>ÖATLAK KAZAN<

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Lemmak Kapıyı biraz araladı. Yaşlı çingene çok istarcı görünüyordu. şu anda kapalıyız. diye seslendi. Ama yaşlı adam pek umrundaymış gibi davranmıyordu. "Peki" dedi lemmak iç geçirir gibi konuşuyordu. "Açsan karnını doyuracağım yaşlı kişi" Kapıyı biraz daha araladı ve çingenenin girmesine izin verdi. Bir masayı işaret etti ve oturmasıı söyledi. İçerisi bomboştu. "Ne için gelmiştiniz?"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Hana ne için gelinir sence evlat..eğlence yemek belki biraz uyku.. fazlası değil...
istiyen olursa hikayede anlatırım :)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hikaye anlatabileceğinizi sanmam zira gördüğünüz gibi içerde kimse yok. Geleceğini de sanmam. Tadilat var. dudağını bükerek "Eğlenebileceğini de sanmam. Hanın biriki düzenlemeye ihtiyacı var.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Efla wrote:Lemmak şaşırmıştı. Aklı da karışmıştı. EFla garip şeyler söylemişti. Artık bir hanım var sayılır. diye düşündü. Ama buna sevinemiyordu.

Efla hanı iyi yönetmişti ama biraz değişiklik yapılmalıydı. Han daha iyi olmalıydı.
Sabahın ilk ışıklarıyla beraber Lemmak hanın kapısına "Kapalıyız" Levhası. Astı. Bir süre hizmet vermeyecekri. Hanın iyiden iyiye bir yeniilğe ihtiyacı vardı. İçerde kalmakta olan müşteriler için ise birşeyler düşünecekti. Anları dışarı atamazdı tabii ki de bu müşteri kaybı demek olurdu onları da rahat ettirmeliydi.

*Hancı Lemmak
Yaşlı adam hancının yanından sıyrılarak içeri girdi ve..

"O zaman ya ben deliyim ya sen yalan sölüosun evlat, bunnar kim??"
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

rp dışı: yukarıda uyumakta olanlar dışında salonda kimse yok. Yatanlara da kalkın artık tadilat yapacaz diyemediğim için bunları söyledim.

Lemmak Yaşlı adamın çıldırmış olduğunu düşündü. Onla ilgili garip şeyler düşünüyordu. Sanırsa Efla'nın gitmesiyle de bir alakası vardı. şimdi de salona girmiş sabahın köründe içeride insanlar olduğunu idda ediyordu. Adam öylesine kararlı konuşuyordu ki Lemmak gözlerini ovuşturdu ve içerisinin boş olup olmadığını kontrol etti tekrar.

"İstediğinizi söyleyin ben de yardımcı olup olamayacağımı söyleyeyim "dedi Lemmak ciddiyetle
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"En iyi etinden ve şarabından istiyorum evlat.."

adamınkemikli eli midesini ovuştururken beyaz bıyıklarının altında bir gülümseme yayılmıştı...

"Ardından meyve ve tatlı da yemeği düşünüyorum.."
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Lemmak, yaşlı adamın sparişlerini getirirken ortam yavaş yavaş değişti..

akşamdı ve güzel bir müzik çalıyordu...Oçakta yanan ateş yanın içini ısıtıyordu ve insanların kahkahaları hana ayrı bir neşe veriyordu.. yaşlı adam da kahkaha atmaktan ölecekti neredeyse..

"Bak evlat bir de kimse gelmez diyordun nasıl da insan doldu bir anda :)"

O sırada adamın biri çiftçilerle ilgili bir fıkra anlattı ve herkes beğenisini yükselen kahkalarla gösterdi..

şaşkın gözlerle bakan Lemmak yaşlı adamın dürtmesiyle kandine geldi..

"Hadi evlat uyuma herkes şarap bekliyor"

Lemmak tam arkasını dönmüş gidiyorduki...bir el onu omuzundan kavradı ve geri çevirdi...

