Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
buradan hacılar hocalara duyrulur frp dinsizlerin işi degil hatta frp de dinin en önemli olayı abdest almak ve namaz kılmak mevcuttur buyrun haydi frp namazına puhahahaha
hahahahha abi cok guzelmis ya cok begendim musluman elfler cok komik abi nasıl cevirmisler anlamadım ya prodetoru avcı diye cevirdikleri gibi cok kıl oluyom su ceviricilere bu arada madem elfler musluman oluyo ırklarının adını elf degil elif yapalım
Elf yayını gerer ve atmak için hazırlanır. Karşısındaki ork onu biçmek için koşmaya başlamıştır. Derken gökyüzünden bir ses duyulur ve elf yayını indirerek orka durmasını işaret eder. Aptal ork durur ve ona öküz öküz bakar. Elf işaret parmağı ile havayı göstererek "Ezan okunuyor!" der. Yakındaki elf köyünden ezan sesleri gelmektedir. Yayını yanına bırakarak namaz kılmaya başlar ve ork hâla aptal aptal bakmaktadır. Suratındaki o öküz ifade ile elfin ne yaptığını merak ederek yanına geçer ve namaz kılmaya başlar. Elf namazı bitince ona bakar ve "Abdest almadın!" der.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ha bu arada pyros kardeş bu hangi kitabı çevirmiştin müslüman el fdion ya.Bu arad ben de bi müslüman elf olarak sorularınzı bekliom by şimdi abdes almam lazım
Ha bu arada pyros kardeş bu hangi kitabı çevirmiştin müslüman el fdion ya.Bu arad ben de bi müslüman elf olarak sorularınzı bekliom by şimdi abdes almam lazım
nihahaaaaa yaw çok komik gülmekten gözlerim yaşardı
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!