KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vİlthas eldarinin yanına koşarken bir takım iskeletler gördü kasabanın içinden çıkan... İlginç dedi içinden soğukkanlılıkla, kendi tanrımın boyutunda yenemeyeceğimiz yaratık yok diye düşündü..

Her türlü savaşçı vardı içlerinde, ellerinde ok taşıyanlar, bir insanın kafasını tek bir hamlede ayırabilecek kanlı baltalar taşıyanlar.. Vİlthas iskeletleri incelerken içini garip bir gücün doldurduğunu hissetti.. Büyüden farklıydı.. Ona sanki bu iskeletleri kontrol edebilecekmiş gibi geliyordu.. 'Denemekte zarar yok'..

Vİlthas yavaşça yere eğildi, sadece tanrısını, ölümün tanrısına konsantre oldu, başka düşünceleri sıyırdı zihninden.. Tanrısının nefesinin göğsüne dolduğunu hissedebiliyordu... 'Lordum yanımda olun...' Daha önce tatmadığı bir güçtü bu... Vücudunun her tarafından toplanan enerji ağzına akıyordu sözcüklerinde hayat buluyordu...

'Siz ölmeyen varlıklar, önümde diz çökün, Lord Oren adına size emrediyorum....'
Gözü önündeki iskeletlerden başka birşey görmüyordu....

RP dışı: rebuke undead
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

iskeletler Vilthas a yaklaştılar..Aralarında ölü bir şovalye vardı...inze yapılı ve uzun boyluydu.. zırhında taşıdığı ölüm sembolleri Vilthas a tanıdık geliyordu...

iskeletler vilthas ın çevresinde toplandılar. büyük bir çoğunluğu yere çöktü ama birkaçı direndi.. bunlardan biri de bu şovalye idi.. yarı yarıya çürümüş bedeninin süsleyen beyaz düz saçları ve donuk bakışları çok ama çok tanıdıktı....

İskeletimsi şovalye vilthas ile yüz yüze idi ve vilthas çürümüşlüğün kokusunu rahatlıkla alıyordu.

sonra şovalye diz çökenlere küçümseme ile baktı

"ZAYIFLARRRR....... hahh.. demek diz çökmemi istiosun sözcü öylemi.... "

hahahah

"peki bana söylesene Güay yüce Lord Oren bile bunu yapamamışken senin gibi bir muahllebi çocuğu bunu nasıl yapıcak???... Yaşıyor olduğuna dua et ölümlüü.."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Green birisi tarafından yerden kaldırılmıştı kasabaya doğru götürüyordu kendisini zorla gölerini açtı Eldarini gördü beyazdı çok güzeldi geçmişini hatılamak bile istimiyordu.Green kasabaya yaklaştı.Hrisskar bunu öğrenmişti hoşuna gitti her insan Hrisskarı bilemzdi bilmesi yasaktı.

Green son güçünü bir daha kullandı Eldarin'in yüzüne döndü iyliği gördü güçünü gördü...

""Beni bırak ben ölemem sen başkalarını kurtar beni kurtarma beni kurtaraca kişiler vardır mutlaka onlara görünme gitt burdan ggiittt yoksa burda ölürsün ben yaşarım ama sen ölürsün bunu istemiyorum""...green yavaşca kendini yere attı Eldarini durdurdu.

""Beni bırak git ben, ben başkayım amacım başka amacıma inanmak zorundayım..."" yüzünü bana yaklaş kulana sesizce gereğini söyledi...

