İZMİRDEN DM ARANIYOR
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

İZMİRDEN DM ARANIYOR
Arkadaslar izmirden bize oyun oynatabilecek sadist olmayan dm arkadas arıyoruz (player da olabilir) tum guruplar dolu kafayı yicem lutfen ilgilenenler mesaj atsın
şimdiden saolun
şimdiden saolun
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
Sylvos
- Seçilmiş Savaşçı
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
-
Sylvos
- Seçilmiş Savaşçı
Ben gelmicem..Ã?ünkü pekbişiy bilmiyorum FEREPE'de ve seçmelerde kesin elenip bi daha dönmemek üzere gideceğimi biliyorum...Bu cumartesi bir oyun açıyorum... Seçmelere gelebilirsiniz...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Dalgasına seçme dedim be... Ã?yle bakacam sen gel sen gel diyecem... Hem bi milyon grup var, katılırsın benimkine olmasa da buradakilerden birine...
Mesela sitede DM'lik yapan Mightywolf arkadaşımızın oyunu var, eğer oyuncu takası yaparsak onun oyuncularından biir olabilirsin... Spawn77 denen arkadaşa grup açtırırım gerekirse...
Sen gel, kalabalık olup saçmalayalım yeter
Saygılarımla...
Mesela sitede DM'lik yapan Mightywolf arkadaşımızın oyunu var, eğer oyuncu takası yaparsak onun oyuncularından biir olabilirsin... Spawn77 denen arkadaşa grup açtırırım gerekirse...
Sen gel, kalabalık olup saçmalayalım yeter
Saygılarımla...
Türklider...
-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
-
Sylvos
- Seçilmiş Savaşçı
Burası nette oynamak için değil..nası oynuyosunuz nette...
Eğer nette diyorsan forumlarda rp başlıkları var veya zb bekleme salonunda msnde oynayabilirsin.
Ama masaüstü diyorsan doğru yere gelmişsindir
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!