Son harry potter filmi
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

Harry ye yardım teklif eden juri üyesi Ludo Bagman ama jüri die bi şey olmadığı için o da yok.
Bide junior u öldürmadiler ortada tanık kaldı yol ayrılığı fln olmadı heralde bidahaki filimde senaryo baştan deişcek...
kısaca efektler harici betbattı giderseniz sadece efektler için gidin zate önceki hp filmlerini de beğenmemiştim belki bi şey deişmiştir die gittim maalesef.
cho chang da çirkin bi şey bn daha tipli bi kız koyarlar zannetmiştim koskoca yerinin manita yane
Bide junior u öldürmadiler ortada tanık kaldı yol ayrılığı fln olmadı heralde bidahaki filimde senaryo baştan deişcek...
kısaca efektler harici betbattı giderseniz sadece efektler için gidin zate önceki hp filmlerini de beğenmemiştim belki bi şey deişmiştir die gittim maalesef.
cho chang da çirkin bi şey bn daha tipli bi kız koyarlar zannetmiştim koskoca yerinin manita yane
-
mefistofeles
- Kullanıcı

biliyorum biraz abarttım
hatta bayağı abarttım
ama harry potterda fantastik açıdan muhteşem bir seri değil orda önemli olan hoşa giden hikaye
hikayeyi batırırsan zaten muhteşem ötesi olmayan seri dahada batıyor .
Kurgu güzel ona hiç bir lafım yok parada var efekt de yaparız
İngiliz oyuncular oynatırız ama hiç olmazsa hikayeye sadık kalın değil mi baba
hatta bayağı abarttım
ama harry potterda fantastik açıdan muhteşem bir seri değil orda önemli olan hoşa giden hikaye
hikayeyi batırırsan zaten muhteşem ötesi olmayan seri dahada batıyor .
Kurgu güzel ona hiç bir lafım yok parada var efekt de yaparız
İngiliz oyuncular oynatırız ama hiç olmazsa hikayeye sadık kalın değil mi baba
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

abi naaptiniz ya berbat falan deildi senaryo baya deismis ama o kitabin kalinligina bakarsaniz o kitap 4 5 saate sigmaz.benim basit sikayetlerim var.ama onceeeeee cho chang hic te cirkin deil.anladigim kadariyla koreli olan biri lazimdi cunku korece bi isim.ama harry her zaman acayip dogru tercihler yapmayabilir.neyse farkettiniz mi durmstrang erkelerden beuzbatons kizlardan olusuyor.ayrica evet efekt olsun diye de bazen senaryo deistiriliyor.hele 3 buyucu turnuvasinin son bolumu krum cedrici etkisiz hale getirdi falan ama imperius altinda olduunu soylemediler.bu da krum kotu anlamina geliyor.1 ve 2 den kotu 3den iyi bir film.3te zaten o gorunmezlik peleriniyle yaptigi seyleri hatirlayin lutfen.hogwarsttan cikmasi yassak biri icin azicik dikkat cekiyor.ve okul disinda isik buyusu yapiyor imkansiz oysa.ayrica snape 6. bolumde dumbledore u oldurdugune gore crouch un kacmasini onlemesi garip.
Diablo 1'in unutulmazları:
Hello my friend, Stay a while and listen(Cain The Elder)
I sense a soul searchs for his answers(Adria The Witch)
What ails you my friend(Peppin the healer)
Hi, What Can I do for you?(Rahmetli Griswold The Blacksmith)
Hello my friend, Stay a while and listen(Cain The Elder)
I sense a soul searchs for his answers(Adria The Witch)
What ails you my friend(Peppin the healer)
Hi, What Can I do for you?(Rahmetli Griswold The Blacksmith)
-
Logan
- Kullanıcı

yok be o kadar kötü değildi...FalcoN wrote:hemen film başlar başlamaz uyumuşum. sonra olimpiyatlar sırasında sesten etkilenerek uyandım bi ara. olimpiyatlardan sonra yine dalmışımalın size açıklama
daha kötüydü... İzlenecek kadar kötü idi...
kitaba bağlı kalınmamış ( duyduğuma göre...)
görselik yok...
özel efek kastık diyenler vardı özel efek göremedim...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
olimpiyatlardaki irlanda-bulgaristan maçı olsaymış güzel olacakmış,bide labirentteki yaratıkları yapsalarmış,gerisi kitapların hepsini 3'er defa okuyan biri olarak hoşuma gitti.kitaptaki her ayrıntıyı aynı yapsalar film 6 saat sürerdi,keşke çekmiş olsalarda dvd ye koysalar ehe
Narnia Günlükleri'ni bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğramam
Keşke Narnia günlükleri bir an önce gösterime girse 
Neyse asıl konu olan Pıttır'a dönersek. Film vasat filan değildi. Yukarıda bir arkadaşımızın söylemiş olduğu gibi kitap yeniden kurgulanarak sahneye aktarılmasaydı o kalınlıktaki bir kitap beş buçuk, altı saat sürerdi. şu haliyle çok harika diyemesemde beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Kitapla kesinlikle kıyaslanamaz. Zaten hangi kitaptan uyarlama film kitabı ile kıyaslanabilir ki?
Neyse asıl konu olan Pıttır'a dönersek. Film vasat filan değildi. Yukarıda bir arkadaşımızın söylemiş olduğu gibi kitap yeniden kurgulanarak sahneye aktarılmasaydı o kalınlıktaki bir kitap beş buçuk, altı saat sürerdi. şu haliyle çok harika diyemesemde beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Kitapla kesinlikle kıyaslanamaz. Zaten hangi kitaptan uyarlama film kitabı ile kıyaslanabilir ki?
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

