Değerlendirme: Vizyondaki Filmler

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

KenTaky wrote:Resident Evil Apocalypse için Nemesis'in bu defa filmi izleyecek olan herkesi şaşırtacağı söyleniyor. İzleyelim ve görelim... :wink:
walla nemesis abicim her zaman şaşırtır abicim
oyunlarında ilk gördüğümde küçüktüm tabi
play station 1 deoynardım böle joistic i elimden atmıştım valla korkmuştum tam bi felaket benim için filmi bekliorum
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

bek sen dedinde şimdi oyunu ilk oynadığım zamanı hatırladım. oyunun başında 14 mermi bir ve bıçakla başlıyordun. Normalde bir zombiyi 3 en fazla 4 kurşunla öldürüyorsun. O zaman için o oyun okadar gerçekci ki bikaç dakkalığına oyunu kardeşime bıraktım oda korkudan 14 kuşunun hepsini zombiye saydırmış o kadar korkmuşki ben geldiğimde ölüsüne bile kurşun sıktığı zombinin başında alinde bıçakla bekliyordu.
Aynı şey benim içinde geçerliydi bazen kurşunları o kadar tedbirli kullanmam gerekirdiki yere düşüp tekrar kalkan zombiye kuşsun tasarrufu için bıçakla dalardım. en sıkışık zamanında duyduğum bir zombi iniltisi tüylerimim diken diken eder bende yusuf yusuf diye gezerdim. Yada nemesis benle buz hokeyi oynarken (tabi ben buz hokeyi puck'ı rolündeyim) bir türlü gelmeyen helikoptere küfür edebiyatımın eserlerini okurdum.

şimdi böyle zevkle oynadığım bir oyunun ilk flmini düşünüyorumda yok yok harbiden beni tatmin etmedi. Neyse siz bir izleyin beyenirseniz bende giderim artık.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

evladım valla bende hatırladım böle korkardık harbiden çok uzun zmaan önce idi ulen paronayak olmuştum böle öldü sanıyorsun adamı

hebele hübele kalkıyo yda adamın ayağına yapışıyo vay anasını mazi yaptık
ilk film güzeli bnce oyun un üstüne oyun tanımam zaten ben abicim helal olsun bekliyoruz zaten ragmanı gördüm ahaua dedim bu kesin nemesis tir öle çıktı valla
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Niye anakarakter Alice ? resident evil oyununda alice diye bir karakter vardıda benmi hatırlamıyorum, oyunda alice den çok daha iyi olan jill filmde daha sönük kalmış sanki halbuki baş karakterin jill olması gerekirken henüz filmi izlemedim ama fragmandan anladığım kadarıyla öyle sanki
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Image

Kare Davis Japonya'da erkek arkadaşıyla kalan yabancı bir öğrencidir. Burada bir eve hastabakıcı olarak çalışması için gönderilir. Ancak, hiç beklemediği bir ortamla karşılaşır.

Evde Emma adında yaşlı bir kadın yaşamaktadır. Garip sesler duyan Davis, bu evde daha önce öldürülmüş birilerinin olduğunu öğrenir. Daha sonra bu evde kalan herkesin başına bir iş gelmiştir ve bu yüzden evin lanetli olduğuna inanılmaktadır. Kare, ölümün nefesini ensesinde hissetmeye başlar. Artık geç olmadan, kendini kurtarmak zorundadır.

İzlenimlerim: Muhteşem bir korku filmi. İzlerken adeta koltuğa yapıştık diyebilirim. Bir iki sahneden bahsetmek isterdim ama filme gitmek isteyenler olabileceğini göz önünde bulundurarak kendimi tutuyorum. :) ve son olarak diyorum ki "Budur.. Film böyle yapılır." Vakit bulursanız gidin izleyin arkadaşlar..
Only God can Judge me!
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Bu filmin türkçesi Garez değil mi KenTaky yanlış filme gitmeyelim bi de.
Jacta alea est.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Lysana wrote:Niye anakarakter Alice ? resident evil oyununda alice diye bir karakter vardıda benmi hatırlamıyorum, oyunda alice den çok daha iyi olan jill filmde daha sönük kalmış sanki halbuki baş karakterin jill olması gerekirken henüz filmi izlemedim ama fragmandan anladığım kadarıyla öyle sanki
Ya yönetmen Alice'in yanına bir tanecik Jill'i koymuş ve bize, izleyicilere resmen nisbet yapmış. 'Alın jill'inizi ve bakın buda Alice!' demiş. Sizce hangisi daha klas diyede sormuş. Tabiiki bizim bu soruya Alice diye cevap verip, çnemizi kapatıp bir köşeye oturacağımızı düşünmüş olsa gerek. Ben yürüyüş öneriyorum. Ynetmenin evine doğru bir yürüyüş ve propoganda yapalım. Hatta yönetmeni dövmeden gelmeyelim. Ben elimdeki bir Alice resmini kafasına geçireceğim. Bu arada hani Clear hani Lion hani Shery hani CHRİSSSSSSS!!!! Nerde bu dünya nerde bu devleeeeetttttttttttttt!!!!!!!! :evil:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

