Elfler iyidir diye biliyorum (genel olarak). Janderin iyi biri de olsa vampir olması hiç hoşuma gitmedi.
Jander Sunstar Karakteri
Bir konuda itirafta bulunayım. Kitapta en sevdiğim karakter benim de Jander değildi. En hareketli karakter bence Sasha ya aşık olan kızdı. Jander in yaşadığı çelişki onu biraz soğuk yapıyordu. Nasıl elflerin çöoğu genelde soğuk durursa...
Ancak yine de kitap bence Jander karakteri altında çok hoş bir konuyu incelemiş.
Ancak yine de kitap bence Jander karakteri altında çok hoş bir konuyu incelemiş.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bence tam tersine acıklı değil olabilecek en güzel son idi Jander için.. Tabii Sasha için aynısı geçerli değil. Acaba ona ne oldu. Epey bir Ravenloft kitabı karıştırdım sonra bulamadım.
HARBE GİDEN
aslna bakılırsa her ne kadar genel bağlamda başarılı sayılabilecek bir kitap olsa da hikayenin akışı ve sonucu itibari ile ravenloft dünyasına tezat bir kitaptır sislerin vampiri. netekim ravenloft tiksindiğim dünyaların başında gelmesine sebep olan bir karamsarlık ve umutsuzluk dünyasıdır ve sislerin vampiri, jander'in sonu bu dünya için fazla romantik, fazla umut dolu "haleluya herşey çok güzel olacak" nidaları eşliğinde bitmiştir.
<div>-sıkıldım-</div><br>
Evet galiba o dünyayı umut dolu hale getiren tek kitap belki de o nedenle onu sevdim. Bir de belki de o nedenle Ravenloft un ilk kitabı o seçildi.
HARBE GİDEN
Sasha ve yanındaki kız... Sanırım Stradt la baş edemediler ama sonları ne oldu. Ã?yle ya da böyle keşke şu Lathender inancı devam etseydi Ravenloft ta ... Hakkaten çok değişik bir hava katıyordu oraya.. Ama ne derler bilirsiniz ilk kitap sanat diğerleri ticari kaygı güdülerek yazılır genelde.. Bu gerçeği değiştiren birkaç yazarda bence gerçek yazar sıfatını cidden hakedenler
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

jander vs strahd savaşında strah ı sisler kurtarır bunun yanında bir rivayete göre jander da o gündoğumunda ölmemiş sisler tarafından kurtarılmıştır. 2 gün sona karşımıza çıkarsa şaşırmayın
bunun yanında kurt kadın ve strahdbir mağraya gizlenmişlerdir ve uzun süren bir iyileşme dönemi boyunca kurtkadın strahd a göz kulak olmuştur..
bunun yanında kurt kadın ve strahdbir mağraya gizlenmişlerdir ve uzun süren bir iyileşme dönemi boyunca kurtkadın strahd a göz kulak olmuştur..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı