KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

green arkasında kahakaha attı ve son sözünü söyledi kötüler daha tanımıyosun ben çok defa gördüm ben kötülerin içide oldum ama bana asla iyliği analatam ben iyliğin içide onlarla beraber savaştım günyanın gerçekliğini asla bana anlatma.Horcoel sende onunla gide bilirsin secim senin Green geriye döndü ve kasaba ya doğru ilerlemeye başaldı kimse umrunda bile değildi umrumda olan iki kişisi vardı Erethan ve Eldarin başkalarına gerk bile yoktu.Kılıcını cıkardı ve üsütne baktığında kötülüğü hatırladı ama içinde iyiliğinide gördü yolda yürürken aklına aniden birşeyler geldi iyilermi yoksa eskiden sevdiği efendisi olan yeminer'imi seçseydi ""bunu zamanla düşünürüm yerimi secerim"" diye düşündü kılıçına sonkez baktı yerine geri koydu yüzü biraz güldümüştü :twisted:
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Logan deliler gibi alevlere atıldı ama kimse yoktu her eve girdi be baktı ama kimse yoktu..üzerine yanan kalaslar düştü ama o direndi. kimse yoktu...

(hp-21)

Firble döndü ve tepeye yürüdü...ama fülüdü orda değildi..aradı taradı ama yoktu işte..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin kasabaya girdi.Vilthas ın evleri yaktığını gördü.hüzünle kasabayı izledi.belki de böyle olmamalıydı.bu kadar acımasız olunmamalıydı.'yine de vebanın başka bir çaresi yok bildiğim kadarıyla' diye düşündü.yere doğru eğildi.güneş hayat verircesine tepelerinde yükselirken toprağın o eşsiz kokusunu duyumsadı.''bana gel'' diyordu.
''geleceğim ulu olan'' dedi Eldarin.
gözleri kısıldı ,başını yerden kaldırdı.etrafı süzüyordu.duman kokusu hertarafa yayılıyordu.
''biliyorum.ne yapmam gerektiğini.''
ardından bir büyünün sözlerine başladı.elleri büyü karışımlarıyla parlamaya başladı.vücudu büyünün yaydığı güç dalgası ve ısıyla doldu.
ardından dalgalanan bir bayrak gibi vücudu da dalgalandı
ve eldarin tüm grubun gözleri önünde kayboldu!
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom yolu çıkarken elf büücünün sözlerini düşündü. Kötülüğü tadmış olduğunu zannediyordu. Onun kendi yaşadıklarını yaşamaması için dua etti içinden sonra tepeye geldi. Flüdün orada olması gerekiyordu ama yoktu.. Birden içini alev alev yakan bir telaş kapladı. Flüt yoktu. Tanrısının ona emanet ettiği en kıymetli hazineyi kaybetmişti. Telaşla zayıf durumdaki bedenine kendisine itaat etmesini emrederek... Flüt yoktu hiçbir yerde yoktu. Dizlerinin üzerine çöktü .. Lord Dragonfire dedi. Başarısız oldum. Sonra yere kapaklandı. Bir süre öyle kaldı. O upuzun bir dakika boyunca yere uzanmış şekilde kaldı. Flüdü kaybettiğine hala inanamıyordu.

Sonra kendini mantıklı düşünmeye zorladı. Pes etmemeliydi henüz değil. Ne yapabileceğini düşündü aşağıda onu bekliyorlardı ama... Kasaba flüt bi kasabalı tarafından alınmış olabilirdi. Sonra aşağıda onu bekledikleri aklına geldi. Sonra görüntüyü yeniden aklında canlandırdığında iki kişinin eksik olduğunu hatırladı. Kasabaya gitmiş olmalıydılar. Kasbaya giden bu insanlarla dönebilirim diye düşündü. Böylece flüdünü aramak ve oradaki arkadaşlarını ulmak için. Onkasabanın en büyük kasabasına doğru ilerlemeye başladı.