KenTaky wrote: İzlenimlerim: Muhteşem bir korku filmi. İzlerken adeta koltuğa yapıştık diyebilirim. Bir iki sahneden bahsetmek isterdim ama filme gitmek isteyenler olabileceğini göz önünde bulundurarak kendimi tutuyorum. :) ve son olarak diyorum ki "Budur.. Film böyle yapılır." Vakit bulursanız gidin izleyin arkadaşlar..
Baksanıza oynayana: Sarah Michelle Cellar! Buffy bu filmde nasıl rol yapıyor merak ettim. Bak hâla izlemediğim bir film hemen izlesem iyi olacak...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

evet abi garez e gitmeyi bende düşünüyorum. Ama benden uyarı sakın boş bir anınıza galip büyü ye gitmeyin. ben gitmedim ama giden birinden duydum. kormayı bırak millet bazı sahnelerde kahkahayla gülmüş hatta tüm salon gülmekten yıkılmış millet alkışlamaya başlamış. Okulda komikti ama onun iddası zaten komik birazda korku olmaktı. buysa korku-gerilim filmi olarak çıktı ama ancak milleti güdürmüş.
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Zaten ona gitmeyi düşünmüyorum. Hem bir türk yapımı hemde baksana Scream serisine dönmüş. Film çekimlerinde olaylar çıkıp duruyormuş. :D Galada yangın filan çıkmış... Sonuçta Screamde seyircilerde nasibini alıyordu. Boşver benden uzak dursun. Belkide o yüzden korku filmi kategorisinde gösterime girmiştir. Baksana yangın filan...

FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Image

Kıyameti andıran bir olay sonucu dünyanın kontrolü insanların ellerinden vampirlerin pençelerine geçmektedir. Bu olaylar esnasında dünyanın kontrolünün ölümsüz kan emici vampirlerin eline geçmesini engelleyebilecek tek kişi vardır. Bu kişi Gündüzgezen (Daywalker) nam-ı diğer Blade'dir.

Bu mahşeri olaylar Blade'i zor duruma sokarken vampirlerin liderleri Blade'e karşı ayrıca bir karalama kampanyasına girişir. Bu kampanya sonucu insanlar da Blade'e karşı grup oluştururlar. Polis Blade'in peşine düşer, onun korkunç bir canavar olduğunu düşünmektedirler...

---

şimdi arkadaşlar bi karşılaştırma yapacağım. Blade I'i II'den daha fazla beğenmiştim. Daha sürükleyici gelmişti. II'de ne olduğu belirsiz vampirler vardı ve filmi bozmuş açıkçası. şimdi ise gündemde Balde Trinity var. Film bu ayın 24 ünde vizyona girecek. Gitmeyi düşünüyorum. Yorumlarımı izledikten sonra yazacağım. Ama bence güzel bi film olacaktır..
Only God can Judge me!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

İkideki vampirler ne olduğu belirsiz değildi ve vampirde değildi. Onlar yeni yaratımdı. Zaten filmdede gayet güzel bir şekilde anlatılıyordu. Bir kez daha izlemeni tavsiye ederim ve ben çok beyenmiştim eminim seninde dediğin gibi trinity de güzeldir. Bende en kısa sürede izleyeceğim... :D

FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Artık vampir mi diyelim yoksa yaratık mı bilemiyorum ama ikiden ben beklediğim hazı alamamıştım. Dediğim gibi ben I'i çok daha fazla beğenmiştim. Neyse sözü daha fazla uzatmadan sizi Blade Trinity'nin fragmanlarıyla başbaşa bırakmak istiyorum :)

Fragmanlar için Tıklayın! 8)
Only God can Judge me!
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Arkadaşlar içinizde mutlaka National Treasure (Büyük Hazine diye vizyona girmişti) ye giden vardır. Ben daha gitme imkanı bulamadım gidenlere bir sorum var cevap verebilirseniz sevinirim

Tapınak şovalyelerinin tarihini anlatan bir yazı okuduktan sonra bu konu ilgimi çekmişti ve şimdi bunun üzerine Davinci'nin şifresini okumaya başladım (Kitapda geçenlerin %90'ının doğru olduğunu duyunca başladım). National Treasure'da da bu konuyla ilgili bişeyler olduğunu biliyorum. Ama benim bildiğim kadarıyla bir soygun filmi.

Benim merak ettiğim içinde tapınakçılarla ilgili bilgiler veriyorlarmı, ne bileyim tarihler bazı simgeler bazı önemli olaylar falan. Yoksa bu konuyla ilgisi olan tek şey hazinenin tapınakçılara ait olmasımı.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Telmor wrote:Arkadaşlar içinizde mutlaka National Treasure (Büyük Hazine diye vizyona girmişti) ye giden vardır. Ben daha gitme imkanı bulamadım gidenlere bir sorum var cevap verebilirseniz sevinirim

Tapınak şovalyelerinin tarihini anlatan bir yazı okuduktan sonra bu konu ilgimi çekmişti ve şimdi bunun üzerine Davinci'nin şifresini okumaya başladım (Kitapda geçenlerin %90'ının doğru olduğunu duyunca başladım). National Treasure'da da bu konuyla ilgili bişeyler olduğunu biliyorum. Ama benim bildiğim kadarıyla bir soygun filmi.

Benim merak ettiğim içinde tapınakçılarla ilgili bilgiler veriyorlarmı, ne bileyim tarihler bazı simgeler bazı önemli olaylar falan. Yoksa bu konuyla ilgisi olan tek şey hazinenin tapınakçılara ait olmasımı.

aha tam benlik bir filimmm kesin giderim bir ara... :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply