GLADYATÖR ARENASI (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ã?ndeki kadın arkaya döndü ve neredeyse Ivor u kalçalarını seyrederken yakalayacaktı.Sonrasında Ivor ile göz göze geldi ve göz kırptı.Ivor bunun bir işaret olduğunu düşündü,kadın da ondan hoşlanmıştı.Zaten bütün kadınlar ondan hoşlanırdı ya da Ivor bunu böyle sanıyordu.Kel kafasını eliyle okşadı,buz mavisi gözleri isterik bir heyecanla parladı.Bir şekilde bu kadınla konuşmaya çalıştı.

-şarlatanlar!Oyun oynamayı bıraksalar da işimizi yapsak.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Cellat tedbiri bırakmeden 5-6 adım geri çekildi ve kılıcını indirdi...ve yere sapladı... ama gözü hala yarı orktaydı....

bu insanlarla bir savaşı yoktu....ama yarı ork niyetlenirse onun işini bitirecekti.. şimdilik yaşamasına izin vermişti çünkü cellat onu öldürürse bu askerlerde onu öldürürdü.. çok kalabalıklardı...

arenadan karlı çıkması için ilk önce hayatta kalması gerekiyordu..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Hanın en ucra köşesinde bulunan masada oturmuş etrafı inceliyordu. Kasabaya geleli henüz bir kaç saat olmuştu, ilk etapta fazlasıyla dikkat çekmek istemediğinden üzerindeki ayı postundan yapılmış pelerinin kapşonunu yüzünü örtecek şekilde kapatmıştı. Kasabaya girdiğinde ilk dikkatini çeken dövüşlerin yapılacağı büyük ve görkemli arenaydı.Arenanın kapısında dövüşlere kayıt yaptırmak için bekleyen 25/30 kişi görmüştü. Sırada beklemek istemediğinden kasabanın merkezine doğru yürümüştü, karşısında ''Baharatli Kepçe'' diye bir han gördüğünde handa bir şeyler yiyip inceleme yapabileceğini düşünmüş ve kapısından içeri girmişti.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

SARHOş BİR HANCI VE şİZOFREN TEORİLERİ
fingolfin wrote:'' Astaroth hepsinin belasini versin! Lanet olasi tefecilerden, orklardan ettigimden daha fazla nefret ederim!!! Ama dostlarim ben adimin Remy oldugundan ne kadar eminsem, bu arena isinden de kar etmeyeceginden o kadar eminim. Nasil bilmiyorum ama, bir yolunu bulacagim... Fakat bana daha detayli bilgi vermelisin John. Mesela bu Oyun'lar için nasil izin aldi? Kasabada o alçagi sevmeyen en nüfuzlu insan kim? Nelerden hoslanir, ne gibi aliskanliklari vardir? Anlat bana John... Ne biliyorsan... ''
John tedirginlikle iyice öne doğru eğildi ve etrafını şüpheli gözlerle inceledi. "Yaklaş" dedi gözleri hala kalabalığa kaçak bakışlar atarken.
Sonra fısıltı şeklindeki kalın sesi ve kusmuk ve alkol kokan nefesini Remy'nin yüzüne üflerken ciddiyetle konuştu. Yine de Remy adamın dilinin arada bir dolandığına yemin edebilirdi.

"Kasabadaki tüm nüfuzlu insanlar Axon'u sever. Adam tüccar ama aynı zamanda kaçakçı diye duymuştum. Yoksa o kadar parayı enreden bulacaksın? Axon hakkında sakın yetkili birine bu şekilde konuşma yoksa hapsi boylarsın, hatta asılırsın! Onun adamalrı her yerde, her yerde!"

Remy John'un suratındaki o delirmiş ve şizofrenik ifadeyi artık görmüştü ve sarhoş olduğu apaçık ortadaydı.
"Axon askerlerden nasıl izin aldı bilemiyorum. Ama loncalara sorabilirsin belki. Onların kulağı deliktir, tabii onlar da satın alınmadıysa... Eğer para yedirilmişlerse başını çok büyük derde sokarsın..."
Last edited by Raistlin on Wed Feb 16, 2005 7:26 pm, edited 2 times in total.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

LANET KİLİT!!!
Andero wrote: Masaya baktığında gözüne anahtarlar ilişti tekrar. Varsın herkes başına toplansındı. Zincirlerle birleştirilmiş ellerinin arasına anahtarı alıp etrafındaki kargaşa içinde yere çöktü. İki elinin içiyle sabitlemeye çalıştığı anahtarla ayak zincirlerinin kilitlerini açmaya çalışıyordu.

