FRP World Ankara Zirvesi

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gelecek cumartesi daha uygun ingilizce sınavım var çıkışında gelirim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

işte bu yüzden toplanamıyoz kesin birini işi cıkıyor ya a
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eee abi iki gün önceden toplanalım derseniz işimiz çıkar tabii. İyi o zaman üç hafta sonraki cumartesi toplanalım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

2 gün mü tamam beyler bayanlar gelecek cumartesi yani 5 aralıkta toplamak için sözleniyoruz
yer
kızılay dost oni ssaat 1:30 2 arası gelbilecekler yazsın gemiyecekelrde yazsın
ankardaki her kez davetlidir......

ordan bir kafeye geçer konuşur dertleşir tanışır kaynaşırız....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

arkdaş kız arakdaş erkek arkadar anne baba hal teyze kuzen cıvı cıkmıysacak şekil de getirebiliriz :D
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

benim işim gözükmüyor çok önemli birşey olmadıkça gelirim saat de uygun firble da haklı en az 1 hafta önceden bildirmek lazım ki insanlar işini ayarlasın.
Ben varım...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

ben yokum izmite sınava gidyorum!
size iyi eğlenceler!
fotoğraf çekmeyi unutmayın lam! :D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Daha geçen gün buluşulmadımı ya gerçi bana buluşmadan bi gün önce haber verdi hükümlü saolsun :P o yüzden gelemedim işim vardı. inşallah bu seferkine gelirim
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

walla cmrtesi bana ters ...geçen haftaki gelişim bir istisna idi...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

beler bayanlar gerkli kişilerle görüşülüp yapılan araştırma sonunu cumartesi katılımın az olacagı var sayılarak bu pazara ne dersiniz...

saat 12 gibi buluşuruz... filan fişman orta dünaya ya gidilir ordan bir plan yapılır artık içmeye gideceksek içilir yoksa başka bir şey yaparız fark yaratmaz
ama bu pazar buluşma olursa iiiyii olur geçen cumartesi 4 kişi baya iiiyi eylendik...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

logan wrote:beler bayanlar gerkli kişilerle görüşülüp yapılan araştırma sonunu cumartesi katılımın az olacagı var sayılarak bu pazara ne dersiniz...

saat 12 gibi buluşuruz... filan fişman orta dünaya ya gidilir ordan bir plan yapılır artık içmeye gideceksek içilir yoksa başka bir şey yaparız fark yaratmaz
ama bu pazar buluşma olursa iiiyii olur geçen cumartesi 4 kişi baya iiiyi eylendik...
bökkkk orta dünyamı valla bi sevemedim şurayı be abicim gittim kaç kere sıcaklık yok orda bence gidin abicim ordan aşaıya inerken şey var kafe tömbeki orayagirin iyidir güzeldir
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
arsem_belin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arsem_belin »

valla ben haftasonları da çalıştığım için ancak akşam gelebilirim. derseniz ki biz gündüz takılırız akşama da içmeye gideriz, katılırım.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

walla gewlmeye var gücümle çalışıcam :D
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bak oren yazın dah okunaklı olsun lütfen :D heheh :D bne düzeltim yazımı sen bozdun ya :D

beyler bayanlar merdivenden kayanlar :x tamam irenç ti

pazar saat 12 ile 12:30 arsı ykm nin orda yeni ykm yani eskisi degil eskisinin yanındaki ykm :D orda bekliyor olcam şöle 1.90 boyunda olcam :D şaka şaka :D ya ben bankın üzerine cıkar arda bir zıplarım zaten görrürsünüz :D büyük ihtimale kapşonlu olurum :D

12 12:30 arsı ykm önü
pederden arabayı ala bilirsem gezeriz :evil:
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

tamam pazar olsun bu kızılaydaki ykm sanırım. ben top sakallı bi elemanım. Üzerimde beyaz kabarık bi palto olur muhtemelen. altımda da kot. Yakama da bi karanfil takarım bakarsın :P
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply