depremde kurtarılmaması gereken eşyalar...

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Ne eşyası ne diyonuz ya, kendimi bile kurtarmam. Ciddiyim.

Oturur bitmesini beklerim. Yıkılırsa kafama yıkılsın.Merdivenden koşarak kaçmak daha saçma. Sonuçta hepimiz bigün ölcez. Kaderde yazılmışsa depremde de ölürüm yangında da trafik kazasında da. Farkeden bişey yok sonuç aynı. Ha şimdi ölmüşüm ha 40- 50 sene sonra. Ne farkeder ki..
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Mr_Zombie wrote: Kaderde yazılmışsa depremde de ölürüm yangında da trafik kazasında da. Farkeden bişey yok sonuç aynı. Ha şimdi ölmüşüm ha 40- 50 sene sonra. Ne farkeder ki..
Belki kaderinde kaçıp kurtulmak vardır, nereden bilebilirsin ki? Kaderde deprem olması varsa bu senin öleceğin anlamına gelmez ki.
şu kaderi anlamayanları da hiç anlamam :P (ne cümle ama)

Neyse, konuya dönersek, ben herşeyimi bırakırdım, ailem dahil. Böylece Fight Club'vari bi yeniden başlangıç, bi reset çekmiş olurdum, bonra da terk edilmiş bi ev ve bi de şizofrenik arkadaş buldum mu tamamdır...
Sonra Maslak'ı bombalardım böylece yurttan da kurtulmuş olurdum.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Ölüm yazıldıysa kaçış yok diyorum.

Ya, zaten ölcek yer arıyom(intihar haricinde). Asıl olay bu.. Beni anlamaman doğal, okuğudun (doğru düzgün bile okuma ihtiyacı duymadığın) bir yazıdan beni nasıl anlayabilirsin ki? Kalkıp bi de kaderle ilgili ders vermişsin, tebrik ediyorum. Hayranım bilginize süper insanlar sizi. Hepinize muhtacım. şu forum olmasa var ya şimdi sokaklarda dilenci olmuştum. Yolumu aydınlatan süslü bilgili insanlar sizi. Yiyin için gezin tozun, tanrının ışığını dağıtın insanlara. Size ihtiyacımız var..Beyninize, o süper beyninize...
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Mesajını okumadığımı da nereden çıkarttın. Sırf öyle dedin diye ikisini de ikişer kez okudum tekrar.

Eğer intihar dışında bir ölme yöntemi arıyorsan iş değişir ama depremde kaçabilecekken ya da kendini bir şekilde koruyabilecekken yerinden kalkmamak, tehlikenin içinde durmak de intihar sayılır çünkü ölmeyi seçen sensindir.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Mesajını okumadığımı da nereden çıkarttın. Sırf öyle dedin diye ikisini de ikişer kez okudum tekrar.

Eğer intihar dışında bir ölme yöntemi arıyorsan iş değişir ama depremde kaçabilecekken ya da kendini bir şekilde koruyabilecekken yerinden kalkmamak, tehlikenin içinde durmak de intihar sayılır çünkü ölmeyi seçen sensindir.

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yaşşa valla zombi bey aynı düşünce yapısındayız. Sizin orda deprem felan olursa bana haber ver, zaten İstanbulu kaçırdım senin depremide kaçırmayayım. :P

Olmadı bir savaş çıksa ya. Asker olarak gidip ölürüm, hem şehitte olurum. Ne güzel hayaller var ya.

Kendimi kurtarmam. Başk herşeyi kurtarırım inadına kendimi kurtarmam. Zaten burada da depremcik olmuştu herkes dışarı fışkırmıştı bir ben kalmıştım, eskişehirde de aynısı olmuştu herkes dışarda ben televizyon karşısında. Kaderimde yokmuş ölmedim. Sanki binayı yıkabilecek bir depremde dışarı koşmaya çalışsam başarabileceğim. Anlatılanlara göre tam karşındaki kapıya dahi ulşamak imkansızmış. Sıçradığında ne kadar kendine hakimsen o kadar hakimmişsin kendine.

Eğer yangıon deseydiniz o zamn dışarı çıkardım işte. YAnarak ölmek istemiyorum. Acır büyük ihtimalle.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ne garip bir soru ya :P ev tepene yıkılacaksa canındışında her şeyi bırak kardeşim.E bide aile önemli onlarıda kurtarmak lazım (anne,baba,kardeş vs.....) :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

FrontsideAir wrote:Mesajını okumadığımı da nereden çıkarttın. Sırf öyle dedin diye ikisini de ikişer kez okudum tekrar.

Abicim, 100 kere 1000 kere okusan da anlamiyosun. Kaderde yazilmissa ölüm, deprem olurken sag bi sekilde disari kaçsan da da baska bi bina kafana çöker. Ya da ne bileyim bi sekilde ölürsün..Demek istedigim buydu.

Hm- içerde mal gibi oturup beklemek intihar olur mu olmaz mi..o konuya gelelim.Zaten deprem basladigi an önce bi sersemleme dönemi oluyo, onu atlattiktan sonra merdivenlere kosarsan, asagiya inene kadar zaten kafana çöker bina. Hele merdivenler..Deprem olurken kosturulcak en salak yer. Hiçbir kurtulma ihtimali yok. Oturdugun yerde daha güvenli olursun. yatagin veya bükülmesi zor baska bi esyanin yanina bagdas kurarsan mesela..Içerisi daha güvenlidir diyorum, ölürsem de intihar etmemis olurum. Iyicene açiklayabildim galiba..hala da israr ediyosan bazi seylerde forumu faha fazla mesgul etmeyelim. mr_zombie_it@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsin. Bol sans ;)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Zaten profilinde bol miktarda iletişim yolu var :D

Bu arada bana diyorsun ama asıl sen okumamışsın mesajımı...
depremde kaçabilecekken ya da kendini bir şekilde koruyabilecekken
...demişim, kendini bir şekilde korumak, koltuğun yanına bağdaş kurmayı da kapsıyor. Bir şeyi depremden kurtarmak için dışarı çıkarmak gerekmez. Yani, evde kalıp da koltuğun yanına çömmek de kendini kurtarmak olur.

Kader konusuna gelirsek, görüşünü buraya yazabilirsin:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4528

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

Ölcem abi, sana ne ya, ölmek istiyorum belki. Tutup kolumdan disari cikarcak halin yok ya. Allahim ne uzadi tartisma ya. :) Birakin da iki rekat ölelim surda. Yok..birakmadiniz ya..çok mu seviyosunuz yoksa beni :D
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Walla istiyosan öl, hatta istersen buluşalım seni ben öldüreyim maksat intihar etmiş olma diye :P

Abi hayattan bu kadar bıkmış olamazsın ya. şöyle düşün, eğer bir oyun makinesine jeton attıysan ve oyunu da beğenmediysen bari boşa gitmesin diye bitirir misin yoksa boşver diyip gider misin?

Ya da ayrı bi konu açayım bu konu için zaten burda koni iyice dağıldı, herkesten özür...

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Post Reply