KARANLIğA DİRENİş <<<RP>>>
Gnom kuşların bir kısmını yavaşlatmayı başarmıştı. Ama kalanları gidiyordu. Lord Oren eğer gerçekten ışığın yanındaysan bunu göster bu çocukları kurtar diye bağırdı. Ölümün ve Savaşın Tanrısı çağrısına belki yanıt verecekti belki de vermeyecekti. Ancak gnom bunu beklemeden diyarlara gelmeden önceki yıllarda bile ona yardım etmiş dostunu çıkarttı. Toprağın sesi .. Son umudu buydu. Kuşların melodideki çağrıyı duymalarını umud ediyordu.
Flüdü dudaklarına götürdü ve çalmaya başladı. Müziğin hiç bir şekilde büyülü yanı yoktu. Ancak müzik tonlarına elinden geldiğince sıcaklık kattı. Tüm ozanlık yeteneğini kullanmaya çalışıyordu. Kuşların içinde hala var olan çocukların ruhlarına dokunmak için.
Toprağın sıcaklığı sarsın içinizi
Korusun kaybolmaktan karanlıkta sizi
Duyun çağrımı küçük arkadaşlarım
Gitmeyin bilinmeyenin kalbine bekleyin
Hissedin çağrımı kalbinizde
Sıcaklığı ve özgürlüğü öneriyorum sizlere
Sizeait ruhum ve bedenim
Size ait her şey benim dediğim
Yeter ki uçup gitmeyin Lord Orenin cehennemine
Gelin katılın bana yüzleşelim karanlıkla beraberce
Gnom müziğin etkili olmasını tüm kalbiyle diledi. Ve eğer etkili olmazsa da Lord Orenin bu insanların ölmesine izin vermemesini.
Flüdü dudaklarına götürdü ve çalmaya başladı. Müziğin hiç bir şekilde büyülü yanı yoktu. Ancak müzik tonlarına elinden geldiğince sıcaklık kattı. Tüm ozanlık yeteneğini kullanmaya çalışıyordu. Kuşların içinde hala var olan çocukların ruhlarına dokunmak için.
Toprağın sıcaklığı sarsın içinizi
Korusun kaybolmaktan karanlıkta sizi
Duyun çağrımı küçük arkadaşlarım
Gitmeyin bilinmeyenin kalbine bekleyin
Hissedin çağrımı kalbinizde
Sıcaklığı ve özgürlüğü öneriyorum sizlere
Sizeait ruhum ve bedenim
Size ait her şey benim dediğim
Yeter ki uçup gitmeyin Lord Orenin cehennemine
Gelin katılın bana yüzleşelim karanlıkla beraberce
Gnom müziğin etkili olmasını tüm kalbiyle diledi. Ve eğer etkili olmazsa da Lord Orenin bu insanların ölmesine izin vermemesini.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya bitkindi,halsizdi,çok kötü durumdaydı.Ama ölü değildi.Ölüdende beter bir durumdaydı.Çok acı çekiyordu,içinde soğuk bir rüzgar esti.Vucudu karıncalanmaya başladı.Dizlerini karnına çekti,elleriyle kendini korumaya çalıştı.Gözlerini kapadı.
Tekrar göz kapaklarını açtığında yukarı bakmayı denedi.Hareket edemiyordu.Yukarıya göz ucuyla baktı,kızıl gökyüzünü görebildi.Sonra hiç bir kasını hareket ettiremediğini fark etti..Çok soğuktu,üstüne vebada eklenince çok kötü bir duruma girmişti.İçinden küfür etti.Ağızını bile oynatamıyordu..Tekrar gözleri kapandı istemsiz olarak..Yavaşça..."Hayır" dedi.."Biraz daha zaman".".Yaşamam için"..."Kurtulmam için"...
Tekrar göz kapaklarını açtığında yukarı bakmayı denedi.Hareket edemiyordu.Yukarıya göz ucuyla baktı,kızıl gökyüzünü görebildi.Sonra hiç bir kasını hareket ettiremediğini fark etti..Çok soğuktu,üstüne vebada eklenince çok kötü bir duruma girmişti.İçinden küfür etti.Ağızını bile oynatamıyordu..Tekrar gözleri kapandı istemsiz olarak..Yavaşça..."Hayır" dedi.."Biraz daha zaman".".Yaşamam için"..."Kurtulmam için"...
Jacta alea est.
Erethan gözleri gitmeyi hedeflediği tepeye odaklanmış vaziyetteyken büyünün son sözlerini tellafu etmekteydi,sonra ağzından çıkan dumanlara kaydı dikkati,'buda ne' dedi içinden son cümledeki bozuk tınıyı tecrübeli kulakları yakalamıştı...büyü başarısız olmuştu...bir yandan lanetler yağdırırken bir yandanda doğrulmaya başladı...sonra dikkatini gökyüzünün tuhaflığı çekti...bu havada neydi böyle...bu kadar soğuk olmaması gerekiyordu...büyüsüne o derece konsantre olmuştu ki çevredeki değişimi farketmemişti...Yaklaşan takırtı ve iniltiler çalındı kulağına ardından,tanıdık seslerdi,daha önce ölüleri canlandırmakla ilgili birkaç çalışma yapmıştı...arkasını döndü,bir yandanda bu ölülere hükmetmesini sağlıyacak büyü sözlerini hatırlamaya çalışıyordu...derken aynı tanıdık sözlerin başka bir yerden geldiğini işitti,konsantrasyonunun bozılmasına izin vererek olanları izlemeye başladı...Lord Logan biriyle konuşuyordu...ölümsüzlüğü yaşayan bir savaşçı ile...derken Freya'nın iniltisi büyücüyü düşüncelerinden uzaklaştırdı..."Dostlarım..." dedi soğuktan uyuşmuş ağzında kelimeleri güçlükle oluşturarak..."burada bir hastamız var acilen yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..."
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel garip rüyasından uyandıgında kendisini Vİlthas ile Logan ın karşısında bulmustu.Dostunun kurtulmuş olmasından dolayı duydugu sevinç garip bir soğukla lekelenmişti...Konusacak bile vakitleri olmamıştı..Herşey ani ve hızlıydı..
Gökyüzü değişmişti..Kızıl bir renge bürünmüştü..''Hava dedi eldivenli elini rüzgarı yakalarcasına kaldırarak..''Soğuk..Ancak aynı zamanda tuaf bir güç seziyorum bu havada..''Sanki...O kadarda rahatsız edici değil...''
Horcoel durumu anlamaya çalısırken elf dostunun yanından uzaklaştıgını gördü..Konusamamışlardı bile..Ne oluyordu..Arkasına dönerek sözcüyü gözleriyle aradı paladin..Bir grup çürümüş ölünün sözcüyle konuşmalarına şahit oldu..Daha sonra Logan da dahil olmuştu bu konuşmaya...Horcoel bir an duraksadı..''Ne oluyor ne zamandan beri ölülerle konuşmaya başladık..Ne zaman gökyüzü bu hale geldi..Ne zaman bu kutsal topraklar lanetlendi..Yoksa ''dedi içinden''Yoksa başaramadıkmı''..''Bu toprakları bekleyen kader bu muydu..Ã?ocuklar..Anneler..Babalar.. Kaderlerınde yatan şey acı ve keder miydi..''''Karanlık tarafından yutulmak mıydı...''
Horcoel tanrısına dua etti..''Bu toprakları kurtarmamız için bize güç ve bilgelik verin lordum.''Kanımın ve ruhumun son safhasına kadar sizin için savaşacagım..Bilgeliginiz ve ögretilerinizin gücüyle bu toprakları eski haline getirmeye çalışacagım'' dedi..''Lanetli havada bir terslik oldugunu düşündü paladin..Burada kendisini tanrısına daha bir yakın hissediyordu..
Arkasından vuran bir anlık ışık hüzmesi düşüncelerinden sıyırdı paladini..''Logan..'' dedi sessizce.Ellerinde altından iki kart seçebildi önce...Bir saniye sonra kartlar yok olmuştu..''Kartlar..'' dedi Horcoel Bir anda gerçegin farkına vararak..
''Logan dur dostum o kartlar çok tehlikeliiiiiiiiiiii''
Ancak çekilen kartların Logan üstünde kötü bir etkisi olmadıgını farketti şovalyeye dogru bagırarak koşarken..Bir eli de göğsüne astıgı ''Adalet Terazisi''Madalyonuna gitmişti..Logana yaklaştıkça şovalyeden yayılan gücü hissetti..Hükmeden bir güçtü bu..Baktıkça cesaret dolduruyordu Loganın görüntüsü..Ve garip bir şekilde parıldıyordu..Loganın yanına vardıgında ise ölülerin hepsinin Loganın önünde diz çöktügünü farketti..
Logan bütün ölüleri denetim altına almıştı.Asil ve kendinden emin bir duruşla kımıldamadan bekliyordu..
Gökyüzü değişmişti..Kızıl bir renge bürünmüştü..''Hava dedi eldivenli elini rüzgarı yakalarcasına kaldırarak..''Soğuk..Ancak aynı zamanda tuaf bir güç seziyorum bu havada..''Sanki...O kadarda rahatsız edici değil...''
Horcoel durumu anlamaya çalısırken elf dostunun yanından uzaklaştıgını gördü..Konusamamışlardı bile..Ne oluyordu..Arkasına dönerek sözcüyü gözleriyle aradı paladin..Bir grup çürümüş ölünün sözcüyle konuşmalarına şahit oldu..Daha sonra Logan da dahil olmuştu bu konuşmaya...Horcoel bir an duraksadı..''Ne oluyor ne zamandan beri ölülerle konuşmaya başladık..Ne zaman gökyüzü bu hale geldi..Ne zaman bu kutsal topraklar lanetlendi..Yoksa ''dedi içinden''Yoksa başaramadıkmı''..''Bu toprakları bekleyen kader bu muydu..Ã?ocuklar..Anneler..Babalar.. Kaderlerınde yatan şey acı ve keder miydi..''''Karanlık tarafından yutulmak mıydı...''
Horcoel tanrısına dua etti..''Bu toprakları kurtarmamız için bize güç ve bilgelik verin lordum.''Kanımın ve ruhumun son safhasına kadar sizin için savaşacagım..Bilgeliginiz ve ögretilerinizin gücüyle bu toprakları eski haline getirmeye çalışacagım'' dedi..''Lanetli havada bir terslik oldugunu düşündü paladin..Burada kendisini tanrısına daha bir yakın hissediyordu..
Arkasından vuran bir anlık ışık hüzmesi düşüncelerinden sıyırdı paladini..''Logan..'' dedi sessizce.Ellerinde altından iki kart seçebildi önce...Bir saniye sonra kartlar yok olmuştu..''Kartlar..'' dedi Horcoel Bir anda gerçegin farkına vararak..
''Logan dur dostum o kartlar çok tehlikeliiiiiiiiiiii''
Ancak çekilen kartların Logan üstünde kötü bir etkisi olmadıgını farketti şovalyeye dogru bagırarak koşarken..Bir eli de göğsüne astıgı ''Adalet Terazisi''Madalyonuna gitmişti..Logana yaklaştıkça şovalyeden yayılan gücü hissetti..Hükmeden bir güçtü bu..Baktıkça cesaret dolduruyordu Loganın görüntüsü..Ve garip bir şekilde parıldıyordu..Loganın yanına vardıgında ise ölülerin hepsinin Loganın önünde diz çöktügünü farketti..
Logan bütün ölüleri denetim altına almıştı.Asil ve kendinden emin bir duruşla kımıldamadan bekliyordu..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Logan
- Kullanıcı

logan tepeye dogru giderkne elinde kartlar kayboldu ne oldunu anlmadı bile logan ama kendine güveni gelmişti loganın bir anda sonra kasabada arkadaşlarının oldununu hatırladı ''Horcoel dostum sen burda kal ben kasabadakileri getirmeye gidiyorum'' kasabaya dogru yürken undead grubuna döndü ve ''lord oren adına emrediyorum hiç bir yaşayana zarar verilmiyecek köydeki yangın söndürülecek''logan kasabaya yavaşca kasabaya dogru ilerledi undead lerde onla geliyordu kasabaya yayıldılar undaedler .kütüğün üstünde geçti büyücü grubu bıraktıgı yerdeydi ama ayakta 2 kişi vardı Freya yerde yatıyordu yanına gitti logan Freya göz gezdirdi ve elfe olanların aynısı vardı ''hastalanmış '' dedi içinden tek dizini yere koydu bir elini Freya kalbini üstüne diyer elini boynunuda asılı duran tüye koymuştu ''lord oren adına bu içinden atmanı isitiyorum'' gözlerini kaptı logan hastalıkla mücadele etmek için yogunlaştı kutsal işaret parladı parlaklık ve ısı kolundan kalbine geçti loganın diyer kolundan freya nın içine yayıldı bu ısı ve ışık.
