KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
-
Logan
- Kullanıcı

logan için bu uzun zamanda beri hisettmedigi bir şeydi o anın hiç bitmesini istemedi etrafına baktı her kez görev yerine gidiyorudu her kezin gözünde bir umut vardı logan bunu gözlerinde görmüştü logan kasabay baktı arkadaşları ile tektek göz göze geldi. ve her göz göze geldiginde sadece onların duyabilecegi şekilde ''oren bizimle bunu hisetim''
logan bir dizini yere koyarak gözleri kapatı '' lordum tapınakta degiliz ama size baglılımı ve sadakatimi sunmanın yeri yoktur bence sizin yolunuzda ölmeye hazırım iyilik dogruluk için her zaman savaşacagım'' ve giderek sesi kısıldı loganın ve dua yı bitirdiginde aya kalktı kılıcı kavzasından cıkardı tutulucak yerin yakınında küçük bir parlama ama küçüçük bir parlama gördü baktıgında kılıçta '' Adalet & Ölüm yazıyordu bunu gören logan sırıtı ve kılıc kavzasına geri soktu...
logan bir dizini yere koyarak gözleri kapatı '' lordum tapınakta degiliz ama size baglılımı ve sadakatimi sunmanın yeri yoktur bence sizin yolunuzda ölmeye hazırım iyilik dogruluk için her zaman savaşacagım'' ve giderek sesi kısıldı loganın ve dua yı bitirdiginde aya kalktı kılıcı kavzasından cıkardı tutulucak yerin yakınında küçük bir parlama ama küçüçük bir parlama gördü baktıgında kılıçta '' Adalet & Ölüm yazıyordu bunu gören logan sırıtı ve kılıc kavzasına geri soktu...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Ancak duramazdı çalmaya devam etmeli idi. Artık gücü iyice zorlanmaya başlıoyrdu. Ancak kendini bu savaşa hazırlamıştı. Daha epey bi direnebilecekti. (15-20 dakika geçmiş gibi düşündüm)
RP Dışı: Oren abi şu kasabada olanları gösteren ilüzyon hala duruyo mu? Bi de üzerime yönlenen şu büyüyü hissedebildim mi?
RP Dışı: Oren abi şu kasabada olanları gösteren ilüzyon hala duruyo mu? Bi de üzerime yönlenen şu büyüyü hissedebildim mi?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Grupta herkes sanki aynı amaç için toplanmış farklı elementler gibiydiler..herbiri öylesine farklıydı..çok önce öğrendiği madde enerjisi öğretisinin canlılarda da olduğunu biliyordu.."içinizdeki özü bulup çıkaracağım.."diye fısıldadı kendine..sonra grubun planlarını dinlemişti ..hastalıkmış demek ..belki gücüm onu çözebilir..sonra..zamanı gelince uygulayacaktı..herkes birşeyler anlatıyordu..herbirisini takdir ediyordu o.çünkü birbirlerinin eksik yanlarını tamamlıyorlardı.sessizce yürüdü keşiş on kasabaya doğru..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Eldarin ileride kuşkulu gözlerle etrafı izleyen Tinwe ye baktı.ona doğru yöneldi.monk oldukça düşünceli gözüküyordu ve kendisine doğru yaklaşan beyaz cüppeliyi görünce ihtiyatla onu izlemeye başladı.
''selamlar leydim.öncelikle kendimi tanıtiyim.ben Eldarin Symeon.''
ardından Tinwe nin dolaylı bakışlarını karşıladı.
''görüyorsunuz ki horcoel in de gidişiyle ortaya sürülen fikir gereği iki gruba ayrılacağız.bir grup kasabada kalıp vebayı araştırırken diğer grup kötülüğün kaynağına inmeyi deneyecek,onların ne kadar güçlü olup olmadığını takip edecek.
Vilthas,Zerath,Freya ve Logan burada kalacağına göre Erethan ve ben karanlığın kalbine ,pisliğin saflarına ineceğiz.''
