büyü(film)

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
arashi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arashi »

hayır abi bence bu filmin ii olarak nitelendirebileceim hiçbi yanı yok... klasik apta amerikan korku filmlerini azcık türk etiiyle harmanlayıp bişiler yapmışlar we gayet iirenç olmuş bence... we ewet film sadece we sadece komikti... hiçbi korkunç yada insanı düşündüren saygı duyulabilecek bi sahneside yoktu... yapabilceen en ii 3 şey:

1-werdiin paraya aalamak

2-sıkılmak

3-okdr para werdim bari eeleniim die gülmek...
soshite tobira ga hiraku yo...

My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

arashi wrote:hayır abi bence bu filmin ii olarak nitelendirebileceim hiçbi yanı yok... klasik apta amerikan korku filmlerini azcık türk etiiyle harmanlayıp bişiler yapmışlar we gayet iirenç olmuş bence... we ewet film sadece we sadece komikti... hiçbi korkunç yada insanı düşündüren saygı duyulabilecek bi sahneside yoktu... yapabilceen en ii 3 şey:

1-werdiin paraya aalamak

2-sıkılmak

3-okdr para werdim bari eeleniim die gülmek...

şahsen ben filmleri "paramı veriyorum hoşuma giderse iyi gitmezse kötü ben para veriyom kardeşim" şeklinde izlemediğim için senin gibi düşünmemem normal
Ben filmlere az da olsa geniş gözle bakıyorum.
Sanatsal değeri nedir? Film başka yönetmen tarafından ve daha iyi bir senarist tarafından yapılsaydı aynı fikirle daha iyi olabilir miydi?
Ben şahsen bunları düşünüyorum.
İyi güzel kardeşim beğenmemişsin tamam sana zorla beğen diyen de yokki zaten rahat ol sen..
arashi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arashi »

yok yaw pardons ben biras uçtum :) ama hani bi kızp baarmak olrak algılama dier yazdıklarımı :)

yaw tabiki filme başka açılardan bakarsın ama abi hiçmi olmadı parama yazık oldu dediin film :) bu film bnm için öleydi mesela :)
soshite tobira ga hiraku yo...

My sword's raised high
My enemies before me
My arm swings without tire
My arm swings for victory!!!
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

saçmalığım bölesini görmedim yahu
filmi televizyonda izledim ve o iğrenç replikleri izlerken filmin yapımcıları yerine ben kendimden utandım valla.
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Başlık konu içeriği nedeniyle cilveliye uymadığı için taşınmıştır.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply