KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

"Haklısın.." dedi Vilthas yavaşça ve bir süre duraksadıktan sonra sıcak bir şekilde eldarinin elini sıktı.. "Ben de seni tanıdığıma memnun oldum dostum.." diye ekledi yüzündeki hafif bir gülümsemeyle.. "Gelen yok, galiba hayatlarında hiç büyü görmemişler.." şakayla karışık bir şekilde.. Sonra, bir anda yüzüne bir ciddiyet geldi, ve "Biz elfler her zaman iyiliğin hüküm sürmesi gerektiği gibi bir yanılgıya düşmüşüzdür.. Ben de zamanında böyle düşünüyordum, fakat iyiliğin de bir süre sonra kaos getirdiğini gördüm yaşadığım yerde.. Ben de" sanki birşey diyecek oldu ama sonra lafını değiştirdi.. "Neyse dostum, herkes hayatında en az bir kere hata yapar, ve yaptığımız bu hatalar bizim ruhumuzu acı o da olsa bir metal dövermişçesine şekillendirir.." diye devam etti..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

RP Dışı: Erethan Eldarin High Elf Galadlirim Freya Cript geçitten geçtiler galiba. Ben geçemeyeceğime göre geriye üç kişi kalmış olmalı. üç savaşçımız logan Horcoel_Baator ZorinFerador
Hadi ama arkadaşlar korkmayın.. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''Elbetteki Vilthas.kimse yoktur ki saf iyiliğe ruhunu yönlendirmiş olsun.lakin iyilik doğru amaçlara hizmet ettiği sürece kimseye kaos ve yıkım getirmez sevgili Vilthas.''
sonrasında Vilthas ın yüzündeki ızdırap dolu bakışları yakaladı.
''ne oldu Vilthas?bana anlatabilirsin.dediklerime ters düşecek bir anın mı oldu geçmişte?yoksa değişik bitki çeşitlerinin güzelim kokuları mıdır suratını buruşturduğun?''
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

RP DIşI NOT:pardon Firble sen niçin geçemiyorsun geçitten anlamadım.diğer arkadaşlarda muhtemelen internete giremediler birkaç gündür durum bundan ibaret olabilir,ama senin durumun hakkaten garip.biraz bahsedersen merak edenleri rahatlatırsın.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel önlerinde açılan geçide hayranlıkla baktı.''Oldukça güçlü bir büyü olmalı dedi kendi kendine''.Daha sonra Vilthasın ve birkaç kişinin geçitten gittigini gördü.Horcoel derin bir nefes aldı.Arkasına bakmadan diğerlerinin de duyacagı şekilde seslendi.
''Gidiyorum.''
Horcoel Orene kısa bir dua ederek geçide elinin ucunu soktu.Ve birden geçidin onu girdap gibi sarıp sarmaldıgını gören şovalye önceleri biraz çekinsede gözlerini kapatıp sonucu beklemeyi paniğe kapılmaktan daha iyi bir çözüm olarak gördü.Kendisini bir an uçuyormus gibi hissetti ayaklarının altından sanki toprak kayıp gidiyordu ve bütün bunlar aslında birkaç saniye içinde olmasına ragmen ona yıllar gibi gelmişti.Bulanıklık hissi geçtiginde gözlerini açmaya cesaret etti ve etrafında Vilthas ve onunla konusan başbüyücüleri gördü.Onları rahatsız etmeden başıyla sessizce selam verdi ve diğerlerini beklemeye başladı..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan kendisiyle konuşan Zerath'a baktı..."İlk defa böyle birşey yaşıyorsunuz galiba,çok farklı etkiler yarattığına tanık oldum,sizinkininde büyüden kaynaklanmaması için hiçbir sebep yok" ardından Vilthas'a döndü
"Eldarin haklı,kendini küçük görmemelisin,en ufak bir büyü bile çok şey değiştirir buna birçok defa tanık oldum,ne yapacağımıza gelince bu işi hızlı halletmeliyiz,sanırım bunuda büyüyle halledebiliriz,ama önce diğerlerinide bekleyelim"
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

sanırım sürprizlerle dolusun erethan.bende de var bir iki numara ama dediğin gibi diğer dostlarımızı da bekleyelim bir süre daha. :wink:
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