Tinwe nin kusursuz bakışları onunkilerle buluştu.Eldarin in kolları bilgece birbirine kavuşmuştu.bir süreliğine sessiz kalarak Tinwe için birşeyler düşünme fırsatı verdi beyaz cüppeli büyücü.bir süre sonra Eldarin tekrar konuşmasına devam etti.sesi son derece saygılıydı,yüzünde bilgece bir bakış vardı ve oldukça sakindi.
''bizimle beraber gelirseniz onur duyarım leydi,güçlü savaşçı.''
ardından elini hafifçe öne uzattı,monk un sargılarla çevrelenmiş _ve güçlendirilmiş_ eline doğru...
''selamlar leydim.öncelikle kendimi tanıtiyim.ben Eldarin Symeon.''
ardından Tinwe nin dolaylı bakışlarını karşıladı.
''görüyorsunuz ki horcoel in de gidişiyle ortaya sürülen fikir gereği iki gruba ayrılacağız.bir grup kasabada kalıp vebayı araştırırken diğer grup kötülüğün kaynağına inmeyi deneyecek,onların ne kadar güçlü olup olmadığını takip edecek.
Vilthas,Zerath,Freya ve Logan burada kalacağına göre Erethan ve ben karanlığın kalbine ,pisliğin saflarına ineceğiz.''
Tinwe nin kusursuz bakışları onunkilerle buluştu.Eldarin in kolları bilgece birbirine kavuşmuştu.bir süreliğine sessiz kalarak Tinwe için birşeyler düşünme fırsatı verdi beyaz cüppeli büyücü.bir süre sonra Eldarin tekrar konuşmasına devam etti.sesi son derece saygılıydı,yüzünde bilgece bir bakış vardı ve oldukça sakindi.
''bizimle beraber gelirseniz onur duyarım leydi,güçlü savaşçı.''
ardından elini hafifçe öne uzattı,monk un sargılarla çevrelenmiş _ve güçlendirilmiş_ eline doğru...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
'pekala sizinleyim bunu daha öncede söylemiştim... bir vebamı? bu konuda yardımcı olabilecğime inanıyorum ben şifa konusunda biraz deneyimliyim şehirde şifa evlerinde çalışmıştım' sonra gergin bir şekilde sargılı ellerini sıktı 'Lordum bizimlesin bunu hissediyorum...' gözleri önce logana sonrada diğer herkes üzerinde tek tek gezdi
'bununla mücadele edebiliriz buna inancım sonsuz...'
'bununla mücadele edebiliriz buna inancım sonsuz...'
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Yürürken yanına yaklaşan Eldarin'e baktı.Beyaz cüppesi ile bir büyücü.Başbüyücü.öyle ya da böyle güçlü biri.ama gücün bundan ibaret olmadığını biliyordu.Ve Eldarin bakışlarında onunda bunu bildiğini gördü.Plan uygun görünüyordu.Ve ayrıca bu iki yüce kişinin yanında olmak hem gurur verici hem de onları izlemesi açısından çok güzeldi."sizinle olmak herşeyden önce beni onurlandırır."dedi ve Eldarin in gözlerinin içine bakarak gülümsedi.Eldarinin yüzündeki dövmelere baktığını gördü.Ani bir kaşıntıyla yüzüne dokundu.Dövmenin anlamlarını elleriyle kucklamışgibiydi sanki..'hava..ateş..'çok önceden beri dualarının sözleri.ve gücünün özleri.ama herzamanki gibi onu zaptetti.çünkü o o onun bir parçası olmalıydı.ve sonundada özüyle bütün.ama bunlar sadece bilinçaltı düşünceleriydi.o Eldarin e saygıyla baktı.ve beraber yürlerken sargılarıyla oynadı."Elimden geleni yaparım..yardımcı olmak için."dedi.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Eldarin in yüzüne hafif bir tebessüm oturdu.
''teşekkürü borç bilirim.ayrıca farklı kavramlarla da ilgileniyor olmanız ilgimi çekti.''
''Ateş'' dedi Eldarin.benim ilgi alanım sayılır.''fakat diğer elementlere de aynı ilgiyle yönelmeniz benim için oldukça şaşırttı.umarım bir ara bu konuda detaylı bi konuşma yapabiliriz.''
Ardından sağ eli istemsizce keçi sakalına gitti.
