chaotic evil mıyım

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

chaotic evil mıyım

Post by oldun »

diyelimki hayati bir sırrınız var açığa çıkarsa ölürsünüz ve daha önce çok yardımcı olduğunuz birisine bunu anlatıyorsunuz oda bunu açığa vuruyo sizde onu öldürüyorsunuz budurumda chaotic evil mı chaotic neutral mı olurum
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Bişiy annamadım :? :? :???: :(
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Burda direk olarak karar veremeyiz.. karakterinin yaptığı diğer davranışlarda belirleyici olacak kısacası...
yani hem Neutral olabilirsin, hemde evil olabilirsin.. ikisininda yapabileceği bir davranıştır bu..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
sphnx
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sphnx »

Zaten chaotic evil olan bir kişi kendisi için önemli olan hayati sırrı bir başkasına vermez.Genel olarak C.E. karakterler "Ã?ıkarıma giden her yol mübahtır" felsefesini benimserler.
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

olayı biraz daha açim werewolf(sırda buydu) tarzı bir karakterdim söylemezderken hayatta herşey her zaman istediğin gibi gitmez ayrıyetten ben chaotic neutral olduğumu düşünüyordum ancak bu hareket beni evil yapar mı diye düşündüm
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Daha önceden yapmış olduğun iyilikler filan da var... Anlık kötülük hareketleri sanırım Yönelimi değiştirecek kadar ileri gitmez ama, sana ihanet eden bir arkadaş söz konusu ve bir cinayet de söz konusu...

Aslında DM'ine sorsan daha iyi edersin ama, bana kalırsa evil olma ihtimalin %51 ...

Saygılarımla...
Türklider...
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Bu davranışın Chotic olmak ile alakası yok. Daha çok Lawful bir davranış.
Evil bi davranış de değil ama Good da değil.
Daha çok LN bir davranış diyebiliriz.

Ama bunu herhangi bir aligment ta olan biri de yapabilir tabiki, kesin bişi söyenemez...
"Lovefull Evil"
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Aslında chaotic evil olmak bir kişiyi öldürmekle olmaz benim bildiğim kadarıyla söyliyeyim senin evil olmak için masum varlıkları öldürmen lazım.Eğer senin dediğinin gibi olursa ben asla LN olamamıştım çok insan öldürmüşülüğüm vardır hem bu sitede hemde masa üstünde.Yavi evil'ıllık olamak okadar kolay ve kısa bir zamanda ve bir varlık öldürmekle olaz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Tamamen DM'inin inisiyatifine kalıyor burada durum... Sonuçta ihanet var ve çok ciddi bir ihanet değilse ve sen bunun çok ciddi bir şey olmadığını biliyorsan sorun çıkaiblir ama, sen ciddi olmadığını bilmiyor da ciddi bir şey sanıyorsa o zaman da farklı yaklaşılması gerekir...

Bir de ciddi bir ihanet olması durumu var... Yani seçenekler bol... Duruma göre değişir burada Alignment'in durumu... Zaten CN bir adamdan stabil bir hareket beklenmeyeceğinden dolayı, en zor CN'den diğer yönelimlere geçilir... En kurtulması zor yönelimdir zaten kendisi...

Saygılarımla...
Türklider...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

evet durum dm in insiyatifide ama hayati bir sırda olsa birisini öldürmek good a yakışan bir davranış değil.onun dışında lawful neutral ya da kaotik allgnment olabilir
bu işi yapan bi paladin olsaydı fallen paladin e düşerdi ve dm in opsiyonunda allignmenti 100 lük zar üzerinden bi taraflara kayardı.
büyük ihtimalle neutral evil olurdu eğer benim oyunumda olsaydı.
benefactor dur benim gözümde o adam.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

sanırım cözüm çıkmadığı gibi çığ gibi büyüyor tecrübesine çok güvendiğin bir dm bana evil olurdun demişti burdakilerin bir çoğu farklı telden çalıyo lawful neutral niye zaten onu hiç anlamadım
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

menfati için babasını bile tanımıyan adam CE'dır.
Bir prenses kaçırılır.CE,CN ve CG olan 3 kişiden kurttarması için yardım istenir.Parasız.

CG:Prensesi kurtarıcam.
CE:İşim olmaz.
CN:Verirse kurtarırım.

Bu örnek aslında herşeyi açıklıo :D
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by oldun »

arkadaşın izniyle CE lı biraz degiştirim kızım kurtarırım deyip kaçıranları bulup onlarla anlaşıp sonra anlaşmayı bozup onları öldürüp kaçırılan kızın babasından artık lord mudur kral mıdır ondan fidye isteyip fidyeyi alıp ama kızın ne yapıp edip gene vermemek vs :lol:
Titan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Titan »

Böyle her hareketle alignment değişmez bence. Adamı öldürdüm evil oldum, sonra dilenciye yardım ettim good oldum falan. Bir kere alignmentını iyi özümseyip ona göre hareket etmelisin. Yoksa davranışlarına göre değişecekse pek anlamı yok. Yok illa değişmesi arzusundaysan da değiştir gitsin ne olacak yani? Ama dediğim gibi bence bir mecburiyet yok bu durumda.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

bence sırrını soyleyen birini oldurmen seni evil yapmaz zaten oldurdukten sonraki ruh halin falanda onemli hic pişman olmadıysan durum vahim olabilir ama bence en fazla cezalandırmıs gibi olursun elemanı maximum CN olur...
Post Reply