''Elbetteki Vilthas.kimse yoktur ki saf iyiliğe ruhunu yönlendirmiş olsun.lakin iyilik doğru amaçlara hizmet ettiği sürece kimseye kaos ve yıkım getirmez sevgili Vilthas.''
sonrasında Vilthas ın yüzündeki ızdırap dolu bakışları yakaladı.
''ne oldu Vilthas?bana anlatabilirsin.dediklerime ters düşecek bir anın mı oldu geçmişte?yoksa değişik bitki çeşitlerinin güzelim kokuları mıdır suratını buruşturduğun?''
"Bitkiler.. Tabi ki hayır, ama iyi denemeydi.." dedi gülümseyerek.. "şimdi zamanı değil dostum, zamanı gelince duyacaksın en küçük ayrıntısına kadar hikayemi.. şimdilik zihnimizi sadece önümüzdeki sorunla meşgul etmemiz daha uygun olur.." diye devam etti. SOnra horcoelin de geçitten geçip geldiğini gördü, ama o da herkes gibi kendi düşünceleriyle meşguldü.. Ardından vilthas erethana dönerek "Haklısın, artık bu tür düşüncelerden sıyrılmam gerek.. Doğadaki en küçük canlının bile bu düzen içinde bir görevi vardır.." dedi.
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

zerath kendisiyle konuşan Erethan a gözünü kırpmadan baktı söylediklerini ezberliyor gibi bi hali vardı 'teşekkür ederim sayın büyücü' ve sonra kafasını gitmeleri gereken yöne çevirdi
'nedense içimde kötü bir his var sanki çok geç kalmışız gibi...' sonra gruba döndü 'söylesenize oraya vardığımızda nasıl bir yol izleyeceğiz? saklanıcakmıyız?'(bunu söylerken sesinde ve yüzündeki bariz bir gerginlik vardı) 'birilerini kurtarmyamı çalışıcağız? yoksa açık açık düşmanlarımızla yüzleşmeye mi gidiyoruz?'
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

RP DIşI: Sizinle gelmek için flüt çalmayı bırakmam lazım ama flüt çalmayı bırakırsam zaman durmaya devam edemez Eldarin.. O nedenle ben iyisimi olduğum yerde durayım ve siz de bir saat boyunca kasabadaki durmuş zamanın tadını çıkartın. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Logan sanki hissedecekmişcesine derin bir nefes aldıktan sonra geçide doğru ilerledi ve içinden geçti..Diğerlerinin hissetmiş olduğu soğuk onun için birşey ifade etmiyordu..

not: Logan bana bayram boyunca giremeyeceğini bildirmiştir..Diğer arkadaş aynı işi yapmadı ve bir gün daha girmezse oyundan çıkartmak zorunda kalacağım , kimsenin haber vermeden ya da gerekli bir sebep göstermeden diğerlerini bekletmeye hakkı yok..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

ZORİNFERADOR OYUNDAN Ã?IKARILMIşTIR LÃ?TFEN DVM EDİN....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

''evet arkadaşlar diğer arkadaş gelmeye pek niyetli olmadığına göre biz yolumuza devam edelim.hızlı olmak zorundayız , bence doğruca kasabaya yol alalım.''
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

''Sana katılıyorum başbüyücü.Bir an etrafını süzerek inceleyen paladin kısa süre sonra sözlerine devam etti.''Sanırım gelenler bundan ibaret''.''Gnomenin gücü tükenmeden önce kasabaya ulaşmamız lazım''Ve görünüşe göre fazla vaktimiz yok..''Sesi endişeyle hüzünün bir karışımıydı sanki ama aynı zamandada umut verici bir sesti bu.
Paladin kafasını dogrultarak yeni dogan güneşe baktı.Güneşin yüzüne vuruşu içini tanımlayamayacagi bir umutla dolduruyordu.Ve yol arkadaşlarına dönerek seslendi..''Henüz hala umut var..Daha geç olmadan haraket etmek zorundayız.''
''Orenin gücü bizimle olsun''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya etrafına bakındı...Sanırsa bir koruluktyaydılar..Bu hava onu korkutmuştu açıkça,mızrağını çıkarttı,derin bir nefes aldı...Gruba doğru döndü,sonrada ilerideki küçük görünen kasabaya...Daha sonrada Horcoelin dediklerini duydu,sonra kendisinde;

-Hadi gidelim!Daha ne bekliyorsunuz ki?Zaten ozanımızın gücü az,acele etmeliyiz!

Sonrada uzun adımlarla kasabaya doğru yöneldi..
Jacta alea est.
Locked