WİZARD SİLAHLARI ÖZERİNE...

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Nadraskhal
Kullanıcı
Kullanıcı

WİZARD SİLAHLARI ÖZERİNE...

Post by Nadraskhal »

BİR WİZARD HANGİ SILAHI KULLANCAK?HER ZAMAN GÃ?Ã?LÃ? FİGHTER LARIN ARKASINDAN BÃ?YÃ? YAPMAK OLMAZ Kİ!HELE Kİ DÃ?şÃƒ?K SEVİYE İSE BÃ?YÃ?LER BİR İşE YARAMAYABİLİR O ZAMAN GERÃ?EK MELEE BAşLAR AMA BİR TAHTA PARÃ?ASIYLA VURMAK NE KADAR ZARAR VEREBİLİR Kİ.BİR DE ASADA HERHENGİ BİR BÃ?YÃ? YOKSA O ZAMAN BİTTİN.ZATEN HP'Sİ AZ OLAN BİR KARAKTER...NAPCAZ şİMDİ :? :!: :!: :???: :wink: :wink: [/img][/list]
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

dogru büyüleri dogru zamanda yap1caks1n o zaman ki fighterlara ihtiyac1n kalmas1n :) onun d1_1nda ne kulland11n önemli deil, büyülerle gerekirse silah1n1 güçlenridirsin... Ben mi? Her zaman longsword tabii :) (elf deilsem kullanmayabilirim wizardken)
Nadraskhal
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Nadraskhal »

Yaw 2.-3. seviyedeyken ne büyü yapabilceksin ki... :wink:
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

bu sanırım büyücülerin meselesi :D oraya taşıyorum arkadaşlar...gölgesini bırakıyorum 1 hafta sonra silerim...:)
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
oldun
Kullanıcı
Kullanıcı

çakı

Post by oldun »

en çok kullandığı alet bıçaktır (ekmek falan keserken kullanıyo ya) heralde ondan bıçak derim
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Nadraskal Quarterstarff koymamışın büyük ayıp etmişin :).

Ve evet herzaman quarterstaff diyorum,bir büyücüye başkasını yakışık bulmuyorum...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Bir büyücünün bıçakla ne işi olur ki?Kasap mı bu? :) ..

Bence de quarterstaff en iyi silahtır bir büyücü için..
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Dareth
Başbüyücü

Post by Dareth »

Ã?ncelikle şunu her zamanki gibi bir kere daha belirteyim :

Büyücüler silahları öldürmek için değil , ölmemek için kullanır.

Yani , savunma amaçlı bütün silahlar büyücülerin repertuarında yer alabilir. Karakterin öz-geçmişine göre bıçak olur , quarterstaff olur , sling olur , crossbow olur , orası oyuncunun ve DM'im bileceği iştir.

Ama zamanında acemi bir büyücünün yorgunken yaslanmak , ve kendini küçük darbelerden korumak için bir çitten söktüğü sıradan bir sopanın , zamanla , o büyücü ile beraber ilerleyerek , büyücüyle beraber büyüyü içerek hangi noktalara gelebileceğini , ya da cüce işi , mithril kaplı bir quarterstaffın tecrübeli ellerde kaç damage verebileceğini , ve yahut da kurnaz bir haydutun sıradan bir sopa gibi görünen bir stafıın içine ne kadar çok tuzak ve zehirli iğne yerleştirebileceğini sizin hayal gücünüze bırakıyorum.

Sonuçta benim oyum da quarterstaffa.
lil'grin'brin'
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Quarter staff tabiki,dağa taşa tırmanırken yardımcı olur,karanlıkta önünü yoklarsın,uzundur su derinliği falan ölçersin...

savaşmı...savaşmak için silahmı kullanılır canım,hangi devirde yaşıyoruz :)
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Bu konuda erethana katılmamak elde değil.Savaşırken silah kullanmak geri kalmış toplumlarda söz konusudur. :P Yine de küçük bir hançeri hiçbir şeye değişmem.Yaptığım ritüellerde kurbanı öldürmeyen ama yeterince acıtan tüm yaraları açmak için birebir.Hem kullanımı kolay hem de kullanmayı öğrenmek için büyü çalışmalarınızdan uzun süre ayrılmanız gerekmiyor.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

zaten hancer benzeri kesici bir silah fix lazimdir istersne stafin kral üstadi ol ejder vs.. bi tip seni yuttugunda cikamazsin, en basitinden kucuk hayvanciklar avladiginda derisini yüzemessin.... hancersiz gezilmez yani boyle gezip (dedigim gibi mace ustasi olup) acaip kiyak olan adamlar sonra cok agladilar ufacik bi hancerleri yok diye :D
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

bir büyünün silahı büyüsüdür gerekli büyüleri zamanında yaptımı silaha ihtiyacı olmaz ama yinede yanında bi dagger bulundursa hiçde kötü olmaz
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya ben dart derim ya..

hem uzak mesafe hemde, saklana bilir..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Quarterstarff yada elemantel staff yada viper staff +6 :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
VanwaElen
Kullanıcı