Arkadaslar izmirden bize oyun oynatabilecek sadist olmayan dm arkadas arıyoruz (player da olabilir) tum guruplar dolu kafayı yicem lutfen ilgilenenler mesaj atsın
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Yaw allahını sewen bi zincancıbaşı yokmu İzmirde?????(bühühühühühüüü )Ağaç olduk burda ama
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Bu cumartesi bir oyun açıyorum... Seçmelere gelebilirsiniz...
Dıgıl kafe'den bıktık yeni bir yere geçiyoruz. Güzel, sessiz ve Tuvaleti bozuk olmayan bir kafe bulan oyuncuya 1 level fazla karakter vermeyi düşünebilirim :P:P:P
Bu cumartesi bir oyun açıyorum... Seçmelere gelebilirsiniz...
Ben gelmicem..Ã?ünkü pekbişiy bilmiyorum FEREPE'de ve seçmelerde kesin elenip bi daha dönmemek üzere gideceğimi biliyorum...
Dalgasına seçme dedim be... Ã?yle bakacam sen gel sen gel diyecem... Hem bi milyon grup var, katılırsın benimkine olmasa da buradakilerden birine...
Mesela sitede DM'lik yapan Mightywolf arkadaşımızın oyunu var, eğer oyuncu takası yaparsak onun oyuncularından biir olabilirsin... Spawn77 denen arkadaşa grup açtırırım gerekirse...
baba ben izmirde kral denen excalibur a takılan bi arkadaşla 2 yıldır oynuyorum.ama sheet li.yani biliyomusunuz.yeni geldim.bilgim var.da nası oynuyosunuz nette...
nehiryeli wrote:baba ben izmirde kral denen excalibur a takılan bi arkadaşla 2 yıldır oynuyorum.ama sheet li.yani biliyomusunuz.yeni geldim.bilgim var.da nası oynuyosunuz nette...
Burası nette oynamak için değil..
Eğer nette diyorsan forumlarda rp başlıkları var veya zb bekleme salonunda msnde oynayabilirsin.
Ama masaüstü diyorsan doğru yere gelmişsindir ...