RP DIşI: Eğer hastalıklı kasaba en büyük kasaba ise ikinci en büyük kasaba olarak değiştirebilirsiniz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Ã?nce loganın konusmasını dinledi Horcoel..
''Ozana iyi bakın kimse bir yere gitmesin''..
Saglam ve gururlu bakıslarını Logana evet dercesine salladı ve kadim şovalyenin gidişini izledi.Arkasına baktı.Büyücü ona dik dik bakmaktaydı..Kendini garip bir karmasanın içinde hissetti paladin.Greenin tarafsızlıgı onun içini anlatamayacagı bir biçimde karartıyordu..Ancak biraz rahatlamıştı..En azından kötü degildi.Ve kendisine karşı davranısları içtendi..
Etrafına bakındı..Dumanlar yükseliyordu bir yerden..Greene bir sn dercesine eliyle işaret etti ve zaten yeni uyanmıs Ozan Firbleninde ona dogru baktıgını farketti.Hrisskarla bir şey konusuyorlardı ve Horcoel hüzünden onları duyamıyordu bile.Tepeden aşagıya kasabaya dogru baktı..Cayır cayır yanıyordu kasaba.''Acaba ne oldu''dedi kendi kendine içten bir panikle..Acaba yoldaşlarım...
Ã?nce firble ile greeni baş başa bırakıp kasabaya ulaşmayı düşündü.Sonradan verdigi sözü hatırladı..''Hriss i korumam gerekiyor'' dedi kararlı bir ifade ile ancak kasabadakiler de yardıma ihtiyacı olabilirdi.Ve yardıma ihtiyacı birisi oldugunda geri kalan herşeyi arkasında bırakırdı..''Biraz zekanı kullan Baator'' dedi kendine.Kasabayı en son içeriden görmüştü..Hastalıklı insanlar..Muhtemellen Vilthas ve diğerleri kasabayı yakmıs olmalılar.
''Ya öyle değilse..''diye düşüncelere dalmıstı paladin.O sırada arkasından sesler duydu.Gnome ile Hriss atışıyorlardı ve gnome flütünün arkasından gidecegini söylemişti gidiyordu..Arkasından büyücünün kahkahasını ve ona seslenişini duydu..
''Horcoel istersen sende onunla gidebilrsin bu senin kararın.''
Paladin bu sözü üzerine arkasına döndü.Mavi gözleri iyice soluklaşmış..sert bir ifade takınır bir şekilde büyücüye yöneltilmişti.Göğsüne asılı olan madalyona baktı..Parlıyordu.Gnome ayrı yöne gidiyordu.Hriss de ayrı yöne..Söz vermiş bir paladin..Tek başına kasabaya... Olası bir ölüme giden deger verdigi bir gnome.Ölümüne koruyacagına söz verdigi adam...Ve Logan..''Ya Grup'' dedi kendi kendine.Herşey gittikçe karamsarlaşıyordu.Ã?nünde Hrisskar ilerliyor..Tam arkasında Gnome.''Ne yapacagım dedi.Ne yapmalıyım..''Kaderdeki rolüm ne''dedi Paladin.Horcoel umutsuz gözlerle bağırdı:
''Green dedi..Loganı beklemek zorundayız.Bekleyecegimize dair söz verdim.Ve bir şovalye sözünü tutar..''
Ardından ekleyen şovalye..''Ayrıca seni de koruyacagıma dair söz verdim..''Madalyon iyice parıldanmaya başladı..Sanki etrafından kaybolan ışığı kendi içindeki ile desteklemeye çalısıyordu.
Horcoel Greenden gelecek cevabı bekliyordu..Bu sırada istemsiz olarak eli madalyona gitti.Dizleri üstüne çöktü ve madalyonunu iki eli arasında tutmaya başladı.Gözlerini kapadı..Artık sadece ağzı çalısıyordu..
''Lordum..Çok kötü bir durumdayım.Sizin için her türlü yere gider..Her türlü kötülükle yüzleşir..Bedeli ne isede öderim.. Ancak şu an çok kötü çıkmazdayım..Lütfen.. Bana dogru yolu gösterin.. Bana ihtiyacı olan bir çok kişi var ancak hepsine edemem ne yapmalıyım...''
''Ne yapmalıyım...''
Sesi hüzün ve keder doluydu.Sözcüklerin her biri ağlarcasına agzından çıkıyordu ama paladini yakından tanıyanlar bilirdi ki Horcoel aglamazdı..Ne olursa olsun.

Horcoelin bu sözünü işiten canlı cansız her türlü varlık paladinin sesindeki kederden hüzünlenmişti sanki.Tepe bir an sessizleşti..Rüzgar paladinin uzun sarı saçlarını dağıtırcasına savuruyordu...Horcoel bir an esen rüzgarın kendi ruhunuda beraberinde götürecegini sandı.Gözlerini acıtacak şekilde kastı rüzgara karşı ve sanki hayattaki en değerli şeymişçesine madalyonuna tutunarak ruhunun ve madalyonunun gücüyle ayakta durmaya çalıştı...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan evleri tek tek dolaştı yavaş yavaşumudunu kaybediyorduçıktıgı evleride o yakıyor kimsenin dışarı cımasına izin vermiyordu hata bir kaç köylüyüdaha kesmişti... ve yakmıştı. iyice heryer baktı logan hana gitti gizli bölmeler ardı bir hastalıklı olmıyan adamın nereler saklanacanı düşündü.'' acaba handa bir mahsen de olabilirmiydi hana girdi ve mahsen gibi bir yer aramay başaldı açlgı gitikçe fazlalaşıyodu ama sanki adam kestikçe rahatlıyorudu logan

rp dışı :^buyrun yüce lordum sizde
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