*Raxas Firesword*
Raxas parmaklarının kıvraklığını kullanarak ellerindeki zincirleri çözmeye çalıştı. Yaklaşan nöbetçilerin ayak sesleri ve emredici ses tonları işini daha da zorlaştırıyordu. Özgürlük adeta birkaç adım uzağındaydı fakat o zincirlerini çözmeiyordu. Ayaklarındaki bağları çözerse kaçabilirdi fakat önce ellerindeki bağlardan kurtulması gerekiyordu. Anahtarı iki serçe parmağının ucuyla kilide takması uzun bir zamanını almıştı, fakat kilidi çevirmek çok daha zor olacak gibi gözüküyordu. Sadece parmaklarının ucuyla sert mekanizmalı olan kilidi açması ancak bir mucize olursa mümkündü. Belki de başka bir yol bulmalıydı...

Artık iyice yaklaşmış olan askerlerin zırhlarının tangırtısı kulaklarını dolduruyor onu daha da heyecanlandırıyordu. Raxas, cücenin hayatta olduğunu belirten iniltisini duydu aynı anda...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Kendisine fısıldayan adama çevirdi bakışlarını "Bırak birbirlerini yesinler tatlım böylece rakip sayısı azalır" yüzündeki çarpık gülümsemeyle adama bakmaya devam etti "Eminim sende arenadaki rakiplerimden biri olucaksın rakibimin adını öğrenmek isterim savaşçı" Kadının rahat tavrı gözlerden kaçmamıştı etrafa çabuk uyum sağlayan biriydi böyle yerlere alışıktı,arenalara gelen insanların davranışlarını ve davranışlarının altındaki yatan nedenleride iyi bilirdi,Biri kendisiyle oyun oynadığını anladığı an Sidall'da oyuna oyunla karşılık verirdi.Bu adam niye farklı olsunki diye düşündü adamın buz mavisi gözlerinde tuhaf bir parıltı gördü.Bu adamla arenada karşılaştığında hafife almıyacağını aklının bir köşesine not etti.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ivor kadının yanıt vermesini beklemiyordu ama bu durumdan da şikayetçi değildi.

-Aslına bakarsan ne kadar çok rakip o kadar eğlence derim ben! Buraya geliş nedenim de zaten yeterince zevk alabilmek,anlıyormusun güzelim!

Kadına gülümsedi ve göz kırptı.

-şu barbarlara bak tek eksikleri biraz zeka öyle değil mi?
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
black272
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by black272 »

Omuzunda çuvalı üstünde pekte temiz olmayan kahverengi cüppesiyle sıranın sonunda duran biri kadın, ayak üstü kavganın yorumunu yapan iki iri yarı savaşçının arkasına geçti.Az önce iki beyinsiz mahlukatın kavgasını izliyorlar bir yandanda yorum yapıyorlardı. O'da sıraya geçti önündekilere "böyle hayvanlarla aynı sırada olmak utanç verici" dedi.
Uzun süredir banyo yapmıyordu,saçları kir içinde üstübaşı berbat sayıla bilirdi. Bu arenada biraz para kazanıp kendine çekidüzen vermeyi düşünüyordu....
şaşıran Antimodes şaka yapıp yapmadığını anlamak için çocuğa baktı
Raistlin şaka yapmıyordu.
Tanrının Antimodesin omuzundaki eli bir anda titredi.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

*Ughtar*

Savaşın ateşi içini kavururken yaşadığı büyük heyecan dalgaları kaslarını ufak titreşimlerle uyarırken muhafızların sesini duydu yarı ork. Bu muhafızlar ne hakla onun mücadelesine karışıyordu ki? Buna hakları var mıydı?

Ughtar barbarın uzaklaşmasını şaşkınlıkla izleyebildi sadece. Bu barbar gerçekten bir hiçti. Bir barbara bu kadar kolay geri çekilmek yakışır mıydı hiç? Ughtar sinir içinde ayağa kalktı. Barbara olan öfkesi hala devam ediyordu. "Silahları bırakın" uyarısını duydu. Birden gözlerinde daha önce hiç kimsenin görmediği bir ifade, bir zeka parıltısı oluştu. Silahını yere atarak birden yumruklarıyla barbara sıçradı.

Dövüş yasak olabilirdi ama iki barbarın kavgasına aklı olan kimse karışmazdı. Sıradan bir sokak kavgasına karışmak onursuzluktu onun yetiştiriliş tarzına göre. Bu barbar, Ughtar'ın yumruklarını tadacaktı.

Üzerine atlayarak aldığı hızla sağ yumruğunu barbarın çenesine geçirmeye çalıştı.

*Ughtar*
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Cellat zaten Yarı orku izliyordu ama kılıcı sapladığı yerden almaya vakit yoktu.. ama yarı ork kötü bir hata yapmıştı..ayaklarının yerle olan bağlantısı kesilmişti bikere

cellat hızlı düşündü.. normalde çok zeki olmasada savaşta çabuk karar verebiliyordu, yoksa bu ana kadar gelemezdi bile...

Cellat sağ muzunu alçaltıp bir biktar da eğilerek zıplamış olan rakibinin altına girecek ve onu üzerinden geriye doğru atacaktı....
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Remy John'un suratındaki o delirmiş ve şizofrenik ifadeyi artık görmüştü ve sarhoş olduğu apaçık ortadaydı.
Zaten normal biri bulsa beni sasardim diye düsündükten onra, John'u yanitladi. 'Ã?yleyse dikkatli olacagim dostum, sen de bana yardim edersin umarim kalacak bir yere ihtiyacim var - hanin güzel odalarindan birini, bu yorgun maceraciya uygun! bir fiyatta ayirmak isteyecegine eminim...'

John bu meseleleri konusmanin verdigi heyecanla yardimcisina seslendi. 'Hesta sen tarla faresi çabyk buraya gel ve dostuma 12 numarali odayi göster! Evet Remy dikkatli olmalisin, Axon denen pisligin her yerde kulagi vardir; burada bile. Ama bana güvenebilirsin dostum hanimda istedigin kadar kal. Fiyat meselesiniyse hiç dert etme... Hesta orada dikiliyor musun hala, çabuk su yükleri yukari çikar'

Hesta denen genç çirak, çantalarini alip merdivenlerden çikarken; Remy yüzünde güvenilir bir gülümseme yerlestirerek Jack'e iyi günler diledi. Oldukça haraketli bir ikindi olmustu, dengesiz barmenin sözlerine güvenilmeyecegi açikti, fakat bu içlerinde dogruluk payi olmadigi anlamina da gelmezdi. Biraz daha bilgi toplamali diye düsündü tecrübeli maceraperest. Bahse varim, gece olmadan bir kaç önemli bilgi kirinitisina ulasirim... Odanin kapisindan girerken, Hesta'ya kendisine yiyecek bir seyler getirmesini buyurdu. Ã?ocuk seri bir sekilde tekrar asagi inerken, Remy yolculuk lekeleriyle dolu gri-yesil pelerinini ve de koyu yesil pantalonunu çikarip yerine ayni renk fakat daha kaliteli kumastan dokunmus, temiz kiyafetleri giydi. Yemekten sonra arena'ya gidip kayit olacakti, hem orada muhakkak bilgi alinabilecek birileri olurdu...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İNTİKAM YUMRUğU, UÃ?AN YARI ORKLAR...
Yarı ork barbarı çok ağır yaralanmış olsa da deliliği onu kendinden geçirmişti. Salyalar saçarak Cellat'a doğru koşturdu ve suratındaki maskeye dev yumruğunu geçirmek için savurdu. Cellat adamı üzerinden aşırmak için eğilse de ona açık vermişti ve Ughtar'ın yumruğu tam maskesinin alın kısmına şiddetle çarptı. Maske celladın suratında biraz yamulup komik bir görüntü almış fakat yarı orkun elinden akan kanla süslenmişti.

Cellat yine de ona saldıran barbarın hızından faydalanıp onu fırlatmak için ork dölünün kolundan tuttu ve onu aynı hızla geride duran başka bir gladyatörün üzerine fırlattı.

