çocuk sahbi olmak:)
çocuk sahbi olmak:)
arkadaşlar benim frp deki tek arzum bir avratla evlenip çocuk sahbi olmak(tabiki erkek ama kız da olabilr yani)ve tipik savaş filmlerindeki gibi ve tipik karakter özgeçmişlerindeki gibi o mükemel silahımı oğlum bırakmak ve onun verdiği gururla ve hazla gözelrimi hayata kapamak
şaka şaka o kadarda değil ama ne güzel olrdu yaw.kendi oğlunla yan yana çarpşmak vaşşş.
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
Shevarash
- Seçilmiş Savaşçı
enteresan ama makul bir fantazi tabii yinede cogu kimse coluk cocuk sahibi olacak kadar uzun yasamiyor oyunlarda yasayanlar ise kendilerince cok önemli amaclara kaptirdiklari icin vakitleri olmuyor...
Bi ara dminle konus o zaman hatta soyle 10-15 tane yap alirsin yanina kasabalari yagmalarsin ne biliyim futbol takimi kurarsin her tip ortama gelir yani hehehehe
harbiden çok geyik olmuş valla bizim kadınlarla işimiz genelde kısadır oyunlarda çocuğa çoluğa zaman ayıracak vakit yok
şehrin lordunu öldürme planları yapıp kaleyi yağmalamak isterken
:D
şehrin lordunu öldürme planları yapıp kaleyi yağmalamak isterken
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
arkadaşım sen önce kendine bi avrat bulda ondansonra konuş....tabi güzel olur
sen kendi oyunlarında dm kardeşim bizim karşımıza böyle fırsatlar çıkarmıyosun
sana kaçdefa dedimkarşıma bi DROW hatun çıkarda hemen yazılayım ona sonra çocuklarımız falan olsun sonra sonra bir angel hatun ondanda çocuklar....sonra bi gri elf buşekilde ben bi ordu kurarım

[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
drow bir evlat mı dişi ve aynı zaman da bir Lloth rahibesi ise gercekten de güsel olur(tabi yılan baslı bir kamcınıın ucunda olmek isteyenler icin) ama insan bir kaarkter bu tür fani seylerle ilgilenebilir ama elflerin on tane cocuk yapacak kadar cok kadınla birlikte olması bence yanlıs olur
hem (tabi elflerin o kadar atımlık barutları varsa hehehe (iktidar olayı yane)):D:D:D
ya abi kadın olduktan sonra elf filan farketmez diye düşünüyorum kim olsa bi futbol takımı kurar dim.
bu arada venomcum kardeşim sen kadın buldunda ben sana çocuk yapmamı dedim olmaz mı dedim.git bul şöle genel evlere düşmüş bir hatun hem amacına ulaş hemde bi sevaba gir.git bul ben karşına çıkarcam hatunu(
HEMİ DE DROW
).kardeşim drow bi hatunu o yollara düşürecek adamın ...... öperiim canım
oyununu da uzatmaya gerek yok aslında arkadaşlar oyunu oratalama lvl 5 den başlatıp çoluklu çocuklu tiplerde oynatabiliriz dimi.hem geçim derdi hem görev derdi.vay babam vay
bu arada venomcum kardeşim sen kadın buldunda ben sana çocuk yapmamı dedim olmaz mı dedim.git bul şöle genel evlere düşmüş bir hatun hem amacına ulaş hemde bi sevaba gir.git bul ben karşına çıkarcam hatunu(
oyununu da uzatmaya gerek yok aslında arkadaşlar oyunu oratalama lvl 5 den başlatıp çoluklu çocuklu tiplerde oynatabiliriz dimi.hem geçim derdi hem görev derdi.vay babam vay
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
-
mefistofeles
- Kullanıcı