Değerlendirme: Vizyondaki Filmler

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

abicim başlık gora
valla ben sevdim sizde seversiniz umarım
öle abartılı değildi
herke yok beklemedğimiz gibi olmuş felan dedi
hatırlatırım
antalya film stüdyoları hollywood felan değil abicim
bilginize bence çok hoş olmuş
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Telmor senin dediğin mikrofon görünüyor tarzına benzer çok iyi yazılmış hatta çok iyi yönetilmiş filmlerde de oluyor ki bknz Lord of the Rings...Mikrofona denk gelmedim ama rolex saat? yoksa o Matrixtemiydi.? Neyse tam hatırlayamayacağım şu an.

Ayrıca güzel görüntü istiyorsan bir de Troy'u izle. Lord of the Rings serisini bir kez daha izle...Ve sonra o büyüye nerde kapılman gerektiğine tekrar karar ver.

Bak ne diyorum sen öyle algılamak istemişsin birşey demedim ama bence bu konuda fazla diretmene ve bazı şeyleri çürütmeye çalışmana gerek yok.

Senin düşüncen saygı duyuyorum sadece....
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Findor başlık Gora değil...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Cilek neye tepki verdiğini anlamadım. doğal olarak bende senin düşüncelerine saygı duyuyorum. Ben herhangi birşeyide çürütmeye çalışmıyorum. benle filmi izleyen kız arkadasım ve kardeşim filmi hiç sevmediler. hatta kız arkadaşım hayatında izlediği en kötü 2.film olduğunu söyledi. Böyle bir çabam olsaydı önce onlarınkini çürütmeye çalışırdım.

Ben sadece filmi neden sevdiğimi açıkladım ve sizin neden sevmediğinizi sordum. Sen korku yada gerilim yok dedin bende tamam başka beyenmediğiniz ne var diye sordum. benim başka bişey ispatlama çabam yok. insanların farklı zevkleri olması çok normal. Ben sadece nitelik olarak birbirine benzer filmler çeken bir insanın bazı filmleri sevilirken bazıarının neden sevilmediğini merak etmiştim.

ama daha önce dediğim gibi tartışmaya gerek yok galiba filmler birbirine benzese bile hitap ettiği zevkler farklıymış.
tekrarlıyorum benim bişeyi çürütme cabam yok. yani shyamalan bana bu iş için para falan vermiş değil :P

ayrıca ben troy'u da izledim LOTR'i kaç kere izledim ben bile hatırlayorum. Hala belli aralıklarla alınması gereken bir hap gibi bikaç ayda bir izlerim. Troy'da değil ama LOTR'de büyüye kapıldım. ama bu Village'de de büyeye kapılmayacağım anlamına gelmez. Ben görüntüleri çok güzel buldum. Dediğim gibi o sis sahnesi çok güzeldi.

Ama doğal olarak bu konuda da senin görüşlerine saygı duyuyorum (Biraz korktum galiba étoné )

Bu mikrofon olayınd da bazı şeyler gözden kaçabilir ama bazı filmlerde neredeyse mikrofonu gözümüze sokacaklar. bu kadar fazla hata asla gözden kaçamaz. Adamlar bunu montajda nasıl kapatamıyorlar anlamıyorum.

Bide galiba kimse daha iskender'i izlemedi baksanıza kimseden henüz bir yorum gelmedi
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Lotr'u izleyipte büyüsüne kapılmayan bir kişinin olduğunu sanmıyorum. Duyduğum, okuduğum ve izlediğim her eleştiri olumlu. Film bir başyapıt herşeyiyle. Bu filmde benim aslı üzüldüğüm nokta insanların çoluk cocugunu bu filme getirmesi oldu. Hatta film sırasında bir çocugun şu sözlerine kulak kabartmıştım "Anne! şavaşçılar ne güzel dövüşüyor değil mi? Bende büyüyünce savaşçı olucam " :D yani bunlar ilk bakışta komik geliyor ama film ilk gösterime girdiğinde çoluk çocuk yüzünden film kapalı gişe oynamıştı. Fakat dışarıda filmi izlemekle yanıp tutuşan fakat bilet bulamayan gerçek lotr fanları bulunmaktaydı. İlginç tabi :wink: ve ilginç olduğu kadar da üzücü :cry: bence sinemalara yeni gelen filmlerde öncelik filmin fanlarına tanınmalı fakat toplum olarak birçok konuda olduğu gib bu konuda da fazla ince düşünebildiğimiz söylenemez, ben dahil...
Only God can Judge me!
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

İskendere yorum geliyor daha önce yazdığım bi yorumdan yapışştırma:
izlenmeye değer bi film. Büyük bir adamın hikayesini anlatıyor. Bazı noktaların ne kadar doğru olduğunu sorguladım. Aslında bir yandan psikolojik bir film dikkatle izlenmesini tavsiye ederim. Zra önceden söylenmiş sözler karakterlerin karşısına çıkıyor. Tarih bilgim pek iyi olmadığından bazı şeyleri sorgulayamam ama garip şeyler olduğu kesin.

