"Evil" Karakter Canlandırma.
-
Logan
- Kullanıcı

Esasında evil bir karekterin biraz mantığı ve kalbi varsa... onu çok rahat iyiye yada lan ben ne yaptım diyip kendine bıçağı sokması ile bite bilir... olay...
Findor zaten küçük dağları sen yaratın ...;P
Findor zaten küçük dağları sen yaratın ...;P
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
valla hiç evil oynatmadım bunu tek sebebi de kendimden korkuyor olmam ;
bence evil denen adamın ne level evil olduğu önemli değil ne kadarkötülük yaptığı önemli
yani ben olsam sırf insanların korkutmak ve ağlayışlarını görmek için köyün birine grip, çocukların kafalarını keser köy meydanına bırakırdımsonra yavaş yavaş kadınları ve yaşlıları öldürmeye başlardım sonrabbi bakarsınız köyde adam kal mamış ; yada mesela güzel olan kadınlrın ailelerini öldürüp kadınları kaçırırdım işim bittikten sonra onlarıda öldürür düm falan yada femalekarakterseniz tam tersini de yapabilirsiniz ;
bence evil denen adamın ne level evil olduğu önemli değil ne kadarkötülük yaptığı önemli
yani ben olsam sırf insanların korkutmak ve ağlayışlarını görmek için köyün birine grip, çocukların kafalarını keser köy meydanına bırakırdımsonra yavaş yavaş kadınları ve yaşlıları öldürmeye başlardım sonrabbi bakarsınız köyde adam kal mamış ; yada mesela güzel olan kadınlrın ailelerini öldürüp kadınları kaçırırdım işim bittikten sonra onlarıda öldürür düm falan yada femalekarakterseniz tam tersini de yapabilirsiniz ;
bence kötü olayını biraz abartılı oynamayı düşünüyorsunuz genelde (herkes degil, tek hedef olmasın diye çoğul kullandım) illa zevk olsun diye kafa kesmek, yakarışlardan haz duymak olarak görmeyin kötülüğü. Bencil, gerektiğinde kendi amaçları için birşeyler çalan, bana zarar gelmesinde onlara gelsin diye düşünen, gereğinde yalan söyleyen bir adam hiç kimseyi öldürmemeye de çalışabilir yinede kötüdür. Psikopatlık (o da kötüdür o ayrı konu) ile karıştırmayın biraz dikkat.. 
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Ya aslında akıllı bir kötü öyle dediğiniz gibi sırf zevk olsun diye köyleri yakıp yıkmaz bir amacı uğrunda yapar bazı şeyleri yani amacını engelleyeni çok rahatlıkla öldürebilir.Ã?ünkü gereksiz bir şekilde terör uygularsa başının derde girebileceğini bilecek kadar akıllıdır.
And i still wonder if you ever wonder the same!...
ya ben bizim oyunlarda hep benim bahsettiğim gibi olanlarla uğraşıyorum da ondan böyle düşündüm herhalde...
ama her bencil oolan evil değil bence ; kötü olmak için gerçekten kötülük düşünmek lazım bence ama tabii sınırları var bunun da ben biraz ölçüyü kaçırmış olabilirim
ama şuda varki,, nasıl gerçekte haytımızı bi paladin gibi geçiremiyeceksek oyun esnasında da eğer evilsam hertürlü pisliği yaparmışım gibi geliyo ve bunun içinde karakterimin yapmak istemesi yeterli bence
ama her bencil oolan evil değil bence ; kötü olmak için gerçekten kötülük düşünmek lazım bence ama tabii sınırları var bunun da ben biraz ölçüyü kaçırmış olabilirim
ama şuda varki,, nasıl gerçekte haytımızı bi paladin gibi geçiremiyeceksek oyun esnasında da eğer evilsam hertürlü pisliği yaparmışım gibi geliyo ve bunun içinde karakterimin yapmak istemesi yeterli bence
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
aslında kötülük genellikle ırklara bağlı insan hariç. Yani ne bilim ırkların kendilerine özgü kötülük yapma biçimleri var yani onları kötü yapan bu şeyler.Onlarla ilgili bilgiyi de zaten Book of Vile Darkness, Champions of Ruin, Lords of Darkness ve Heroes of Horror anlatıyor ayrıntılı biçimde.Elinde olan varsa okumalı
And i still wonder if you ever wonder the same!...
genelde chaotic evil karakter oynatırım, ve masa üstünde oynarken arkadaşlarım genelde çok iyi oynadığımı , hatta good oyunlarda bile özellikle sırf benim için evil karakter açıldıgını bilirim...
severim evil karakterleri , aslıl maksta o içindeki kaosu dışarı vurmaktadır... sen insanlardan 1 seviye usttesindir onlra sadece araçtır ve zevktir...
severim evil karakterleri , aslıl maksta o içindeki kaosu dışarı vurmaktadır... sen insanlardan 1 seviye usttesindir onlra sadece araçtır ve zevktir...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
-
DragonForce
- Kullanıcı

Hehe.. Yani oyun oynanmasın diye uğraşılır diyorsun.DragonForce wrote:Neutral Evil ve Chaotic Evil favorimdir.Aslında sağlam bir evil karakter eğer partysinde başka evil karakter varsa onlarla birlik olmalı yada partyi bozacak türden planlar kurmalıdır
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")