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin green e baktı.kendisini bırakıp gitmesini söylüyordu.kurtarılması gereken başkaları var diyordu.
''evet mesela sen.kurtarılman gerekli kırmızı cüppeli.kapa çeneni Hrisskar ve bayılmaya çalış yoksa ben bunu denemek zorunda kalacağım.'' elfin narin bedenini hafifçe dizi üzerine aldı.soğuktan dudakları titriyordu ,green inki de öyle.öbür tarafına döndü.ilerden logan ın geldiğini gördü.gelmesini bekledi.
'neler olduğunu sormak ve sorgulamak için fazlasıyla iyi kalpli birisi.ve işin aslından bize biraz bahsetse hiç fena olmayacak.'
logan freya nın yanına yaklaştı ve hafif sözlerle ruhuna fısıldadığını gördü.green i de yanına alarak logan a doğru yöneldi.
''evet mesela sen.kurtarılman gerekli kırmızı cüppeli.kapa çeneni Hrisskar ve bayılmaya çalış yoksa ben bunu denemek zorunda kalacağım.'' elfin narin bedenini hafifçe dizi üzerine aldı.soğuktan dudakları titriyordu ,green inki de öyle.öbür tarafına döndü.ilerden logan ın geldiğini gördü.gelmesini bekledi.
'neler olduğunu sormak ve sorgulamak için fazlasıyla iyi kalpli birisi.ve işin aslından bize biraz bahsetse hiç fena olmayacak.'
logan freya nın yanına yaklaştı ve hafif sözlerle ruhuna fısıldadığını gördü.green i de yanına alarak logan a doğru yöneldi.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Green gülmeye başladı "hahahaha" sizlere bişler anlatıcağımımı düşünüyorsunuz ""hahahahaah asla böyle birşey olmaz sırlar söylenmez öğrenmek isiteyeleride böyük bir zevkle öldürürüm ne olursa olsun"" green çok yorulmuştu aklını düşünemiyecek hala gelmisti ve Eldarinin istediği oldu Green son sözlerini ve güçünüde bitirerek bayıldı...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Vİlthas tepeye çıkmak üzere logandan geriye dönüp ilerlemeye başladığında, aklında ne yapacaklarına dair düşünceler geziyordu.. Sonra cebinde bir hareket hissetti, altın kutunun bulunduğu yerden geliyordu ve iki kart aniden cebinden fırlayıp loganın olduğu yere uçtu...
Sonra unholy'nin "peki efendim" dediğini duydu ve hayretler içinde geriye döndü loganı görmek için... Görünüşünde bir değişim vardı, ama Vİlthas tam olarak ne olduğunu kestiremiyordu... Etrafına güç dalgaları yayıyor, ona bakanlara umut saçıyordu.. "Deck of many things" diye tahminde bulundu içinden..
Ardından horcoelin onlara yaklaştığını gördü, ama logan iskeletlere kasabaya girme emri vererek yanlarından ayrıldı...
Vİlthas horcoele dönerek "Sence de olaylar biraz fazla ilginç gelişmiyor mu??" diye sordu merakla..
Sonra unholy'nin "peki efendim" dediğini duydu ve hayretler içinde geriye döndü loganı görmek için... Görünüşünde bir değişim vardı, ama Vİlthas tam olarak ne olduğunu kestiremiyordu... Etrafına güç dalgaları yayıyor, ona bakanlara umut saçıyordu.. "Deck of many things" diye tahminde bulundu içinden..
Ardından horcoelin onlara yaklaştığını gördü, ama logan iskeletlere kasabaya girme emri vererek yanlarından ayrıldı...
Vİlthas horcoele dönerek "Sence de olaylar biraz fazla ilginç gelişmiyor mu??" diye sordu merakla..
