çocuk sahbi olmak:)

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

çocuk sahbi olmak:)

Post by Narq »

arkadaşlar benim frp deki tek arzum bir avratla evlenip çocuk sahbi olmak(tabiki erkek ama kız da olabilr yani)ve tipik savaş filmlerindeki gibi ve tipik karakter özgeçmişlerindeki gibi o mükemel silahımı oğlum bırakmak ve onun verdiği gururla ve hazla gözelrimi hayata kapamak :P şaka şaka o kadarda değil ama ne güzel olrdu yaw.kendi oğlunla yan yana çarpşmak vaşşş.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

:D
enteresan ama makul bir fantazi tabii yinede cogu kimse coluk cocuk sahibi olacak kadar uzun yasamiyor oyunlarda yasayanlar ise kendilerince cok önemli amaclara kaptirdiklari icin vakitleri olmuyor...

Bi ara dminle konus o zaman hatta soyle 10-15 tane yap alirsin yanina kasabalari yagmalarsin ne biliyim futbol takimi kurarsin her tip ortama gelir yani hehehehe
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

harbiden çok geyik olmuş valla bizim kadınlarla işimiz genelde kısadır oyunlarda çocuğa çoluğa zaman ayıracak vakit yok
şehrin lordunu öldürme planları yapıp kaleyi yağmalamak isterken :D:D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

bence mükemmel bi düşünce... kendi karakterin öldükten sonra oğlunu oynatmak güzel bi duygu olsa gerek... bence rp açısından çok verimli ve zevkli bi oyun olurdu :)
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

arkadaşım sen önce kendine bi avrat bulda ondansonra konuş....tabi güzel olur :D sen kendi oyunlarında dm kardeşim bizim karşımıza böyle fırsatlar çıkarmıyosun :mad: sana kaçdefa dedimkarşıma bi DROW hatun çıkarda hemen yazılayım ona sonra çocuklarımız falan olsun sonra sonra bir angel hatun ondanda çocuklar....sonra bi gri elf buşekilde ben bi ordu kurarım :twisted: :-P
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

dikkat ette hayırsız bi evlat olmasın. :P
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

drow bir evlat mı dişi ve aynı zaman da bir Lloth rahibesi ise gercekten de güsel olur(tabi yılan baslı bir kamcınıın ucunda olmek isteyenler icin) ama insan bir kaarkter bu tür fani seylerle ilgilenebilir ama elflerin on tane cocuk yapacak kadar cok kadınla birlikte olması bence yanlıs olur :D hem (tabi elflerin o kadar atımlık barutları varsa hehehe (iktidar olayı yane)):D:D:D
Image
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

ya abi kadın olduktan sonra elf filan farketmez diye düşünüyorum kim olsa bi futbol takımı kurar dim.
bu arada venomcum kardeşim sen kadın buldunda ben sana çocuk yapmamı dedim olmaz mı dedim.git bul şöle genel evlere düşmüş bir hatun hem amacına ulaş hemde bi sevaba gir.git bul ben karşına çıkarcam hatunu( 8O HEMİ DE DROW 8O ).kardeşim drow bi hatunu o yollara düşürecek adamın ...... öperiim canım :P
oyununu da uzatmaya gerek yok aslında arkadaşlar oyunu oratalama lvl 5 den başlatıp çoluklu çocuklu tiplerde oynatabiliriz dimi.hem geçim derdi hem görev derdi.vay babam vay :???:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Yaw ben hem frpde hem gerçek hayatta istiyorum , emme yaş yetmiyorki çocuk bakalım :) harbiden malkoçoğlu gibi baba-oğul.Baba kendini feda eder çocuk intikamı alır :)
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

beyler frp de cocuk olayı aslında pek de iyi olamz beyaw abicim bence
klasık en ıyısı kı oglun varsa bile birisi oldurmus olursa daha ılgı ceker dimi
örnegin misal olarak
- benim oglum var
- e nolmus
- ama onu bi ejderha yedi
- aaaaa gercekten mi :D :D
Image
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

bunun bi kolay yolu var yetimhane bulucan da ne kadar kolay yol bilemem ehuehaheu :D
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Ben dm olsam önce sana çocuk yapabilmen için önce fırsat verir ardından brütüs kalıbına uydururdum senin oğlanı ondan sonra kaç level olursan ol senin karakter elinden gidince görürsün çoluk çocuğu :)
Post Reply