Filmin dikkatle izlenmesini gerektiren birşey daha var. Film hikayenin kurgusunu daha heyecanlı kılmak için (Ki bazılarına göre daha sıkıcı olmasını sağlamış) olan olayları ve geçmişi harmanlıyor. Yani bir anda geçmiştekileri göstermeye başlıyor.

Bence izlenmeye değer özellikle bu tür filmleri sevenler için. Tabi bu filmde G.O.R.A. dan daha çok güldüm şeklinde yorumlar da duymadım değil
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Thlyrotel wrote:Findor başlık Gora değil...
biliyorum başlık " VİZYONDAKİ FİLMLER"
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Efla sağol. zaten yönetmeni oliver stone olduğundan ilgimi çekmişti bide senin yorumların kararımı vermemi sağladı. hafta sonu gidecem galiba. Bu arada colin farrell'ın oyunculuğunuda severim eğer onunda performanı iyi ise baya iyi zaman geireceğiz demektir.

bide herkesi tebrik etmek istiyorum internet movie database diye bir site var. burada dünya üzerindeki birçok filmle ilgili bilgiler falan var bu sitede tüm zamanların en iyi komedi filmlerinde tosun paşa 10 üzerinden 9.2 ile 3. sırada. Artık ne kadar türk oy verdiyse. Böyle diyorum çünkü 610 oyun 503'ü 10 puan vermiş ve 501 non-us user oy vermiş. Aslında hepimiz elele verirsek bu sitede dünyayı kurtaran adam'ı en iyi bilim-kurgu yapabiliriz :P

bu arada sitede kemal sunal ın 82 filmi var ve içlerinden bazılarını ben duymadım bile. Daha da ilginci cüneyt arkın'ın 238 filmi var ve benim adını duymadıklarım baya çoğunlukta 8O
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla kim ne derse desin ben hala izlediğim zaman gülerim Kemal Sunal'ın filmlerine. Repliklerini ezberlememe rağmen çünkü K. Sunal'ın ben de çok ayrı bir yeri var. İzlemediğim hiçbir filmi yok çünkü arşiv yapmıştık babamla beraber..Takdir ettiğim bir kişi. Allah rahmet eylesin.. Ne diyim yani şimdi keşke ölmeseydi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

hanımlar beylet tester derim hal düşünüyorum :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Tosun Paşa hakkatten komik ama :)

Bu arada yorumumu beğendiğinize memnun oldum her zaman :D
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Zaten Kemal Sunal'a kimse bişey diyemez bende bayılırım. hele şener şen ustayla birlikte olursa başka kanallarda babam çıksa ben gene onu izlerim. Benim dikkatimi çeken bir konuda film sayıları 238 film ne demek ya. Hem Ã?.Arkın'ın hem K.Sunal'ın bir sene içinde 4-5 film çektikleri yıllar var hatta neredeyse her tıl böyle. şimdinin koşullarında bu adamların dünyanın sayılı zenginlerinden olması gerekirdi ki bunu hak edecek kalitede oyuncular olduklarına şüphe yok.

bu arada resident evil a gitmeyi planlayan varmı ben ilk filmden pek hoşlanmamıştımda aslında bunun oyunu benim ilk bilgisayar aldığım zaman çıkmıştı ve ilk aldığım oyundu oyundan çok zevk almıştım ama filmini beni hayal kırıklığına uğratmıştı.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

'. film oyuncuları hayal kırıklığına uğratmayacağa benziyor. Zira konusu oyunla tamamen paralel. şu anda edindiğim izleimle bu film de izlenmeye değer olacak.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ben Resident Evil'a gittiğime pişman olmamıştım,beğenmiştim. Efla'ya katılıyorum ve 2. sine de gitmeyi planlıyorum.
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Resident Evil Apocalypse için Nemesis'in bu defa filmi izleyecek olan herkesi şaşırtacağı söyleniyor. İzleyelim ve görelim... :wink:
Only God can Judge me!
Post Reply