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel etrafındaki bozuk havayı incelerken bi yandanda Vilthasa yöneldi..''Haklısın dostum'' dedi havaya bakarak ''işler gerçekten de karışıyor..''Paladin elfe bakmaktan çok etrafını inceliyordu..Loganın ölülere verdigi emir kafasını karıştırmıştı..Ve bakışlarını elfe dogru yöneltti..Elf sanki burayı tanırcasına bakıyordu etrafına.Dikkatini çekti paladinin..İçinde burası hakkında cevaplanması gerektigini düşündügü birçok sorusu vardı..Ölüler kimdi..Burası neresi idi.Etrafına yeniden baktı herşey bayıldıgı zamanki gibiydi..Onkasaba..tepe..Değişen yer sanki yaşadıkları diyardı..''Bu nasıl olabilir'' diye düşünmeye devam etti paladin.Bu sırada elfin gözlerine dik dik bakmaya başlamıştı Horcoel...Bu bakışları görebilen çok az kişi olmuştu bilgece ve cesurca bakışlar..saf ancak güçlü bakışlardı bunlar..Hafif bir tebessüm eklenmişti bu bakışlara sonradan bu tebessümde alaycı bir tebessüm değil insanın içini yatıştıran bir tebessümdü..şovalye agzını açtı ve kelimeler ağzından dökülmeye başladı...
''Dostum'' dedi elfin dikkatini çekecek bir ses tonu ile..''Buraya ne oldu''...''Gözlerin burası yada buraya olanlar hakkında bilgilerinin oldugunu söylüyor bana''..''Gözler asla yalan söylemez..'
Elfin bir an için suskunlugunu gördü soruya karşı..''Her ne olduysa dedi Horcoel''içinden..''Sanırım pek hayra alamet birşey degil'' dedi kızıl havaya bakarak..
''Dostum'' dedi elfin dikkatini çekecek bir ses tonu ile..''Buraya ne oldu''...''Gözlerin burası yada buraya olanlar hakkında bilgilerinin oldugunu söylüyor bana''..''Gözler asla yalan söylemez..'
Elfin bir an için suskunlugunu gördü soruya karşı..''Her ne olduysa dedi Horcoel''içinden..''Sanırım pek hayra alamet birşey degil'' dedi kızıl havaya bakarak..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
Gnom kuşların tepkisini merakla bekliyordu. Bir yandan şarkıyı söylemeye devam ediyordu. Lord Oren bana huzur vaadetmiştin diye düşündüç Ben sözünü tuttum. şimdi sıra sende.
HARBE GİDEN
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Firble kuşların gitmemesini o kadar içten dilemiştiki, lord oren in dikkatini çeken bir güç dalgalanması oldu....Ã?evredeki ölüler birer adım geri çekildiler..Oren Firble ın kalbine baktı ve o kuşlar için bütün varlığını ortaya koyduğunu gördü...
Kuşlar bir anda durdu.. ve firble a doğru uçmaya başladılar.. hepsi kendi renginde parlamaya başlarken bir bir Ozanın göğsüne çarparak kayboldular. Firble her çarpışta biraz daha sarsılıyordu...
ve bütün kuşlar Firble ın göğsünde yokoldular...
Ölüler Firble a biraz yaklaştılar ve biri tıslayarak konuştu..
"Yüce Oren diyor ki...madem bu çocukları bu kadar istiyosunnn"
başka biri devam etti
"artık sorumluluğun çok daha fazla"
bir başkası..
"yüzlerce anneden daha fazla sorumluluğun var..."
ilk konuşan tekrar konuştu...
"artık çocukların yaşamı seninle... kötülüğü savabilirsen onların hayatları sana bahşedilecek...ölürsen seninle birlikte buraya gelecekler...."
sonra yanındaki ölü konuşmakta olanın kafasına pencesini ndirdi ve tısladı
"hayırrr. sssalakk buraya değil.. lord oreni cennetine gidicekler..."
ve sonra ölüler hepbirağızdan asla gidemeyecekleri cennet için ağıt yakmaya acı çığlıkları atmaya başladılar..
Ã?bür yanda..
Logan gücünü topladı ve hastalığı freyanın içinden atmaya çalıştı....gözlerini kapadı ve saf ışık ellerinden etrafa yayılırken muhteşem bir manzara oluyordu....
ama logan tek başına bu iş için yeterli değildi.. gücü etmiyordu buna
Kuşlar bir anda durdu.. ve firble a doğru uçmaya başladılar.. hepsi kendi renginde parlamaya başlarken bir bir Ozanın göğsüne çarparak kayboldular. Firble her çarpışta biraz daha sarsılıyordu...
ve bütün kuşlar Firble ın göğsünde yokoldular...