"Dostum gnom'u burak o artık kötü sayılma ihtimali var.Logan'ın söz vermişin doğru yapmısın şimdi Eldarin'in dediğini yapıcam şimdi bana yaptığını be sana yapıcam sözünü logan ver o senin gerçekten dostun ben tek gitmek zorundayım seni götüremem senin için iyi değil bana verdiğin sözlüğünü isteyemem logan'ı bekle benim gitmem lazım benle gelemem.

Green istediğini yapmak zorundaydı ek olması gerekiyordu amaçı farklıyıdı buradaki herkezden istediğikişiler farklıydı istedikleri.

"burada logan'ı bekle ve ve benim istediğim sözüme inana amaçalrım senle çok farklıydı dostum benim yanımda ölürüsün benden uzaktur yaşamk i.in buna mecbursun dostum.""

Green hızla kasabaya doğru dönmeye başladı.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel dizlerinin üstünde bekliyor..Lordundan gelecek cevabı bekliyordu..
O sırada arkasından gelen ayak seslerini duydu.Gözlerini açtıgında Hrisskarı gördü ona doğru acı ve hüzünle bakıyordu..Belkide bekledigi işaret bu olmalıydı.
''Dostum dedi elf nazik bir ses tonuyla Bana verdigin sözü logana ver..Artık benimle gelemessin buna müsaait degilsin.''Tek gitmek zorundayım.''Seni götüremem''.
''Horcoel dizlerinin üstünde elinde tuttugu madalyonuna baktı ve sonrada büyücünün yüzüne''.Dedigi gibi dogruydu.. amaçları farklıydı.Anlamıştı..Ve gene dogruydu..Onunla gelemezdi.Büyücü her nereye gidiyorsa artık Horcoelin korumasını istemiyordu ve şimdi loganla gitmesi için Horcoelden söz istiyordu.
Horcoel bakışlarını sabitleştirdi..Asil ve soyluca bakıyordu.Madalyonu hala tutacak bir şekilde ayaga kalktı.
''Söz... ''dedi duraksayarak. ''Veriyorum..''
Hrisskar tatmin olmuş bir şekilde şovalyeye bakıyordu.Horcoel büyücünün bakışlarını yakaladı ve sözlerine devam etti büyücü..
''Burada logan'ı bekle be benım sözüme inan amaçlarım seninle çok farklıydı dostum benim yanımda ölürsün benden uzak dur.Yaşamak için buna mecbursun dostum''Bunu söyledigi gibi arkasına bakmadan ilerlemeye başlamıştı..
Horcoel durdu ve arkasından seslendi.'' Yaşamak benim için önemli bir kavram değil.Seni hayatım pahasına koruyacagıma dair yemin ettim ve bunu yerine getirmeden rahat edemem.Sen beni azat etsen bile... İyiligin yanında oldugun sürece seni koruyacagım üstad büyücü.Bu benim kalbimde sana bir gün ödiyecegim bir borç olarak kalacak..Yeter ki iyiligin yanında ol...''
Horcoel etrafına baktı.. Büyücü çoktan uzaklaşmıştı bile..Sanki duyacakmışcasına bir daha bağırdı.''Bir gün tekrar görüşecegiz Hrisskar''dedi ve yavaşça sustu.Madalyonuna baktı bu sırada.Daha güçlü parıldıyordu ve şimdi yerine getirmesi gereken bir sözü daha vardı.
Loganı bekleyecekti..Ve sonra beraber bir karar alabilirlerdi belki.Ve içindeki sıkıntı gitmişti..Artık herşeye daha umutlu bakıyordu ve hepsinden ötesi artık esen rüzgar onu sadece okşuyordu... rahatsız etmiyordu...

şovalye rüzgarın onu okşamasına izin verdi ve umut dolu gözlerle gülümsedi...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Green Horcoel'ın söylediğinin hepsini duydu biraz daha yürüdü ondan görünmerek uzanadığında hafif bir büyü yaptı mesajı ona gönderdi

"bir gün dostun bir gün görüşme günü ama yardım etmeyi düşünme bana karşı zorunluğun yok sen benim haytımı kurtardın ben senin haytını sana bıraktım sen yaşamın kavrımı görmüyorsan ben görmek zorundaydım bu yüzden gelmemelisin şimdi benim yanımda olmayarak rahatladın ve tanrını gücünü daha rahat görüceksin dostum""

büyüsü bitirdikten sonra yürümeye hızla devam etti
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Horcoel in kulaklarını tırmalıyan bir fülüt sesi geldi...
aman tanrım, böyle nota katliyamı olamazdı.. bu müzikle yapılabilecek en ağır işkence şekliydi galiba...

Arkasını döndüğünde.. Yaşlı bir adamın üzerinde kahverengi eski püskü bir cübe , kafasında aynı kalitede bir şapka ve yandan asmalı eski püskü bir kitapla ortalıkta dolanıyor ve elinde parlak bir fülütle acayip sesler çıkardığını gördü.

"fülüt bi yerden tanıdık geliodu.."
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Eldarin'in görüntüsü dalgalandı ve soluklaştı ve rüzgarda dağılan duman gibi yokluğa karıştı.., ölülerin boyutuna adım atan Eldarin orda Logan ı ve veba salan adamları gördü.. onlar iki boyuta birden aitlerdi.

bir eve yaklaştı, alevler onu yakmıyordu, çünkü boyut duvarını geçemiyorlardı.. Eldarin yanan evleri insanları gördü, acı çeken bağıran insanlar.. halsiz vücutları alevler içinde yere düşüyor ve kesik çırpınışlarla kül oluyorlardı...Ama belki de onlar için en iyi ölüm buydu...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Logan kana olan açlığını bastırabildiğini farketti.. Tanrısı ona kendi iradesini bahşetmişti , bir ölü olmasına rağmen...
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Erethan bir süre kasabayı seyretti,gözlerinde belli belirsiz bir hüzün vardı,O izledikçe kasabadan yükselen dumanlar artmaya başladı...Eldarin'de gitmişti,onun için endişelenmiyordu Erethan...eski dostu herzaman süprizlerle doluy ve başına buyruktu zaten...ama kendi başının çaresinede bakmasını bilirdi...evet bir ipucu bulmanın vakti gelmişti...yere çöktü Erethan avucuna biraz kum aldı ,sonra gözlerini kapattı ve büyünün kulağı tırmalıyan ama aynı zamanda hoş bir tını bırakan sözcüklerini telaffuz etmeye başladı...avucundaki kum bitince gözlerini açtı ve yere bir rün çizdi,daha sonra bir elini bu rün'ün üzerine koydu ve gözlerini kapattı...
rp dışı:amacım kasabayı bu hale getireni ve şu anda nerede olduğunu görebilmek ihtimaller adminimizin ellerinden öper :)
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Green uzun zaman sonunda kasabaya gelmişiti hissi tahmin ettiği gibiydi kötülük her taraf yanıyordu duman çok fazlyıdı ilerlemye devem etti...

Biraz ileride kırmızı birşeyler gördü hızla yanına gitti ve beklediği kişiyi gördü efendisi Erethanı büyüsünü yapıyorudu ve green hoşuna gittiği düşündükleri akıla geldi ya şimdilik efendisiyle zamanı beklicekti ya zamanın hızandırıcaktı düşündü birden aklına birşey daha geldi bir tarını sözleri geldi aklına şimdi eli belinde ne yapması gerektiğni düşündü kararını verdi "" şimdilik bunun için beklesin"" dedi içinden kendine ve efendini büyüsünü bitirmesini bekleme başaldı...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin tüy kadar hafifti.hızlı hareketlerle ölümsüz boyutta ilerliyordu.kasabanın üzerinde yükseldi,yanan evleri gördü.uyuşuk vebalı kasabalıların ölümlerine tanık oldu.hüznü inanılmaz boyuttaydı.alevlerin arasından geçti.dumanlar onu hafifçe savuruyor fakat tekrar rotasında devam ediyordu büyücü.
genç büyücü kasabanın içlerine doğru devam etti.kendilerini bunu yapmaya mecbur bırakan insanlarla karşılaşmayı umuyordu.nefreti en üst noktadaydı.
''sizin Başınızı istiyorum'' diye iç geçirdi.''Başınızı*(findor, sensei nabersiniz :wink: ) kesince gerinizi defetmek hiçte zor olmayacak bu diyardan.
Hızla tüm kasabayı incelemeye devam etti büyücü.vicdanı sızlıyor,köylülere bu yapılanları hiç yediremiyordu kendine.'bu onlar için bir ceza' diye düşünülebilirdi.
'belki de lanetlenmiş ruhlarını rahatlatan bir nefes' diye geçirdi içinden.aramaya ve araştırmaya devam etti....
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Locked