WİZARD SİLAHLARI ÖZERİNE...
-
Nadraskhal
- Kullanıcı

WİZARD SİLAHLARI ÖZERİNE...
BİR WİZARD HANGİ SILAHI KULLANCAK?HER ZAMAN GÃ?Ã?LÃ? FİGHTER LARIN ARKASINDAN BÃ?YÃ? YAPMAK OLMAZ Kİ!HELE Kİ DÃ?şÃƒ?K SEVİYE İSE BÃ?YÃ?LER BİR İşE YARAMAYABİLİR O ZAMAN GERÃ?EK MELEE BAşLAR AMA BİR TAHTA PARÃ?ASIYLA VURMAK NE KADAR ZARAR VEREBİLİR Kİ.BİR DE ASADA HERHENGİ BİR BÃ?YÃ? YOKSA O ZAMAN BİTTİN.ZATEN HP'Sİ AZ OLAN BİR KARAKTER...NAPCAZ şİMDİ
[/img][/list]
-
Nadraskhal
- Kullanıcı

çakı
en çok kullandığı alet bıçaktır (ekmek falan keserken kullanıyo ya) heralde ondan bıçak derim
Nadraskal Quarterstarff koymamışın büyük ayıp etmişin
.
Ve evet herzaman quarterstaff diyorum,bir büyücüye başkasını yakışık bulmuyorum...
Ve evet herzaman quarterstaff diyorum,bir büyücüye başkasını yakışık bulmuyorum...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ã?ncelikle şunu her zamanki gibi bir kere daha belirteyim :
Büyücüler silahları öldürmek için değil , ölmemek için kullanır.
Yani , savunma amaçlı bütün silahlar büyücülerin repertuarında yer alabilir. Karakterin öz-geçmişine göre bıçak olur , quarterstaff olur , sling olur , crossbow olur , orası oyuncunun ve DM'im bileceği iştir.
Ama zamanında acemi bir büyücünün yorgunken yaslanmak , ve kendini küçük darbelerden korumak için bir çitten söktüğü sıradan bir sopanın , zamanla , o büyücü ile beraber ilerleyerek , büyücüyle beraber büyüyü içerek hangi noktalara gelebileceğini , ya da cüce işi , mithril kaplı bir quarterstaffın tecrübeli ellerde kaç damage verebileceğini , ve yahut da kurnaz bir haydutun sıradan bir sopa gibi görünen bir stafıın içine ne kadar çok tuzak ve zehirli iğne yerleştirebileceğini sizin hayal gücünüze bırakıyorum.
Sonuçta benim oyum da quarterstaffa.
Büyücüler silahları öldürmek için değil , ölmemek için kullanır.
Yani , savunma amaçlı bütün silahlar büyücülerin repertuarında yer alabilir. Karakterin öz-geçmişine göre bıçak olur , quarterstaff olur , sling olur , crossbow olur , orası oyuncunun ve DM'im bileceği iştir.
Ama zamanında acemi bir büyücünün yorgunken yaslanmak , ve kendini küçük darbelerden korumak için bir çitten söktüğü sıradan bir sopanın , zamanla , o büyücü ile beraber ilerleyerek , büyücüyle beraber büyüyü içerek hangi noktalara gelebileceğini , ya da cüce işi , mithril kaplı bir quarterstaffın tecrübeli ellerde kaç damage verebileceğini , ve yahut da kurnaz bir haydutun sıradan bir sopa gibi görünen bir stafıın içine ne kadar çok tuzak ve zehirli iğne yerleştirebileceğini sizin hayal gücünüze bırakıyorum.
Sonuçta benim oyum da quarterstaffa.
lil'grin'brin'
Bu konuda erethana katılmamak elde değil.Savaşırken silah kullanmak geri kalmış toplumlarda söz konusudur.
Yine de küçük bir hançeri hiçbir şeye değişmem.Yaptığım ritüellerde kurbanı öldürmeyen ama yeterince acıtan tüm yaraları açmak için birebir.Hem kullanımı kolay hem de kullanmayı öğrenmek için büyü çalışmalarınızdan uzun süre ayrılmanız gerekmiyor.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
zaten hancer benzeri kesici bir silah fix lazimdir istersne stafin kral üstadi ol ejder vs.. bi tip seni yuttugunda cikamazsin, en basitinden kucuk hayvanciklar avladiginda derisini yüzemessin.... hancersiz gezilmez yani boyle gezip (dedigim gibi mace ustasi olup) acaip kiyak olan adamlar sonra cok agladilar ufacik bi hancerleri yok diye 
-
Logan
- Kullanıcı

ya ben dart derim ya..
hem uzak mesafe hemde, saklana bilir..
hem uzak mesafe hemde, saklana bilir..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF