"Evil" Karakter Canlandırma.

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

ben soru sormadım ki :) ama soruyu soran arkadaş ta öyle karakteriniz varmı demedi, önemli olan o degil demek istemişti :lol:
sonique
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sonique »

Pardon direk cevaba bakınca sen açtın sanmışım.
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

yanlış anlama ama daha önceki sorunlarda o yüzden olmuştu son msgı okuyup post atmayın hemen tüm msgları iyice okursanız daha saglıklı iletişim olur diye düşünüyorum..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

karşılıklı diyolaglara girmeyin arkadaşlar. eger bunu yapacaksınız msn'i kullanın.
Only God can Judge me!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

hehe benimde var bi karakterim ama ne olduğunu bilmiorum.
Ama kıçımla dağları deviririm iddia ediorum :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Esasında evil bir karekterin biraz mantığı ve kalbi varsa... onu çok rahat iyiye yada lan ben ne yaptım diyip kendine bıçağı sokması ile bite bilir... olay...

Findor zaten küçük dağları sen yaratın ...;P
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

valla hiç evil oynatmadım bunu tek sebebi de kendimden korkuyor olmam ;

bence evil denen adamın ne level evil olduğu önemli değil ne kadarkötülük yaptığı önemli

yani ben olsam sırf insanların korkutmak ve ağlayışlarını görmek için köyün birine grip, çocukların kafalarını keser köy meydanına bırakırdımsonra yavaş yavaş kadınları ve yaşlıları öldürmeye başlardım sonrabbi bakarsınız köyde adam kal mamış ; yada mesela güzel olan kadınlrın ailelerini öldürüp kadınları kaçırırdım işim bittikten sonra onlarıda öldürür düm falan yada femalekarakterseniz tam tersini de yapabilirsiniz ;
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bence kötü olayını biraz abartılı oynamayı düşünüyorsunuz genelde (herkes degil, tek hedef olmasın diye çoğul kullandım) illa zevk olsun diye kafa kesmek, yakarışlardan haz duymak olarak görmeyin kötülüğü. Bencil, gerektiğinde kendi amaçları için birşeyler çalan, bana zarar gelmesinde onlara gelsin diye düşünen, gereğinde yalan söyleyen bir adam hiç kimseyi öldürmemeye de çalışabilir yinede kötüdür. Psikopatlık (o da kötüdür o ayrı konu) ile karıştırmayın biraz dikkat.. :)
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ya aslında akıllı bir kötü öyle dediğiniz gibi sırf zevk olsun diye köyleri yakıp yıkmaz bir amacı uğrunda yapar bazı şeyleri yani amacını engelleyeni çok rahatlıkla öldürebilir.Ã?ünkü gereksiz bir şekilde terör uygularsa başının derde girebileceğini bilecek kadar akıllıdır.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ya ben bizim oyunlarda hep benim bahsettiğim gibi olanlarla uğraşıyorum da ondan böyle düşündüm herhalde...

ama her bencil oolan evil değil bence ; kötü olmak için gerçekten kötülük düşünmek lazım bence ama tabii sınırları var bunun da ben biraz ölçüyü kaçırmış olabilirim

ama şuda varki,, nasıl gerçekte haytımızı bi paladin gibi geçiremiyeceksek oyun esnasında da eğer evilsam hertürlü pisliği yaparmışım gibi geliyo ve bunun içinde karakterimin yapmak istemesi yeterli bence
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

bir aralar Entreri ye ozenip assasin bir karakterle oynamistim dark eye da ama grubumdaki elamanlarda bana benzer tipler oldugu ve yanimizda demonolog bir buyucu- bizi buyulerle baglamisti lavuk dm in icadi- oldugu icin pek zor olmamisti. :twisted:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

aslında kötülük genellikle ırklara bağlı insan hariç. Yani ne bilim ırkların kendilerine özgü kötülük yapma biçimleri var yani onları kötü yapan bu şeyler.Onlarla ilgili bilgiyi de zaten Book of Vile Darkness, Champions of Ruin, Lords of Darkness ve Heroes of Horror anlatıyor ayrıntılı biçimde.Elinde olan varsa okumalı
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

genelde chaotic evil karakter oynatırım, ve masa üstünde oynarken arkadaşlarım genelde çok iyi oynadığımı , hatta good oyunlarda bile özellikle sırf benim için evil karakter açıldıgını bilirim...

severim evil karakterleri , aslıl maksta o içindeki kaosu dışarı vurmaktadır... sen insanlardan 1 seviye usttesindir onlra sadece araçtır ve zevktir...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
DragonForce
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DragonForce »

Neutral Evil ve Chaotic Evil favorimdir.Aslında sağlam bir evil karakter eğer partysinde başka evil karakter varsa onlarla birlik olmalı yada partyi bozacak türden planlar kurmalıdır :evil:
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

DragonForce wrote:Neutral Evil ve Chaotic Evil favorimdir.Aslında sağlam bir evil karakter eğer partysinde başka evil karakter varsa onlarla birlik olmalı yada partyi bozacak türden planlar kurmalıdır :evil:
Hehe.. Yani oyun oynanmasın diye uğraşılır diyorsun.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Post Reply