Taksim buluşması v2.0

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Kusura bakmayın ADSL yurt genelinde patladığı için biraz geç yazdım mesajı. Saat 13:00'da pazar günü Taksim meydanında olayımız. Aslında bir de sürprizimiz vardı ama bazı kişiler gelemiyormuş. her düzenlediğim zirveye gelecekti kendisi ama neyse... :???: 13:00 unutmayın bekletmeyin vs. vs.:D

Not: nasıl tanıyacağımız konusuna gelince: Ben de kimseyi tanımıyorum. Kişilerin tipine göre sorarsınız "pardon frpworld müydü" diye lakin adamlar yiyecek gibi bakıyorlar sonra. :D bu arada isteyen pankart açsın
FRPWORLD diye :P

Hadi görüşürüzzzzz
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Quisatz_Haderah wrote:Kusura bakmayın ADSL yurt genelinde patladığı için biraz geç yazdım mesajı. Saat 13:00'da pazar günü Taksim meydanında olayımız. Aslında bir de sürprizimiz vardı ama bazı kişiler gelemiyormuş. her düzenlediğim zirveye gelecekti kendisi ama neyse... :???: 13:00 unutmayın bekletmeyin vs. vs.:D

Not: nasıl tanıyacağımız konusuna gelince: Ben de kimseyi tanımıyorum. Kişilerin tipine göre sorarsınız "pardon frpworld müydü" diye lakin adamlar yiyecek gibi bakıyorlar sonra. :D bu arada isteyen pankart açsın

Hadi görüşürüzzzzz
Ya sormazsanda benim gibi grubu iki saat bekletiyorsun. Yan yana bekliyorsunuz ve sormazsan iki saat bön bön birbirinize bakıyorsunuz :D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Pazar doluyum, sizlere iyi eğlenceler.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Taksim meydanındaki gördüğünüz gürültücü güruhun yanına yaklaşın. İşte o gurup frpworld müdavimleridir. ;)

Size iyi eğlenceler.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

Quisatz_Haderah wrote: :D bu arada isteyen pankart açsın
yapmadığımız şey değildi :D

tabi o zamanlar buluşmalar mn. 15 kişi olurdu, 30a kadar yolu var.. bkz. Frpworld sınırsız pizza günü...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Post Reply