izmirdeki "masquarade" partisinde oynama şerefinde bulunanlar bir bir dökülmeye başladı... bende dahil olmak üzre...:D

valla ne diim erethanla thyrothel e katılmamak sadece büyük bir hata olur...o kadar...

d10 gerçekten hata payı çok düşük bi sistem....

oynayın oynatın..

ben ööle yapıyorum....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Eldarin

Post by Eldarin »

Azalin wrote:zuhahha...izmirdeki "masquarade" partisinde oynama şerefinde bulunanlar bir bir dökülmeye başladı... bende dahil olmak üzre...:D

valla ne diim erethanla thyrothel e katılmamak sadece büyük bir hata olur...o kadar...

d10 gerçekten hata payı çok düşük bi sistem....

oynayın oynatın..

ben ööle yapıyorum....
hehhehhee doğru demişin azalin hemen mesajlar bir bir döküldü WW denince.bana oynatmayı düşündüğün bi campaign den bahsetimiştin ,yoksa başladın mı? :( :( :(
Eldarin

Post by Eldarin »

bu arada Thlyrotel e katılıyorum Masquerade çok iyi bir sistem her ne kadar requiem i tam olarak inceleyememiş olsam da erethan ın ''beğenmedim'' demesi bile yeterli bence.bana da bi garip gelmişti o sistem zaten kabataslak baktığımda.
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

arkadaşlar etmeyin eylemeyin. kabul ediyorum d10 ilk başta göze güzel gözüküyor velhasıl kelam sanırım siz hiç combat'a girmediniz d10 sistem ile:).

10 yıldır d20 oynadığım için ilk başta bende yere göğe sokamıyordum ama d10 sistemi sevgili dostum dilbao'nun dediği gibi whitw wolf'un "biz rp merkezli bi oyun yaptık, ama sonra o rp'yi sistem haline getirip sıçalım dedik" mantığının sonucudur.:D

ha tema, konu olarak masquerade çok güzeldir, eyvallah. requiem'ide şahsen pek beğendim, hoşuma giden noktalar gitmeyenden fazla en azından. ama gerçekten başarılı bir sistem arıyorsanız(d20 dışında) world of darkness 2 sistemine bir göz atın derim. white wolf'unda d20'nin rahatlığını anladığı ve biraz kopya çektiği çok bariz yeni sistemde.
<div>-sıkıldım-</div><br>
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet combatlar uzun sürüyor.. taaki sisteme alışıncaya kadar, sonra pekde uzun sürdüğü söylenemez.. özellikle elinizde on adet onluk zar varsa hiç uzun sürmez, derim ben.. :)
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

dünkü oyunda karşımdaki warghoul dif6'ya 15 tane zar attı ve botch'ladı, bir başka scene de ise el-kadim isimli assamite arkadaş dif9'a 10 zar atıp 6 success ile head-shot bir über-hero indirdi :)
zar sayısına değil gelen zarın üstündeki sayılara bakıyormuş herşey, ben dün bunu gördüm :D
<div>-sıkıldım-</div><br>
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

dif9'da 10 zarda 6 sucess atan arkadaşın bileğini öpmeli derim :)
Post Reply