KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin derin bir nefes aldı göğsü yukarı kalktı ve yavaşça aşağı indi.bu büyüsünü de başarıyla bitirmişti.
"oldukça zor bi işti.ama başarmak oldukça güzel.''gözlerini kıstı etrafındaki görünmez sert güç duvarına baktı.tek kaşı hafifçe kalktı.
"düşmanlarımız için güzel bir sürpriz olacak bu." bütün giriş kapanmıştı.aklına buraya girmeye çalışan kötülüğün orduları geldi birdenbire.
"acaba bu boşluktan geçemeyince ne düşünecekler" yüzünde tebessüm belirdi.
ardından hafifçe eğilmiş belini doğrulttu.kaslarını gevşetti.
'monku bekletmeyelim.erethan da işini halletmiş olmalı' dedi kendi kendine.ardından geldiği koruluğa doğru hızlı adımlarla yol aldı.dönüp dönüp bu üzel eserine bakıyordu.
işin ilk kısım tamamlanmıştı ona göre.şimdi işler biraz daha zorlaşacaktı.ellerini birbirine kavuşturdu hızla yürümeye devam etti...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel hafif bir tırmanıstan sonra tepeye ulaşmıştı.Etrafına bakınan paladin Ozan Gnome ile yerde yatan adamı gördü.Gnomenin büyüsüne kapılan Horcoel bir an için uzaklara gitti.Bu hissi anlatamazdı.Büyülü melodi içini anlatamayacagı bir huzur ile dolduruyordu ve kendini tüm kaos ve karmaşadan uzakta hissetti.Tam kendini kaptırmışken garip bir inilti onu rüyasından uyandırdı.
''Iıhhh''
Yerde yüzü kaskatı çekilmiş kıvranan adamı gördü.Sayıklıyor ve kımıldanıyordu.Gnome belliki büyüsünü bırakamadıgından adama yardım edememişti.Bir nefeş çektikten sonra ''Yardımıma ihtiyacı olan kimseye yüz çevirmem dedi''kendi kendine.Adama daha bir dikkatli baktıgında giydigi kırmızı cübbe dikkatini çekti.Koruması gereken adamında böyle bir cübbesi vardı ve adamın profili tarife uyuyordu.
''Oren adına'' diyerek adamın üstüne eğilen paladin adamı inceledi.Birçok yerden yaralanmıstı ve durumu kötüydü.''Sanırım kanaması varmış ancak durmuş'' dedi adamı incelerken.Yapması gerekeni biliyordu..Derin bir nefes çekti ve kendi kendine tekrarladı..
''Hayatım Pahasına''
Horcoel ellerini yavaşça adamın başına dogru uzattı.Gözlerini kapadı ve içinde bulunan pozitif enerjiyi birleştirip bütünleştirmeye çalıstı.Ã?nce tüm vücudu karıncalandı ve karıncalanmalar boyun hizasından eline dogru akmaya başladı ve elinde toplandı.''Bu adamı ayağa kaldıracak kadar'' diye düşündü bir yandan.Ancak daha fazla değil.. enerjime ilerde ihtiyacımız olacak.
Bu sırada paladinin eli hafif beyaz bir ışıkla parıldadı ve biriktirdiği enerjinin yaralı adama akışını izledi...
Rp Dışı:Paladin Ability Lay İn Hands
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

son 20 dakika firble için...
green sen ise kendine geldin...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Tinwé gözlerini kapamış yere bağdaş kurmuştu .Ruhunu bütünleştiren derin bir nefes aldı.Altındaki toprağın öz maddesini hissediyordu.havayı hissediyor ve içinde bunu görüyordu.Kısa bir süre de olsa bağdaş kurup öylece oturdu..Erethan ve Eldarin gelene dek..çünkü daha sonra gücüne ihtiyaç duyulabilirdi.Erethan geliyordu.Ayağa kalktı.sözlerini dinledi."Birazdan burda olacak.."dedi Erethan a ve beraber Eldarini beklediler sessizlikte.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