Yaşlı adamın yüzü bu sefer ciddiydi. beyaz orman gibi kaşları çatılmıştı.
Etrafta herşey devam ediyordu ama Lemmak artık onların sesini duymuyordu, herkes daha yavaş hareket ediyordu sanki.. o ve yaşlı adam hariç....

Lemmak kendi kalp atışlarının ve nefes alış verişinin sesini duydu, yaşadığını farketti. Bunun çok değerli olduğunu düşündü

tam o sırada yaşlı adam konuşmaya başladı.. sesi tok ve güçlüydü..

"Bana bak evlat, bu sefer çok ciddi.. gerçekten çok ciddi... Kötülük yeraltından geliyor, Tanrılar bu sefer yardım etmeyecek, kaderiniz kendi einizde.. YERALTINDAN GELİYORLAR UNUTMA... herkese haber vermen lazım , hanı açmalısın... savaşcılar ve büyücüler buraya uğramalı ve sen onlara anlatmalısın..."

Bir anda Lemmak titreyer kendine geldi... Ne yaşlı adam ne diğerleri vardı, hatta şu anda kapıya KAPALIYIZ yazısını asmak üzereydi....
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan han kapısında içeri girdi ve hancı karşısında hancı duruyordu
birdden gözünde yine imgler oluştu eve dogru handaydım dedi kendi kendine merhaba hancı dedi logan

ne oldu yüzün beyazlamış loganın konuşmasında bir şey yoktu ama içinde bir şeyler sürekli rahatsız ediyordu onu
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Lemmak aklını yitirdiğini düşündü. Kalbi sıkışır gibi olmuştu. Yaşlı sayılacak biri için bu heyecan fazla diye düşündü. Kendisinden yaşlı olan bu kişi neler yapmıştı öyle. Kalbi sıkışır gibi oldu. Nefes nefese bir süre bekledi. Ardından bir sandalyeye oturup kendine gelmeye çalıştı.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hancı logana cwp vermemişti boş boş sandalyeye gidip oturmuştu logan hancının yanına gitti ve '' hancı iyimisin neler oluyor ruh görmüş gibisin ''

logan içinde hal bir huzursuzluk vardı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hancı hala şoktan kurtulamamıştı hal boş boş bakıyordu logan hancıyı omuzlarında tutup hafifce salladı ''uyan uyan'' dedi logan...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Paladinin sarsmasıyla bir nebze olsun kendine gelebildi. Derin bir nefes aldı. Kendini toparlamaya çalışıyordu. Ayağa kalkarak dengesini sağlamaya çalışıyordu. Paladin ayağa kalkmasına yardım etti. Bir süre sonra artık kendi başına ayakta durabiliyordu. "Ku-kusura bakmayın" diyebildi."Ne arzu ederdiniz?" diye sordu. Ama hala tam olarak toparlayabilmiş değildi. Yaşlı adamı dehşetle süzdü bir yandan.

düzeltme yaşlı adam ortamda bulunmamakta bknz 2 msj öncesi
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan ''bişi istemem ama sana neleroldunu merak ediyorum seni böle sersemleştiren neydi'' dedi
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Paladinin hiçbirşey görmediğini farketti Lemmak bu bir hayal miydi. Hayal olamazdı çünkü sadece görmemişti. Ama birşey olmamış gibi davranacaktı. Yoksa garip karşılanacaktı."Yaşlılık işte diye geçiştirdi" Olduğundan daha az şaşkın görünmeye gayret etti.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan '' yaşlılık ha turp gibisin maşallah ya'' dedi hancının karşısındaki sandalyeye oturdu ve ''hadi içicek bir şeyler getirde oturup konuşalım'' dedi hancının getirdigi içicekten bir yudum alan logan hancıya baktı ''kötülük yaklaşıyor bir şekilde bir şeyler yapmalıyız birilerini toplamlıyız yoksa birlik olmasak hiç bir şey yapamayız''
Post Reply