Kusura bakmayın ADSL yurt genelinde patladığı için biraz geç yazdım mesajı. Saat 13:00'da pazar günü Taksim meydanında olayımız. Aslında bir de sürprizimiz vardı ama bazı kişiler gelemiyormuş. her düzenlediğim zirveye gelecekti kendisi ama neyse... 13:00 unutmayın bekletmeyin vs. vs.
Not: nasıl tanıyacağımız konusuna gelince: Ben de kimseyi tanımıyorum. Kişilerin tipine göre sorarsınız "pardon frpworld müydü" diye lakin adamlar yiyecek gibi bakıyorlar sonra. bu arada isteyen pankart açsın FRPWORLD diye
Quisatz_Haderah wrote:Kusura bakmayın ADSL yurt genelinde patladığı için biraz geç yazdım mesajı. Saat 13:00'da pazar günü Taksim meydanında olayımız. Aslında bir de sürprizimiz vardı ama bazı kişiler gelemiyormuş. her düzenlediğim zirveye gelecekti kendisi ama neyse... 13:00 unutmayın bekletmeyin vs. vs.
Not: nasıl tanıyacağımız konusuna gelince: Ben de kimseyi tanımıyorum. Kişilerin tipine göre sorarsınız "pardon frpworld müydü" diye lakin adamlar yiyecek gibi bakıyorlar sonra. bu arada isteyen pankart açsın FRPWORLD diye
Hadi görüşürüzzzzz
Ya sormazsanda benim gibi grubu iki saat bekletiyorsun. Yan yana bekliyorsunuz ve sormazsan iki saat bön bön birbirinize bakıyorsunuz
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...