Ölüler Firble a biraz yaklaştılar ve biri tıslayarak konuştu..
"Yüce Oren diyor ki...madem bu çocukları bu kadar istiyosunnn"
başka biri devam etti
"artık sorumluluğun çok daha fazla"
bir başkası..
"yüzlerce anneden daha fazla sorumluluğun var..."
ilk konuşan tekrar konuştu...
"artık çocukların yaşamı seninle... kötülüğü savabilirsen onların hayatları sana bahşedilecek...ölürsen seninle birlikte buraya gelecekler...."
sonra yanındaki ölü konuşmakta olanın kafasına pencesini ndirdi ve tısladı
"hayırrr. sssalakk buraya değil.. lord oreni cennetine gidicekler..."
ve sonra ölüler hepbirağızdan asla gidemeyecekleri cennet için ağıt yakmaya acı çığlıkları atmaya başladılar..
Ã?bür yanda..
Logan gücünü topladı ve hastalığı freyanın içinden atmaya çalıştı....gözlerini kapadı ve saf ışık ellerinden etrafa yayılırken muhteşem bir manzara oluyordu....
ama logan tek başına bu iş için yeterli değildi.. gücü etmiyordu buna
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
green in dizinin dibinde bayıldığını farketti Eldarin.
''eh bayılmayı başarabilmene sevindim.itaatkar bir büyücü gerçekten.''
ardından logan a döndü.paladin konsantre olmuş freya yı hastalığından kurtarmaya uğraşıyordu.
başaramadı...başını hafifçe kaldırdı.olmadığını kendisi de farketmişti.
''logannn.sör şövalye.'' Eldarin in sesi titriyor bu soğuğu buraya getiren herkimse bilmek istiyordu.logan ın duruşundaki asilzadeliği farketmişti.belki de daha önce hiç dikkat etmemişti.bir anlığına ilginç bulsa da üzerinde durmadı.
paladin kendisine dönmüştü.Eldarin başını hafif sağa yatırmıştı.sağ gözü hafif kısıktı ,kaşı ;kısılmış gözünü kapatıyordu ve katıksızca karşısındaki şövalyeyi izliyordu.
Eldarin in yüzünde sorarcasına bir ifade vardı.acaba logan bir açıklama yapma gereği duyacakmı diye bekliyordu.
''eh bayılmayı başarabilmene sevindim.itaatkar bir büyücü gerçekten.''
ardından logan a döndü.paladin konsantre olmuş freya yı hastalığından kurtarmaya uğraşıyordu.
başaramadı...başını hafifçe kaldırdı.olmadığını kendisi de farketmişti.
''logannn.sör şövalye.'' Eldarin in sesi titriyor bu soğuğu buraya getiren herkimse bilmek istiyordu.logan ın duruşundaki asilzadeliği farketmişti.belki de daha önce hiç dikkat etmemişti.bir anlığına ilginç bulsa da üzerinde durmadı.
paladin kendisine dönmüştü.Eldarin başını hafif sağa yatırmıştı.sağ gözü hafif kısıktı ,kaşı ;kısılmış gözünü kapatıyordu ve katıksızca karşısındaki şövalyeyi izliyordu.
Eldarin in yüzünde sorarcasına bir ifade vardı.acaba logan bir açıklama yapma gereği duyacakmı diye bekliyordu.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Logan
- Kullanıcı

loganın aya kalktı sinirli bir şekilde yine başaramamıştı büyücünü sorularını duyudu ''baş büyücüm buraya bu soğugu getiren frible ta kendisidir kart çekti 3 hakı vardı hepsni yanlış kulandı iflit lafları çarpıtı yeminerin inanları yerine 10 kasabayı lord orenin cehnelmine yoladı şimdi lord orenin cehenlemin deyiz ve biz burdan rahatlıkla çıkarız ama 10 kasabayı nasıl burdan cıkartacaz sorun o olacak baş büyücüm'' logan yerde yatan büyücüye baktı logan cok sinirliydi yapmadıgı 2. büyüydü bu ''paslanmışım'' yerde yatmakta olan freya kucakladı ve ''baş büyücüm tepede toplanıyoruz orda diyer paladinle freya iyileştiriz.lütfen takip edin.
rp dışı :hasta başka kim var ??
rp dışı :hasta başka kim var ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eldarin logan ı büyük bir soğukkanlılıkla dinledi.
''gnom dostumuz ifrit in yanıltıcı zekasının kurbanı oldu demek.bu oldukça kötü bir durum işte.ve oren in cehennemi demek burası''
Eldarin hafifçe yutkundu.10 kasabanın oren in cehennemine çekilmiş olması dehşet verici bir durumdu.
''tepede mi toplandınız pekala.freya yı sen al.green i de ben taşıyabilirim sanırım.''gözleri dalmıştı buradan kurtuluşun yollarını arıyordu sanki.
bu soğuğa nasıl ve ne kadar dayanabilirdi bilemiyordu.umutsuz gözlerle erethan a baktı.Eldarin in aklında birkaç düşünce vardı ama ne kadar uygulanabilirdi bilmiyordu.
parmak uçları yavaş yavaş hissizleşmeye başlamıştı.green in hışırdayan kırmızı cüppesinin altından tuttu ve omzuna doğru kaldırdı.umutsuz gözlerle soğuktan kaynaklanan hafif beyaz sisliliğin içine doğru yöneldi...
'yine de başaracağım ulu lordum...umut her zaman vardır...siz bana güç vermeye devam ettiğiniz sürece...''
''gnom dostumuz ifrit in yanıltıcı zekasının kurbanı oldu demek.bu oldukça kötü bir durum işte.ve oren in cehennemi demek burası''
Eldarin hafifçe yutkundu.10 kasabanın oren in cehennemine çekilmiş olması dehşet verici bir durumdu.
''tepede mi toplandınız pekala.freya yı sen al.green i de ben taşıyabilirim sanırım.''gözleri dalmıştı buradan kurtuluşun yollarını arıyordu sanki.
bu soğuğa nasıl ve ne kadar dayanabilirdi bilemiyordu.umutsuz gözlerle erethan a baktı.Eldarin in aklında birkaç düşünce vardı ama ne kadar uygulanabilirdi bilmiyordu.
parmak uçları yavaş yavaş hissizleşmeye başlamıştı.green in hışırdayan kırmızı cüppesinin altından tuttu ve omzuna doğru kaldırdı.umutsuz gözlerle soğuktan kaynaklanan hafif beyaz sisliliğin içine doğru yöneldi...
'yine de başaracağım ulu lordum...umut her zaman vardır...siz bana güç vermeye devam ettiğiniz sürece...''
Vilthas horcoelin yüzündeki bakışı gördü, galiba daha etrafında ne olduğundan haberi yok... Derin bir nefes alarak cevabını vermeye başladı:
"Dostum içine bir bak, kendini garip hissetmiyor musun, sanki Lord Oren çok yakınımızda.." bir nefes almak için durakladı... "Dur dostum sen tahmin etmeden ben açıklayayım... Gökyüzüne bak kızıl renginde.. Ã?ocukken hiç duymamış mıydın gökyüzünün kızıl bulutlarla dolu olduğunu bir yeri..." horcoelin bilgileri sindirmesi için birkaç saniye verdi..
"Dostum... Lord Oren'in cehennemine hoş geldin..." dedi yüzünde garip bir tebessümle.. Yavaşça ekledi "Firble sayesinde.."
Horcoelin ne tepki vereceğini büyük bir merakla beklemeye başladı...
"Dostum içine bir bak, kendini garip hissetmiyor musun, sanki Lord Oren çok yakınımızda.." bir nefes almak için durakladı... "Dur dostum sen tahmin etmeden ben açıklayayım... Gökyüzüne bak kızıl renginde.. Ã?ocukken hiç duymamış mıydın gökyüzünün kızıl bulutlarla dolu olduğunu bir yeri..." horcoelin bilgileri sindirmesi için birkaç saniye verdi..
"Dostum... Lord Oren'in cehennemine hoş geldin..." dedi yüzünde garip bir tebessümle.. Yavaşça ekledi "Firble sayesinde.."
Horcoelin ne tepki vereceğini büyük bir merakla beklemeye başladı...