''ve elbetteki gücümüze güç katacağız.kötülüğü susturmak için.şimdi izin verirseniz dostum Erethan la birlikte gücümüzün sınırlarını zorlayacak bir büyü üzerinde yoğunlaşacağız.''
Eldarin hafifçe eğildi referans yaptı.karşısındakinin tekdüze bir savaşçıdan ibaret olmadığını farketmişti.
'elbetteki müttefik olması mutluluk verici' diye iç geçirdi.
''teşekkürü borç bilirim.ayrıca farklı kavramlarla da ilgileniyor olmanız ilgimi çekti.''
''Ateş'' dedi Eldarin.benim ilgi alanım sayılır.''fakat diğer elementlere de aynı ilgiyle yönelmeniz benim için oldukça şaşırttı.umarım bir ara bu konuda detaylı bi konuşma yapabiliriz.''
Ardından sağ eli istemsizce keçi sakalına gitti.
''ve elbetteki gücümüze güç katacağız.kötülüğü susturmak için.şimdi izin verirseniz dostum Erethan la birlikte gücümüzün sınırlarını zorlayacak bir büyü üzerinde yoğunlaşacağız.''
Eldarin hafifçe eğildi referans yaptı.karşısındakinin tekdüze bir savaşçıdan ibaret olmadığını farketmişti.
'elbetteki müttefik olması mutluluk verici' diye iç geçirdi.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

logan etafına baktı.
baş büyücülerin yoğunlaşmaya çalıştını gördü...
logan gruba döndü '''dostlarım yoldaşlarım büyücülerin yogunlaşması için sesizlik gerek rica ederim bu sesizligi saglıyalım lütfen her ne kadar başbüyücülerimiz güçlü olsada yapacakları büyüler zor ''
başbüyücülere başlaması için onlara baktı
baş büyücülerin yoğunlaşmaya çalıştını gördü...
logan gruba döndü '''dostlarım yoldaşlarım büyücülerin yogunlaşması için sesizlik gerek rica ederim bu sesizligi saglıyalım lütfen her ne kadar başbüyücülerimiz güçlü olsada yapacakları büyüler zor ''
başbüyücülere başlaması için onlara baktı
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Erethan köyü inceliyordu,düşünceliydi,Lord Oren'in ilüzyonunu beynine kazımıştı,köyü tamamen çeviremiyeceğini biliyordu,bu nedenle mümkün olan heryeri kapatmaları lazımdı uygun yerleri belirledi...'hımm heryer kapanmıyacak ama ana çıkışları kapatabiliriz sanırım' diye geçirdi içinden sonra dostuna seslendi...
"Eldarin şu doğudaki çıkışı görüyormusun,orayı sen kapatmayı dene,bende güneydeki ile ilgilenirim..."
daha sonra gözüne kestirdiği çıkışa doğru ilerlemeye başladı,bir yandanda konuşmaya devam ediyordu...
"geriye kalan yerleri büyü olmadan kapatmalıyız...sanırım diğerleri bu konu üzerine yoğunlaşsa iyi olur..."
Hedeflediği çıkışa geldiğinde bir an düşüncelerini toplamak için bekledi,Gözlerini kapattı ve büyünün sözleri zihninde teker teker belirmeye başladı,tüm sözler zihninde belirdikten sonra,herbirini sırayla telaffuz etti...ilk başta kapalı olan gözleri açıldı,büyücü elini cebine soktu ve izleyenlerin ne olduğunu tam anlayamadığı bir tozu havaya fırlattı ve hemen ardından parmağıyla havaya çıkışın bir ucundan diğerine uzanan bir doğru çizdi...
"Eldarin şu doğudaki çıkışı görüyormusun,orayı sen kapatmayı dene,bende güneydeki ile ilgilenirim..."
daha sonra gözüne kestirdiği çıkışa doğru ilerlemeye başladı,bir yandanda konuşmaya devam ediyordu...
"geriye kalan yerleri büyü olmadan kapatmalıyız...sanırım diğerleri bu konu üzerine yoğunlaşsa iyi olur..."
Hedeflediği çıkışa geldiğinde bir an düşüncelerini toplamak için bekledi,Gözlerini kapattı ve büyünün sözleri zihninde teker teker belirmeye başladı,tüm sözler zihninde belirdikten sonra,herbirini sırayla telaffuz etti...ilk başta kapalı olan gözleri açıldı,büyücü elini cebine soktu ve izleyenlerin ne olduğunu tam anlayamadığı bir tozu havaya fırlattı ve hemen ardından parmağıyla havaya çıkışın bir ucundan diğerine uzanan bir doğru çizdi...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
Logan
- Kullanıcı

rp dışo bir soru : ya bu köyün kaç girişi var ????? ve girişleri söle kısaca tarif edebilirmisin oren ???
yani kuzeyde şöle güneyde sölede diye ???
bide ardında bu yazıyıs silesen iyi olur oren :
:melek
yani kuzeyde şöle güneyde sölede diye ???
bide ardında bu yazıyıs silesen iyi olur oren :
:melek
Eldarin grubun monku Tinwe ile beraber bir süre ilerlediler.ardından logan ın uyarı tonlu konuşması düşünceler içinde başını önüne eğmiş ilerleyen Eldarin i kendine getirdi.ona doğru döndü.
''saol Oren in evladı'' dedi büyücü.tek kaşını kaldırmıştı ve diğer dostlarını süzüyordu.
''evet büyümüz oldukça kritik.gücümüzün önemli bir kısmını kaybetmiş olacağız bu büyülerle.umarım doğru amaca hizmet eder sanatımız bu seferde.''
ardından Erethan ı dinledi.
''haklısın Erethan.ben doğuya gidiyorum.ve arkadaşarımız daha başka koruma teknikleriyle ilgilenseler iyi olur.''
hemen yanındaki Tinwe ye döndü.yüzündeki ateş sembolü gözüne ilişmişti hemen.onu farklı diyarlara götürüyordu sanki bu sembol.bir süre yüzüne odaklandı gözleri.ardından birdenbire kendine geldi.
''aranızda mühendis varmı dostlarım.ya da bu işle ilgilenebilecek beceriye sahip bir başkası.''
dostlarını inceden inceye süzdü.ardından güneye doğru ilerlemekte olan erethan ı gördü.
''bende gitsem iyi olacak''dedi.diğer arkadaşlarına hafif bi referans vererek kasabanın doğusuna doğru yol aldı.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __
gözleri yoldaydı fakat aklı apayrı yerlerdeydi.elementlerin arasından en büyüğünü ve en yücesini düşünüyordu.
ATEşİ.....
''saol Oren in evladı'' dedi büyücü.tek kaşını kaldırmıştı ve diğer dostlarını süzüyordu.
''evet büyümüz oldukça kritik.gücümüzün önemli bir kısmını kaybetmiş olacağız bu büyülerle.umarım doğru amaca hizmet eder sanatımız bu seferde.''
ardından Erethan ı dinledi.
''haklısın Erethan.ben doğuya gidiyorum.ve arkadaşarımız daha başka koruma teknikleriyle ilgilenseler iyi olur.''
hemen yanındaki Tinwe ye döndü.yüzündeki ateş sembolü gözüne ilişmişti hemen.onu farklı diyarlara götürüyordu sanki bu sembol.bir süre yüzüne odaklandı gözleri.ardından birdenbire kendine geldi.
''aranızda mühendis varmı dostlarım.ya da bu işle ilgilenebilecek beceriye sahip bir başkası.''
dostlarını inceden inceye süzdü.ardından güneye doğru ilerlemekte olan erethan ı gördü.
''bende gitsem iyi olacak''dedi.diğer arkadaşlarına hafif bi referans vererek kasabanın doğusuna doğru yol aldı.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __
gözleri yoldaydı fakat aklı apayrı yerlerdeydi.elementlerin arasından en büyüğünü ve en yücesini düşünüyordu.
ATEşİ.....
''Evet Lordum!size olan minnettarlığımı kanıtlayacağım.er ya da geç kapımıza dayanmış bu ordular gidecek ve bizde huzurla işlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Karşısındaki muazzam yaratık gözlerini Eldarin in üzerinde sabitledi.
Bir gold dragon...
yaratık boynunu önünde eğmişti ve Eldarin de sadakatle ustasını dinliyordu.
''şimdi dışarı çık Eldarin ve düşmanlarımızı karşıla.''
''ama lordum_''
''sadakatin ve onurun senin hayatta kalmanı sağlayacaktır.
''lordum,saygılar.''ve Eldarin eğilerek en yüce olanın karşısında saygıyla dizleri üzerine çöktü.ardından kalkarak kulenin üst katlarına doğru harekete geçti.
''lordumun emirlerini yerine getirmeliyim.düşmanı püskürtememem için hiç bir sebep yok.'' kendi kendi bu sözleri tekrarlıyor büyülerine konsantre olmaya çalışıyordu.
oldukça heyecanlıydı ve bir o kadarda korkulu.dev kulelerini korumak için herşeyini feda etmesi gerekiyordu.hatta kendi yaşamını...
Ve kulenin son katındaydı.dev kapılaran biri onu karşılıyordu.kapı önünde açıldı.karanlık ,meşalerle aydınlatılmış hole doldu.ve Eldarin tek başınaydı.başını diğer tarafa çevirdi,karanlığın hole dolması onu zehirlemişti sanki.dizleri üzerine çöktü eli kemerindeki büyü karışımlarına gitti.ne olursa olsun karanlıkla yüzleşmeliydi.
başını kaldırması ve önündeki dev yaratığı görmesi bir oldu.gözleri müthiş bir dehşet ifadesiyle açıldı.hislerini kaybetmeye başlamıştı.Sanki zihnine söz geçirmiyordu.
''HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!''
Ağzından çıkan son sözler bunlardı.
Karşısındaki muazzam yaratık gözlerini Eldarin in üzerinde sabitledi.
Bir gold dragon...
yaratık boynunu önünde eğmişti ve Eldarin de sadakatle ustasını dinliyordu.
''şimdi dışarı çık Eldarin ve düşmanlarımızı karşıla.''
''ama lordum_''
''sadakatin ve onurun senin hayatta kalmanı sağlayacaktır.
''lordum,saygılar.''ve Eldarin eğilerek en yüce olanın karşısında saygıyla dizleri üzerine çöktü.ardından kalkarak kulenin üst katlarına doğru harekete geçti.
''lordumun emirlerini yerine getirmeliyim.düşmanı püskürtememem için hiç bir sebep yok.'' kendi kendi bu sözleri tekrarlıyor büyülerine konsantre olmaya çalışıyordu.
oldukça heyecanlıydı ve bir o kadarda korkulu.dev kulelerini korumak için herşeyini feda etmesi gerekiyordu.hatta kendi yaşamını...
Ve kulenin son katındaydı.dev kapılaran biri onu karşılıyordu.kapı önünde açıldı.karanlık ,meşalerle aydınlatılmış hole doldu.ve Eldarin tek başınaydı.başını diğer tarafa çevirdi,karanlığın hole dolması onu zehirlemişti sanki.dizleri üzerine çöktü eli kemerindeki büyü karışımlarına gitti.ne olursa olsun karanlıkla yüzleşmeliydi.
başını kaldırması ve önündeki dev yaratığı görmesi bir oldu.gözleri müthiş bir dehşet ifadesiyle açıldı.hislerini kaybetmeye başlamıştı.Sanki zihnine söz geçirmiyordu.
''HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!''
Ağzından çıkan son sözler bunlardı.
RP Dışlı: Ama Sensei senin oynattığın RP dışı karakterler biliyor mu kim kiminle kalıyor. Onların gözünden bakman gerekmez mi???
şimdilik sadece Horcel bizim yanlarında değil. Ama söz konusu kasabadaki hiçkimse henüz bunu görebilecek durumda değil. Tabii ben e yanlarında değilim o ayrı mesele.
Zamanı geldiğinde zaten herkes gideceği yere gidecek. : )
şimdilik sadece Horcel bizim yanlarında değil. Ama söz konusu kasabadaki hiçkimse henüz bunu görebilecek durumda değil. Tabii ben e yanlarında değilim o ayrı mesele.
Zamanı geldiğinde zaten herkes gideceği yere gidecek. : )
HARBE GİDEN