olum snin zevkine... neresi güzeldi lan onun bi kere o zamn n sırf o yanlış tercihi yapan harry deil yani hatırlıyosan eğer cho bissürü heifle çıkıyodu... bnce çok daha güzel bir kız bulabilirlerdi harry ye saygı olurdu.yolgezer wrote:ama onceeeeee cho chang hic te cirkin deil.anladigim kadariyla koreli olan biri lazimdi cunku korece bi isim.ama harry her zaman acayip dogru tercihler yapmayabilir.
//Mesajınız düzeltilmiştir.(Moderatör)
-
mefistofeles
- Kullanıcı

sevgili arkadaşlar bende bir hata var mı diye dün filmi tekrar izledim tabiki herşey olsaymış film çok uzun sürerdi haklısınız ama bazı atlanmayacak ayrıntılar vardı
haksızsam söyleyin
MEsela labirent hiç bir yaratık yok en azından sfenks olsaymışşdemediniz mi içinizden
dünya kupasında ölüm yiyenlerin yaptıkları tamam çadırları ateşe veriyorlardı onun dışında crouch junior orda serbest kalmadı mı ordaki ev cini hiç ortalıkta yok ayrıca karanlık işaret harry in asasıyla yapıldı mesela voldermort görevi haliyle dünya kupasından sonra vermedi mi bence bunlar hikaye için önemli ayrıntılar değil mi haksızmıyım biz filme izlenmez berbat demedik ama bazı önemli yerler atlanmış
haksızsam söyleyin
MEsela labirent hiç bir yaratık yok en azından sfenks olsaymışşdemediniz mi içinizden
dünya kupasında ölüm yiyenlerin yaptıkları tamam çadırları ateşe veriyorlardı onun dışında crouch junior orda serbest kalmadı mı ordaki ev cini hiç ortalıkta yok ayrıca karanlık işaret harry in asasıyla yapıldı mesela voldermort görevi haliyle dünya kupasından sonra vermedi mi bence bunlar hikaye için önemli ayrıntılar değil mi haksızmıyım biz filme izlenmez berbat demedik ama bazı önemli yerler atlanmış
- felix_felis
- Kullanıcı

ya orda keşke dünya kupasını gösterselerdi... bn aslında sırf bu maçı çekişmeli olcağı içn izlemeye gitmiştim.. eee bi de kitaptaki tek maç olunca böööle insan heyecan yapıyodu... ama olmadı kardeşm ya... insan o maçı izletir... bi de orda bukgaristanın yanında veelalar geliodu temsilci olarak... ya da temsil ederek işte... o hatunlar nerdeydi abi ya... bn onları görcem die meraklanmıştım şmdi.. nasıl oluyolar die...
film bi hayal kırıklığıydı benim için... özellikle görmek istediim yerler yoktu... bi de şunu söyliyim gittiim sinema salonunda Fleur'u öyle bi seslendirmişler ki bnce en komik bölüm orasıydı... Bütün sinema kahkahalarımızla çınladı herhalde...
son olarak bi arkadaşım vardı heyecan yapınca elimi tutup, sıkıyodu... malumumuz voldemort amcamız çıkınca karşımıza bnm elim mosmor oldu... aldırış etmeyin, parmakların hala izi var
film bi hayal kırıklığıydı benim için... özellikle görmek istediim yerler yoktu... bi de şunu söyliyim gittiim sinema salonunda Fleur'u öyle bi seslendirmişler ki bnce en komik bölüm orasıydı... Bütün sinema kahkahalarımızla çınladı herhalde...
son olarak bi arkadaşım vardı heyecan yapınca elimi tutup, sıkıyodu... malumumuz voldemort amcamız çıkınca karşımıza bnm elim mosmor oldu... aldırış etmeyin, parmakların hala izi var
Bence film hayal kırıklığıydı nie dicekseniz hatalar vs. ayrıca unutulan yapılmayan yerler vardı ki bence kitapları okumak daha ii ama illaki gözlerimi tatmin etcem diosanız gidilcek bi film yoksa kitabını okumayı tercih ederim..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>