Angel da olduğu kadar buffyde'de çok vasat bölümler vardı buffy nin son sezonu çok sıkıcıydı bence.Angelda aldığım tadı buffyde alamamışımdır hiçbir zaman
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Valla çokta iyi ettiler.şuan nette araştır çoğu kişi direk buffy karekterine kıl.Zati buffynin son 2 seoznu hem kötü hem saçma.Heleki final sahnesi tam anlamıyla rezaletti.Ama nedir bunca zaman izledik bari sonunu getirelim diye izledim şahsen.
Dizi:Angel diyorum sonuçta Angel konusu felan daha çok hoşuma gidiyor
Karakter:Buffy diyorum çünkü orada benim Willow var yerim ben onun pembe şirin yanaklarını ama Spike unutamam oda her tarafta oynadığı için sorun olmuyor
burdan sora angeldan şaşmamak en iyisi bitmiş olsada olmasada etkileyici karakterler bakımından buffy den cok daha ötede illyria cok etkileyici wes desen fredsiz günlerde illyria ile uygun olurdu nede olsa vüvut fred in
GErçekten spike ın olduğu her dizi izlenir adam kendini aşmış nasıl bir olay anlamıyorum ruhunu kazanmış vampir angel favorim bu arada buffy en baştan tekrar başladı ben seyrediyorum ve villow a aşığım benimle evlenirmi acaba onu çok seviyorum...allahım ikileme düştüm angel ı severim ama villow daha ağır basıyor pardon buffy...
bn angel dan yanayım bi kere kişiolarak geçmişi daha köklü ve etkileyici ayrıca son bölümleri de buffy le kıyaslayınca çok daha kaliteli geliyo bana........
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.