""ben ben tan....."""
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

logan etrafına baktı kimse bir şey demiyordu elfin sölediklerini duydu yanına kadar gittiğinde karşıdna gelen savaşcıları görüyordu bunlar undeadlerdi elfin etrafında toplandılar bu arda logan yavaş yavaş o grubun yanına oray dogru gitti kılıcınını kınında cıkardı herkez eyilmişti ama elfin önünde duran iri yarı bir kişi vardı 3 kişide ayarkta duruyordu undeain sölediklerini duymuştu kılıcı ile elfin karşında duran undead uzatark ''hey sen ve diyerleri'' diyer 3 kişi kast ederek '' orenin sözcüsü önünde eğilin ona iteat etmemeniz orene iteatsizliktir ve bne bu iteatsizlige kıza bilirim ''logan sesini dahda yükselterek '' LORD ORENİN tapıank savaşcısı olarak emrediyorum eyilin burdaki yaşamınıza dewam edin yada burdakinede son verim lord oren sözcüsü ve savaşcısı önünde diz cökün'' loganın sesi sert ve emin bir şekilde cıkmışıtı o elfin önünde duran undead in gözlerine bakıyordu meydan okurcasına.
logan robunun önündeki dümeleri açtı kılıcını daha iiyi kavradı.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Beyaz saçlı şovalye dışında kalanlarda diz çöktü..

Ölmeyen şovalye kılıcın yanına aldı ve ardından ellerini ağzına götürdü korkmuş gibi yaparak

"Aman tanrım.. ohh bir tapınak şovalyesi.. yüce oren koru beni...dizlerimin bağı çözülcek korkudan...... ah bi dakka onlar zaten yok ben ölüyüm..hahahaha"

Sonra sözcüye döndü.

"Daha sen ağlamadan pohpohcuların geldi..."

sonra tekrar Loan a döndü..şansını bende denemek istemezsin "Ulu" Tapınak şovalyesi.. zira sizi iyi tanırım.. şimdi o şaşalı oyuncaklarını al ve geldiğin yere git...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom sonunda kafasında ikinci dileği şekillendirebilmişti. Artık ateşin sönmesini beklemesine gerek yoktu. Eğer her şey beklediği gibi giderse.... Tabii bir defa daha her şeyin olması mümkündü. Ama denemesi gerektiğini biliyordu.

Yan tarafta elf büyücünün çevresinde toplananları düşünmemeye çalıştı. Kasabada yaşayanları kurtarmayı denemeliydi. Hastalığın yayıldığı kasaba dışındaki kasabalarda insanlar en azından - 15 derecelere varan soğuklara alışkın olmalıydılar. Bu soğuğa da en azından birkaç saatliğine dayanabiliyor olmalıydılar. Hatta belki de birkaç günlüğüne...

Hastalık tehtidi de eğer Lord Oren sözünü tutarsa geçmiş olmalıydı.

Ã?yle ise yanan kasabadaki insanları düşünmeliydi. Gnom kasabadaki herkesi kurtarmasının imkansız olduğunu düşündü. Bu şekilde yaparsa dileği asla hedefine ulaşamazdı. Ama en azından bir grubu kurtarabilirim diye düşündü. Sonraki kelime neredeyse hemen aklında belirdi çocuklar. 14 yaşının altındaki çocukları kurtarmalıydı.

Aslında yangının sönmemiş olması bir avantaj bile olabilirdi .. Yangını kurtarmak istediği çocukların yerleştiği kasabayı betimlemek için kullanabilirdi. Ã?ocukların kendilerini soğuktan korumayı akıl edeceklerini umdu yine de bu konuda elinden geleni yapacaktı. Bir yandan kasabaların arasındaki ormana doğru yürümeye başladı. (rp dışı: onkasaba ile ormanın da taşındığını varsaydım.)

Kelimeleri kafasında topralamaya çalıştı. şu anda Orenin cehenneminde bulunan on kasabadan yanmakta olan kasabadaki on dört yaşından küçük insan buçukluk elf cüce ve gnomların Oren karanlığa karşı direniş çarısını yapmadan bir gün kadar önce kasabanın ormanlarına birkaç gece geçirmek için gitmiş olmalarını ve On kasabanın Orenin cehennemine çekilmesinden bir saniye sonrasına kadar ormanda kalmayı sürdürmüş olmalarını diliyorum.

Elinden geleni yapmıştı bunun yeterli olacağını ümit etti.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

İfrit gülümsedi va sonra suratına ciddi bir ifade yerleştirdi

"cıkcıkcıkcık"

hiç ihi bir seçim değil ozan efendi.. bir dilekte tek bir şey dileyebilirsin ve biraz makul ol. ben zaman tanrısı değilim..yapabileceğim şeyler iste ki biranönce burdan gidebileyim...

Herneyse bu dilak hakkında yandı..( ifritin elinde bir çöp parçası oluştu ve yandı sonra ifrit küllerini havaya savurdu)

Son dileğini söyle efendi...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İçinden seni daha güçlü sanıyordum diye geçirdi. Sonra son dileğini söyledi. şu anda Orenin cehenneminde bulunan on kasabadan yanmakta olan kasabadaki on dört yaşından küçük insan buçukluk elf cüce ve gnomların dirilmelerini diliyorum dedi.
Söz konusu yangının yarattığıtehlikenin farkındaydı ama bir planı vardı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Logan a döndü..şansını bende denemek istemezsin "Ulu" Tapınak şovalyesi.. zira sizi iyi tanırım.. şimdi o şaşalı oyuncaklarını al ve geldiğin yere git...
'' benim geldigim yer senin kovuldugun ve buraya atıldıgın yer orene ihanetin bedelini ödedin burdada ödiyeceksinbu itatisizliğinin cezasını burda yok olacaksın sen tapınataki kitaplarda yazan unholy olmalısın merak etme bende seni tanıyorum''gözlerini undead den ayırmadan logan artık soğuğu hissetmiyordu kalbini ve ruhunu savaşa hazırlıyordu içinden ''oren bu iteatsizi ve sana iahnet edeni tekrar cezalandırmam için kudret ve güç ver senin için savaşan bu savaşcına''
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Peki sahip...

Birden 10 kasabadan yüzlerce kuş havalandı ve kanatlarını çırparak kızıl gökyüzünde yol almaya başladılar

rp dışı: yapılan büyü reincarnate...

ve ifrit gülerek ortadan kayboldu.

"HAHAHAHAHAHAHAHAAH"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

HAHAHAHAHAHA Oren bedava hiçbişey vermez... neden sana ceza çeken birini cezalandırman için güç versin.. Bütün tapınak şovalyeleri böyle işte... APTALLAR..... ben tapınaktan kovulmadım.. kendim terkettim.. onca zavallının arasında durmak midemi bulandırıyordu.. ama nooldu.. yüce oren akıllı ve güçlü olmamı kaldıramadı ve burdayım...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnomun ilk aklına gelen çocukların kuşa çevrildiği oldu. O anda yapması gereken aklında şekillenmişti.. Bunun onun gücünü tüketeceğini biliyordu ama denemeliydi. Başlamadan önce hala şaşkınlığını üzerinden atamamış olan büyücülere ve şovalyelerden birisine eğer başaramazsam çocukları kurtarmanın bir yolunu bulun diye bağırdı. Diğer iki üye ise bir grup Lord Oren savaşçısı ile sohbet ediyor gibi idi.

Özellikle flüdü bir defa daha elindeyken. Flüdü çalmaya başladı. Müzik dalgaların sesini andırıyordu. Denizin üzerinden kayıp giden dalgalar ve sonra sesler sanki bir engele çarpıp yavaşlıyormuş gibi bir ritme büründü. Gnom büyüyü yaratacak sözleri söylemeye başladı.

Sabit degildir hicbir sey
Bir akis hukmeder hayatimiza her zaman
Canlidir ustelik bu akisi yoneten nehir
Cogunun bilmedigi anlamadigi bir guzelliktir
Onlar sadece zamani bir kole gibi bilir.

Zaman tanık olan her çocuğun büyümesine
Sen ki takip edersin güzelliğini her yaşamın
Bak ne kadar çaresiz onlarca insan önünde
İzin verme onca yaşamın bu kadar erken bitmesine

Akışın ahengini denetleyen efendi
Kulak ver hizmetçinin bu aciz çarısına
Yavaşlat bu ruhların çaresizliğe sürüklenmelerini
İzin ve zaman onlar için daha yavaş aksın.
İhtiyaç duyduğu gücüyse flüdü çalandan alsın.

RP Dışı: Büyü kuşlar için önümüzdeki bir saatin bir dakika gibi geçmesini öngörüyor. Zaman büyülerinde genel olarak hep olduğu gibi büyü durana kadar kuşlar dokunulmazlığa sahipler. Duruma göre büyü tamamen başarısız olabilir. Ya da kısmen başarısız olup zaman biraz daha hızlı akabilir. Benim ilk baştaki düşüncem bu büyünün flüt çalınmadan da işleyebilmesi idi. Ama bunu Orene bırakıyorum. Tabii büyünün yan etkilerini de.. Tabii büyü işlerse kuşların uçuşunu 60 da bir yavaşlatılmış şekilde izleyebileceğiz. Eğer büyü işlemezse arkadaşlar sizden rica ediyorum şu kuşları kurtarmak için bir şeyler yapın.
HARBE GİDEN
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

Vilthas dikkatle karşısındaki iskeletlerin önünde eğilmelerini izledi.. Ama bir terslik vardı, birkaç isklelet, ki aralarından ona çok tanıdık gelen bir tanesi de dahil, ona karşı çıkmıştı, boyun eğmeyi reddetmişti.. Vilthasın içine bir kuşku düştü, acaba bu kadar güçsüz müydü kendisi... Ama ona tanıdık gelen iskelette bir gariplik vardı, Vİlthas bir türlü onun kim olduğunu çıkaramıyordu, hafızasını taradı gözünü iskeletlerden ayırmadan...

Arkasından loganın çığlığını duydu ve ölü şövalye dışındaki diğer iki iskelette önlerinde diz çöktü.. Ölü şövalyeyi incelemye devam etti, zihninde onun kim olduğuna dair en ufak ipucunu kaçırmamaya çalışarak...

Zırhında taşıdığı ölüm sembolleri... Uzun boyu.. İnce yapısı.... Evet bu UNHOLY....

Loganla Unholynin atışmasını yüzünde büyük bir endişeyle izledi... Unholy zamanında orene ihanet etmişti ve şu anda da cezasını çekiyordu..

Dikkatini 10 kasabanın üzerinde havalanan yüzlerce kuş dağıttı ve bunun neye işaret olduğunu düşünmeye başladı... SOnra logan'a döndü ve konuşmaya başladı soğukkanlılıkla:

"Dostum unholyi bırak o burada cezasını çekiyor..." dedi ve etrafını saran iskeletlerden kurtularak yürümeye başladı firbleın bulunduğu tepeye doğru..

'Acaba diğer iki dilek hakkını nasıl değerlendirdi??'
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

kılıcını iiyice kavradı karşısında ki undead sinirlerini bozmaya başlamıştı loganın kafasını sag sonra sola cevirdi logan '' eyer iteat etmiyeceksen git yok karşı gelceksen ilk olarak beni karşında bulursun ''
logan uçan kuşaları gördü hastalığın bu sogukta kurudunu anlamıştı uçan kuşlar onun habercisiydi adeta gözü kuşların uçuşuna gitti ''lord oren burdaki görevimiz bitti artık hastalık yok bizi geri dünyamıza gönder 10 kasaba olarak burda bazılarını fazla rahatsızetik zaten '' gözler sinirli bir şekilde konuştugu undead bakıyorudu ''
arkasını döndü logan burdan cıkışının orende beklemek olmazdı içinden kartlar düşünü çekmeyi düşündü....''lord oren yanımda olsun ''
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Firble fülüdünü çalarken bebinden dışarı süzülen kartları farketmedi.. kuşların uçuşu bir an yavaşladı ama bir kısmı yeniden hızlanarak göğe uçtular.. geri kalanı ise zamanı uzun uzun yaşamak için kanatlarını oynatmaya çabalıyorlardı...

o sırada altından deste havada parıldamaya başladı....

ve 2 kart dışarı fırladı... ve logan ın elinde kayboldu....

( çıkan kartlar 1 fates: 1 olayı yoksayabiliosun, gerçekleşmek üzereyken gerçekleşmio 2 Throne karizman 18 oluyo yaşadığın yere yakın bir kalen oluyo( small keep) ve herkesin gözünde gerçek bir lider gibi gözükmeye başlıosunuz-- rp leri ona göree ayarlıyalım.... )

bu olaydan sonra.. İskelet şobvalye "peki efendim" dedi ve arkasını dönerek uzaklaştı...
Locked