logan Tarih: Pzr Ksm 21, 2004 1:49 am Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

logan ilk başta sadece agacın sadce köklerinin bir kısımını oynatı
elerini geriye çekti tekrar yüklendiginde yıktı nasıl oldunu anlamamıştı ilk başta sanki güçlenmişti elfe baktı büyüyü bitirdigini gördü ve'' saol dostum '' ve ardından agacın ucundan tutu ve kapıyı kapatacak şekilde sürüklemeye başladı ağacı kapıyı kapatacakşekilde kapıya yasladı.
ardında agaç yuvarlanmasın diye her 2 tarafınada büyük taşlarkoydu
'' ewet dostumbu işide haletik'' ağacın üstüne cıkan logan kasabayı şöel bir süzdü
Vilthas içindeki saf enerjinin kollarından adeta süzülürcesine logana uzandığını hissetti, kendini tamamen büyünün kollarına attı ve kucaklamasına izin verdi kendini... Bütün dertlerini unutuverdi bir anlığına, bütün yaşamını bu zevk için feda edebilirdi, her zaman açlık duyduğu bu haz için... Yazık bu muhteşem duyguyu tadamayanlara acıyorum diye düşündü, kendini şanslı hissediyordu bu kuvvete yön verebildiği için..

Bir anda bitirdi büyüsünü, sıyrıldı düşüncelerinde... Daha şimdiden özlemişti büyü yaparken hissettiği muhteşem duyguları... Sonra büyüsünün başarılı olup olmadığını görmek için logana baktı.. "Önemli değil dostum..." dedi mütevazi bir şekilde.. Başarmıştı, ama kendi özünden bir parça eksildiğini hissediyordu, bu da ödememiz gereken bir bedel, hiç birşey karşılıksız olmaz diye belirtti içinden acı acı.. Ardından logana dönerek "Evet şimdi ne yapacağız?" diye sordu.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan kasabaya bakarken ''erethan'' gördü büyüsünü tamamlamış görünüyordu ama girişte hiç bir şey görünmüyordu ''Evet şimdi ne yapacağız?" sözü ile elfe döndü elfe baktı ''erethan görüyorum onun yanına gidelim'' elfin agaça cıkması için elini uzatu elf cıktı agaca logan gaçtan diyer tarafa atladı ve azındaki bezi kontrol ederek erethan yanına dogru ilerdi kılıcı kavradı logan kılcının kavzası soguk olurud genelde ama hiç bir şey hisetmedi sonra aklına geldi '' ben bir ölüyüm '' dedi mırıldanarak

kasabada evlerin içine kadar girmişiti hastalık sanki cansız eşyalarıda etkilemiş gibi idi havada ahır bir çürüme kokusu vardı

baş büyücünün yanına geldiginde slm başbüyücüm dedi ve yere biraz eyilerek referansını gösterdi

''büyü başarılı oldumu''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Eldarin'in yaklaştığını gören Erethan hızla ona doğru ilerlemeye başladı..."İşte geliyor" dedi yanındaki keşişe bu sırada onun tyakib edip etmediğine bile bakmıyordu,"Batı tarafından girelim...hastalıklar,bedeninizi etkiliyormu bilmem ama bizimkini etkiliyor,alt tarafı büyücüyüz, bunada bir çare bulmamız gerekiyor..."
Eldarinin kendini görmesi için elini ona doğru sallıyordu,gördüğünü anlıyınca batı tarafını gösterdi...ve az önce oluşturduğu büyünün yanına gitti...bu şehirdeki işlerini bitirmeden önce duvarın kalkmasını istemiyordu...onu sabitliyecek sözleri söylemeye başladı...sözleri söyledikçe duvarın büyü ağına bağlı olan yerleri gözünde belirmeye başladı daha sonrada o bölgedeki büyü ağının tamamı belirdi...masmavi parlayan bir örümcek ağı...ilk yaptığı büyünün zayıf düğümleri açıkça görülüyordu bunları sağlamlaştırmak için tüm ilmikleri tek tek örmeye başladı bir yandanda düğümleri sağlamlaştırıyordu böylece büyüsü oraya sabitlenecek ve bağlar koparılmadığı sürece orada kalıcaktı...
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

green eski haline gelmeye gelmeye çalışıyordu ilk gördüğü kişileri tanıyamadı insanmı başka şeyleri diye düşündü gözleri biraz iyi olduğunda biri yarı-elf diğeri ise gnom'u gördü bir anlık şaşırıddaha sonra kendini düzenledi

""siz kimsizinz ve amacınız ne beni neden öldürmediniz neden beni iyleştirmeye çalıştınız ""

green ayağa kalmayı denedi anaçak bunu yapadanı inanılmaz bir acı issetti sağ bacanın ve sağ kolunu yaraları hatırladı

"" sanırın size teşekkür ederim anacak size başak bişe yapama yada veremem yardımınız için saol ""

green gizli yerlerinden birkaç otunu cıkarttı yerde bulduğu taşla ezdirdiklerini bacağına ve koluna sürüdü acısı biraz azaldı ama tam olarak iyi değildi

""ewet simdi bana yardım ettiniz ve şimdi birkez daha size ihtiyacım var yardım ederseniz yürüyebilirim sanırım bu arada siz kimsiniz ve bana yardımınızın gerçek amacı ne buna şaşırıdım genelde normal yaratıkların büyücüleri sevmez ve kolay kolay yardım etmezler siz neden"" sen...sen bir paladine benziyorsun ama ben kötü bir insanım""

green arkasındaki ağaca tutunarak ayağa kaltı ama tek başına yürünekte baya zorlanıyordu adamların ne olduğunu bilmediği için biraz uzaklaştı ve büysünü yapmaya calıştı eğer bu halde büyüsünü yaparsa şans diledi kendien

RP DIşI:Wizard = İnvisible
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin dönüş yolunda önceden yere düştüğü yerde şimdi asasının durduğunu farketti.
'ah bir an için seni kaybettiğimi sanmıştım dostum.şükürki buldum seni.'
yerden hafifçe aldı asasını ve tam başını kaldırmıştı ki erethan ın kendisine el sallayışını gördü.ve arkasına bakmadan ilerleyişine devam edişini.ardından galadlirim geliyordu.
''evet şu kasabaya bi göz gezdirmenin zamanı geldi.''baya yorulmuştu.
''birde veba var tabi.ahhhh!!!şu adamlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum.vebayı kasabanın başına saran şu adamlarla.''
asasına dayanarak o yöne doğru ilerlemeye başladı erethan ın gittiği yöne doğru...

erethan ın da büyüsünü bitirdiğini gördü.yanına varabilmişti.
''erethan...dostum.büyün tamamdır herhalde.şu kasabaya bi bakalım fakat veba beni tedirgin ediyor.seni bilmem ama benim bu konuda kendimi koruyacak hiçbirşeyim yok.''
arkadan yavaş adımlarla yaklaşan Tinwe ye baktı...ardından tekrar erethan a döndü.
''bu koruma büyülerinin seni haddinden fazla sıktığı yüzünden belli.belki de kasabayı incelemeyi diğer arkadaşlarımıza bırakıp kendi yolculuğumuza çıkmalıyız.fazla beklemeye gelmeyiz öyle değil mi dostum?''
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom ne Horcelin gelişini ne de Greenin sözlerini farkedecek durumda değildi. Artık kendini tamamen müziğe kaptırmıştı. Müziğin yumuşak ezgileri dışında hiçbir şey duymuyor ve görmüyordu. O kadar ki... çevresinden gelebilecek bir saldırıya karşı tamamen savunmasızdı. Gücü tükenmeye çok yaklamıştı. Onu dışarıdan izleyenler cildinin soluk yşile döndüğünü (kahverengiden : ) ) ve teninden damlayan ter damlalarınından nasıl bir savaş verdiğini tahmin edebilirlerdi. Yine de flüdün sesi bu gittikçe belirginleşen güç kaybından etkilenmiyordu. Müziğin durgun bir suyun huzurunu insana hissettiren ezgileri bir kesinti veya titreme olmadan devam etmekteydi.

Gnom eserine kendini tamamen vermiş bir ozan gibi her şeyi aklından çıkararak sadece müziği hissetmeye başladı. Sanki müzik yaşamın kendisiymiş gibi. Ve nasıl bir yaşam kendi varlığını olabildiğince uzatmaya çalışırsa o da bunun için çalışacaktı. Ölümün kaçınılmaz olduğunu bilmesine rağmen.

Böylece ona karşı direnen karanlıkla mücadeleyi zihni ile değil içgüdüleri ile yapıyor ve mücadelenin ona vurduğu darbeler zihnine ulaşamadığından dayanmak daha kolay oluyordu. Yine de gnom gücünün son kırıntılarını kullanıyordu. Artık vucudunda bir yerlerde gizli kalmış her güç kalıntısını bir araya getirip müziği biraz daha devam etmek için çabalıyordu.

Zihninde hala düşünmeye devam eden ufak bir kısım zaman akmaya başlayınca şu anda kasabadaki yoldaşlarının için hiçbir tehlike yaratmayan hastalıkla ya da büyü ve düşmanlarıyla gözleri garip görünen şu insanlarla yüzleşmeleri gerekeceğini biliyordu. Kazandırdığı zamanın bu yüzleşme için gerekli hazırlıkları tamamlamalarını sağladığını ümit etti. Diğer kasabaların uyarıldığını ve zamanın durduğu kasabada bulunan şu garip düşmanların yoldaşlarına biraz daha zaman kazandıracak şekilde büyü yoluyla hapsedildiğini ve bu büyünün de işe yaramayacağı zaman geldiğinde başalayacak olan savaşta nasıl bir strateji izleneceğinin planlandığını.

Ya da en azından kalan son dakikalarda bu hazırlıkların tamamlamalarını ümit etti . Ã?ünkü gnomun gücü tükendiğinde, karanlıkla yüzleşme sırası yoldaşlarına gelecekti.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

RP Dışı: Oren abi eğer mümkünse Flüdü çalmayı bırakışımı kendim tasvir etmek istiyorum. Eğer mümkünse sen bayılıyor muyum?? Halsiz mi düşüyorum anlatsan da ben tasvir etseeem. Ã?oook sevinirim. Eğer mümkünse..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Eldarin in sözlerini işitti.İki büyücü de yorgun düşmüşlerdi.ve ikiside aslında görevlerini tamamlamışlardı.diğerleriyle kalmalıydım..dedi kendikendine..onlar kendilerini feda ediyorlar ve ben bunu göremeyeceğim..bu erdemli davranışı..ama büyücülerin de çok şey yaptığının farkındaydı.kendini feda etmek..büyüleriyle zaten kendilerinden bir parça feda etmişlerdi..veba onu etkileyemezdi.vücudu buna izin vermeyecekti.ama arkadaşlarına bu konuda yardım edip edebileceğini bilmiyordu..iyileştirme gücü yoktu.."nerden başlayacağız.."diye mırıldandı büyücülere."Ben bu kasabadan değilim,ve görü gücüm buraya dek erişmiyor ve ruhumda..bu sis perdesinin ardını göremiyor..henüz.."
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

FreyaImplorer wrote:Freya elindeki mızrakla oynarken etrafındaki herkes parça parça dağılıyordu..En son büyücülerin gittiklerinide gördü.Sonra durdu,mızrağı çevirmeyi bıraktı..Etrafına baktı sanırsa artık başlama vakti geliyordu..Sessizce hiçbirşey demeden kendiside sargı bezi aldı..Aldığı sargı bezini ağızına sardı,artık dışarıdan yol kesen haydutlara benzediğini düşündü.Gülümsedi,sonra birkez daha etrafına baktı,ne yapacağı hakkında fazla bilgisi yoktu...En yakınındaki kişiye,Zerath'a doğru gitti...Sessizce yanına gelip..:

-Neler oluyor,konunun dışında kaldım da...Bunları söylerken sözlerinde hiçbir duygu yoktu...
gerginlikle ilerlemekte olan zerath freyanın sesi ile irkildi... gözünü hedefinden ayırmadan..
'çıkışları tutuyoruz freya herkes belirli çıkışlara yönlendi sanırım senle banada tek bir çıkış kaldı yanıma gel' sonra zerath uğurlu bandajından bir parça koparıp freyanın ağzına sarması için uzattı 'bununla ağzını kapat bir vebadan bahsettiler seninde etkilenmeni istemem...'
tam ilerlerken aklına birden gene duraksadı
'bir şey daha...' zerath duraksadı hafifçe bir şeyler mırıldandı
'daha güçlü olmamız için Lord Oren bizimle ol!' eliyle bir takım hareketler yaptı sonra yaptığı büyünün kabul olmasını bekledi
'hadi gidelim...'

Rp Dışı:Paladin büyüleri kutasama
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas iki başbüyücüyle keşişin kendi kapattıkları girişe doğru yaklaştıklarının gördü.. Başbüyücüler yorgun görünüyordu, sanki kendi özlerinden bir parça onlardan koparılmıştı.. 'Onları çok iyi anlıyorum..' diye geçirdi içinden 'Umarım başarılı olmuşlardır'.. Vilthastan önce logan başbüyücüyü selamlamaya gitti, ama erethan sanki loganı görmemişti, çünkü ona karşılık vermedi.. "Logan sanırım başbüyücü senle konuşmaya tenezzül bile etmiyor.." dedi iğneleyici bir şekilde, "Ne de olsa yaşayan biri değilsin ki" diye devam etti logana dönerek... 'Neyse daha fazla tatsızlık olmasın, bu ancak düşmanlarımızın işine gelir..' diye belirtti kendi kendine, 'Neden o çeneni kapatamıyorsun ki ne gerek vardı şimdi bu sert çıkışa' diye söylendi kendine, bu iğneleyici sözler sana pahalıya mal olabilir, 'zaten pek fazla arkadaşın yok onların da gitmesini istemezsin değil mi??' diye çıkıştı kendine... Elf yurdundan ayrıldığından beri yalnız yaşamıştı, her zaman bir dostun sıcaklığına, dertini paylaşmaya ihtiyacı olmuştu, ama o nedense kazandığı arkadaşlarını hep kaybetmişti kendi yüzünden.. 'Belki de içine kapanıklılık benim kaderim..', 'Hayır, asla...' diye yanıt verdi kendine....

Düşünceleri ağaç yapraklarının rüzgar ile dans edercesine çıkardığı sesler yüzünden bölündü.. Etrafına bakındı, önce tanıyamadı kimseyi, sonra yavaş yavaş geldi aklı şimdiki zamana... Erethan'a dönerek
"Her neyse erethan başarılı oldu mu büyünüz?? şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?" diye sordu yavaşça, deminki sert çıkışını şimdiden unutmuştu bile...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan elfin dediklerini duyduktan sonra biraz kötü hiseti kendini ''sonra elfe dönerek elini onuzuna koydu boş ver dostum öneml olan ben degilim önemli olan karşı tarafın kaybetmesi benim ölü olmama baş büyücü için bir şey degiştirmemeli bence çünkü sizin yanınızdayım''gözlerini yere birden yere kaydı elf le loganın arasında bir tane uğur böcegi geziyordu eyildi logan bir dizini yer koydu almak istedi ama şehirde hastalık oldunu bir anda hatırladı ne olur ne olmaz diye almadı.
sonra toplanan kişilere döndü ve ''ewet dostlarım ne yapacaz bence hastalıgın kaynagını bulmaya çalışalım.''
''ama şunu untmayın hasta olan her kes kötü degil boş yere kimseyi öldürmeyelim bence hasta olan köylüleri bir yerde topluyalım bir ev gibi bir hangar gibi...''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Locked