chaotic evil mıyım
chaotic evil mıyım
diyelimki hayati bir sırrınız var açığa çıkarsa ölürsünüz ve daha önce çok yardımcı olduğunuz birisine bunu anlatıyorsunuz oda bunu açığa vuruyo sizde onu öldürüyorsunuz budurumda chaotic evil mı chaotic neutral mı olurum
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Daha önceden yapmış olduğun iyilikler filan da var... Anlık kötülük hareketleri sanırım Yönelimi değiştirecek kadar ileri gitmez ama, sana ihanet eden bir arkadaş söz konusu ve bir cinayet de söz konusu...
Aslında DM'ine sorsan daha iyi edersin ama, bana kalırsa evil olma ihtimalin %51 ...
Saygılarımla...
Aslında DM'ine sorsan daha iyi edersin ama, bana kalırsa evil olma ihtimalin %51 ...
Saygılarımla...
Türklider...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Aslında chaotic evil olmak bir kişiyi öldürmekle olmaz benim bildiğim kadarıyla söyliyeyim senin evil olmak için masum varlıkları öldürmen lazım.Eğer senin dediğinin gibi olursa ben asla LN olamamıştım çok insan öldürmüşülüğüm vardır hem bu sitede hemde masa üstünde.Yavi evil'ıllık olamak okadar kolay ve kısa bir zamanda ve bir varlık öldürmekle olaz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Tamamen DM'inin inisiyatifine kalıyor burada durum... Sonuçta ihanet var ve çok ciddi bir ihanet değilse ve sen bunun çok ciddi bir şey olmadığını biliyorsan sorun çıkaiblir ama, sen ciddi olmadığını bilmiyor da ciddi bir şey sanıyorsa o zaman da farklı yaklaşılması gerekir...
Bir de ciddi bir ihanet olması durumu var... Yani seçenekler bol... Duruma göre değişir burada Alignment'in durumu... Zaten CN bir adamdan stabil bir hareket beklenmeyeceğinden dolayı, en zor CN'den diğer yönelimlere geçilir... En kurtulması zor yönelimdir zaten kendisi...
Saygılarımla...
Bir de ciddi bir ihanet olması durumu var... Yani seçenekler bol... Duruma göre değişir burada Alignment'in durumu... Zaten CN bir adamdan stabil bir hareket beklenmeyeceğinden dolayı, en zor CN'den diğer yönelimlere geçilir... En kurtulması zor yönelimdir zaten kendisi...
Saygılarımla...
Türklider...
evet durum dm in insiyatifide ama hayati bir sırda olsa birisini öldürmek good a yakışan bir davranış değil.onun dışında lawful neutral ya da kaotik allgnment olabilir
bu işi yapan bi paladin olsaydı fallen paladin e düşerdi ve dm in opsiyonunda allignmenti 100 lük zar üzerinden bi taraflara kayardı.
büyük ihtimalle neutral evil olurdu eğer benim oyunumda olsaydı.
benefactor dur benim gözümde o adam.
bu işi yapan bi paladin olsaydı fallen paladin e düşerdi ve dm in opsiyonunda allignmenti 100 lük zar üzerinden bi taraflara kayardı.
büyük ihtimalle neutral evil olurdu eğer benim oyunumda olsaydı.
benefactor dur benim gözümde o adam.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Böyle her hareketle alignment değişmez bence. Adamı öldürdüm evil oldum, sonra dilenciye yardım ettim good oldum falan. Bir kere alignmentını iyi özümseyip ona göre hareket etmelisin. Yoksa davranışlarına göre değişecekse pek anlamı yok. Yok illa değişmesi arzusundaysan da değiştir gitsin ne olacak yani? Ama dediğim gibi bence bir mecburiyet yok bu durumda.