FRP World Ankara Zirvesi
-
Logan
- Kullanıcı

2 gün mü tamam beyler bayanlar gelecek cumartesi yani 5 aralıkta toplamak için sözleniyoruz
yer
kızılay dost oni ssaat 1:30 2 arası gelbilecekler yazsın gemiyecekelrde yazsın
ankardaki her kez davetlidir......
ordan bir kafeye geçer konuşur dertleşir tanışır kaynaşırız....
yer
kızılay dost oni ssaat 1:30 2 arası gelbilecekler yazsın gemiyecekelrde yazsın
ankardaki her kez davetlidir......
ordan bir kafeye geçer konuşur dertleşir tanışır kaynaşırız....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

arkdaş kız arakdaş erkek arkadar anne baba hal teyze kuzen cıvı cıkmıysacak şekil de getirebiliriz 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

beler bayanlar gerkli kişilerle görüşülüp yapılan araştırma sonunu cumartesi katılımın az olacagı var sayılarak bu pazara ne dersiniz...
saat 12 gibi buluşuruz... filan fişman orta dünaya ya gidilir ordan bir plan yapılır artık içmeye gideceksek içilir yoksa başka bir şey yaparız fark yaratmaz
ama bu pazar buluşma olursa iiiyii olur geçen cumartesi 4 kişi baya iiiyi eylendik...
saat 12 gibi buluşuruz... filan fişman orta dünaya ya gidilir ordan bir plan yapılır artık içmeye gideceksek içilir yoksa başka bir şey yaparız fark yaratmaz
ama bu pazar buluşma olursa iiiyii olur geçen cumartesi 4 kişi baya iiiyi eylendik...
bökkkk orta dünyamı valla bi sevemedim şurayı be abicim gittim kaç kere sıcaklık yok orda bence gidin abicim ordan aşaıya inerken şey var kafe tömbeki orayagirin iyidir güzeldirlogan wrote:beler bayanlar gerkli kişilerle görüşülüp yapılan araştırma sonunu cumartesi katılımın az olacagı var sayılarak bu pazara ne dersiniz...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
- arsem_belin
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

bak oren yazın dah okunaklı olsun lütfen
heheh
bne düzeltim yazımı sen bozdun ya
beyler bayanlar merdivenden kayanlar
tamam irenç ti
pazar saat 12 ile 12:30 arsı ykm nin orda yeni ykm yani eskisi degil eskisinin yanındaki ykm
orda bekliyor olcam şöle 1.90 boyunda olcam
şaka şaka
ya ben bankın üzerine cıkar arda bir zıplarım zaten görrürsünüz
büyük ihtimale kapşonlu olurum
12 12:30 arsı ykm önü
pederden arabayı ala bilirsem gezeriz
beyler bayanlar merdivenden kayanlar
pazar saat 12 ile 12:30 arsı ykm nin orda yeni ykm yani eskisi degil eskisinin yanındaki ykm
12 12:30 arsı ykm önü
pederden arabayı ala bilirsem gezeriz