hayır abi bence bu filmin ii olarak nitelendirebileceim hiçbi yanı yok... klasik apta amerikan korku filmlerini azcık türk etiiyle harmanlayıp bişiler yapmışlar we gayet iirenç olmuş bence... we ewet film sadece we sadece komikti... hiçbi korkunç yada insanı düşündüren saygı duyulabilecek bi sahneside yoktu... yapabilceen en ii 3 şey:
1-werdiin paraya aalamak
2-sıkılmak
3-okdr para werdim bari eeleniim die gülmek...
büyü(film)
-
necroyunus
- Kullanıcı

arashi wrote:hayır abi bence bu filmin ii olarak nitelendirebileceim hiçbi yanı yok... klasik apta amerikan korku filmlerini azcık türk etiiyle harmanlayıp bişiler yapmışlar we gayet iirenç olmuş bence... we ewet film sadece we sadece komikti... hiçbi korkunç yada insanı düşündüren saygı duyulabilecek bi sahneside yoktu... yapabilceen en ii 3 şey:
1-werdiin paraya aalamak
2-sıkılmak
3-okdr para werdim bari eeleniim die gülmek...
şahsen ben filmleri "paramı veriyorum hoşuma giderse iyi gitmezse kötü ben para veriyom kardeşim" şeklinde izlemediğim için senin gibi düşünmemem normal
Ben filmlere az da olsa geniş gözle bakıyorum.
Sanatsal değeri nedir? Film başka yönetmen tarafından ve daha iyi bir senarist tarafından yapılsaydı aynı fikirle daha iyi olabilir miydi?
Ben şahsen bunları düşünüyorum.
İyi güzel kardeşim beğenmemişsin tamam sana zorla beğen diyen de yokki zaten rahat ol sen..
yok yaw pardons ben biras uçtum
ama hani bi kızp baarmak olrak algılama dier yazdıklarımı 
yaw tabiki filme başka açılardan bakarsın ama abi hiçmi olmadı parama yazık oldu dediin film
bu film bnm için öleydi mesela 
yaw tabiki filme başka açılardan bakarsın ama abi hiçmi olmadı parama yazık oldu dediin film
soshite tobira ga hiraku yo...
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!