Sidall saçlarına neredeyse dokunarak geçen uçan adamın yarattığı hava akımıyla bir anda irkildi. İrkilerek arkaya döndüğünde yere baygın yığılmış olan yarı orku ve sırada önünde durmakta olan adamın yerde yatan şuursuz yüz ifadesini gördü.

Mzıraklı askerler artık olayın bir nefes ötesindeydi:
"Bırakın dövüşmeyi! Arena'nın dışında dövüşmek yasaktır! ATIN SİLAHLARINIZI!"

Raxas artık zamanı olmadığını biliyordu. Bir kaçma denemesi daha başarısız olmuş, bir özgürlük umudu daha sönmüştü. Askerlerin mızrakları onun etrafını sarmıştı ve kulakları uğultudan kendisine söylenen hiç bir şeyi duymazken, tek gördüğü öfkeli askerlerin emredici ve sindirici sözleri ve efendisinin öksüürklere boğulmuş bedeniydi...
"Sana diyorum! Bizimle geleceksin! Göz altına alındın! Yürü!"
Sırtından mızrakla dürtüldü Raxas...
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Ivor tam anlamıyla kadınla konuşmasına konsantre olmuşken arkasından gelen sesi duydu.Dönüp baktığında karşısında gördüğü sokak serserilerinden farklı olmayan bir tipti.Kokusu neredeyse Ivor un burnunun direğini kıracaktı.Suratını ekşiten adam arkasındakine konuştu;

-Sen hiç banyo yapmazmısın be adam!

Sonra adamın sözlerini duyamadan çok yakınında kopan gümbürrtüyle arkasını döndü.Yerde yatan tiplere baktı bunlardan birisi az önceki kavgaya karışan ork dölü diğeri ise kadının önünde duran savaşçıydı.
Hızla içeriye giren mızraklı askerleri gördüğünde gülümsemesine engel olamadı.Bu genç adamlar etraflarına gösterdikleri disiplin ile insanları korkutan yeni mezun askerlerdi.Ama ellerindeki mızraklarla yaptıkları rol gayet başarılıydı.Askerlik günleri bir anda aklına geldi sonra o darağacı ve şu anda kanun kaçağı olduğu.Ã?nündeki kadının kokusunu duyunca tekrar nerede olduğunu hatırladı.

Yerdeki pisliğe baktı;

-Ölmek için neden acele ediyorsun ork bozması bunu içerde de yapabilirsin!
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"Ahhh lanet"

Cellat maskesini düzeltti..ve kılcını yerden alıp yerine astı...

"Hey siz askerler... ben O adamın özgürlüğü için bu düelloyu yaptım o artık serbest....."
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Han epey kalabalıktı, içeride bulunanların ortak konusu ise hep aynıydı, yakında başlayacak olan dövüşler. Arena"nın Kasabaya büyük bir hareket getirdiği açıkca görülüyordu, Handaki kalabalık ve gürültüden sıkılmaya başlamıştı, yavaş hareketlerle masadan kalktı. Kalabalık grubun arasından kapıya ulaştığı anda birisi tarafından durdurulmuştu.Hızla arkasını döndüğünde karşısında gördüğü kişi handaki ayak işlerini yapan genç çıraktı. Genç çırak biraz çekingen bir şekilde elinde tuttuğu parşomen kağıdı ona doğru uzattı
" Bu notu size vermem gerekiyormuş efendim"
- "Sanırım beni başkasıyla karıştırıyorsun" Genç çırağın bir yanlışlık yapmış olduğunu düşünüyordu.
" Bana bu notu veren kişi sizi gösterdi efendim, lütfen alın"
Biraz şaşırmıştı içeride tanıdığı biri olmadığını sanıyordu ne de olsa hana geldiği andan itibaren içeride bulunan kişileri incelemişti. Bu konu üzerinde fazla durmadan genç çırağın elindeki parşomeni aldı. Tam bunu veren kişinin kim olduğunu soracağı sırada arkadan gelen bir sesle genç çırak acele ile yanından ayrılmıştı.
"Hesta orada dikiliyor musun hala, çabuk su yükleri yukari çikar"

Sokaklarda epey kalabalıktı, dövüşler için kayıt yaptırmadan önce sakin bir yer bulup notu okumalıydı. İleride daha sakin bir sokak görmüştü o yana doğru ilerledi.
Locked