depremde kurtarılmaması gereken eşyalar...
Ne eşyası ne diyonuz ya, kendimi bile kurtarmam. Ciddiyim.
Oturur bitmesini beklerim. Yıkılırsa kafama yıkılsın.Merdivenden koşarak kaçmak daha saçma. Sonuçta hepimiz bigün ölcez. Kaderde yazılmışsa depremde de ölürüm yangında da trafik kazasında da. Farkeden bişey yok sonuç aynı. Ha şimdi ölmüşüm ha 40- 50 sene sonra. Ne farkeder ki..
Oturur bitmesini beklerim. Yıkılırsa kafama yıkılsın.Merdivenden koşarak kaçmak daha saçma. Sonuçta hepimiz bigün ölcez. Kaderde yazılmışsa depremde de ölürüm yangında da trafik kazasında da. Farkeden bişey yok sonuç aynı. Ha şimdi ölmüşüm ha 40- 50 sene sonra. Ne farkeder ki..
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Belki kaderinde kaçıp kurtulmak vardır, nereden bilebilirsin ki? Kaderde deprem olması varsa bu senin öleceğin anlamına gelmez ki.Mr_Zombie wrote: Kaderde yazılmışsa depremde de ölürüm yangında da trafik kazasında da. Farkeden bişey yok sonuç aynı. Ha şimdi ölmüşüm ha 40- 50 sene sonra. Ne farkeder ki..
şu kaderi anlamayanları da hiç anlamam
Neyse, konuya dönersek, ben herşeyimi bırakırdım, ailem dahil. Böylece Fight Club'vari bi yeniden başlangıç, bi reset çekmiş olurdum, bonra da terk edilmiş bi ev ve bi de şizofrenik arkadaş buldum mu tamamdır...
Sonra Maslak'ı bombalardım böylece yurttan da kurtulmuş olurdum.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Ölüm yazıldıysa kaçış yok diyorum.
Ya, zaten ölcek yer arıyom(intihar haricinde). Asıl olay bu.. Beni anlamaman doğal, okuğudun (doğru düzgün bile okuma ihtiyacı duymadığın) bir yazıdan beni nasıl anlayabilirsin ki? Kalkıp bi de kaderle ilgili ders vermişsin, tebrik ediyorum. Hayranım bilginize süper insanlar sizi. Hepinize muhtacım. şu forum olmasa var ya şimdi sokaklarda dilenci olmuştum. Yolumu aydınlatan süslü bilgili insanlar sizi. Yiyin için gezin tozun, tanrının ışığını dağıtın insanlara. Size ihtiyacımız var..Beyninize, o süper beyninize...
Ya, zaten ölcek yer arıyom(intihar haricinde). Asıl olay bu.. Beni anlamaman doğal, okuğudun (doğru düzgün bile okuma ihtiyacı duymadığın) bir yazıdan beni nasıl anlayabilirsin ki? Kalkıp bi de kaderle ilgili ders vermişsin, tebrik ediyorum. Hayranım bilginize süper insanlar sizi. Hepinize muhtacım. şu forum olmasa var ya şimdi sokaklarda dilenci olmuştum. Yolumu aydınlatan süslü bilgili insanlar sizi. Yiyin için gezin tozun, tanrının ışığını dağıtın insanlara. Size ihtiyacımız var..Beyninize, o süper beyninize...
İnsanlara istediğini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri şeyleri söyle.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Mesajını okumadığımı da nereden çıkarttın. Sırf öyle dedin diye ikisini de ikişer kez okudum tekrar.
Eğer intihar dışında bir ölme yöntemi arıyorsan iş değişir ama depremde kaçabilecekken ya da kendini bir şekilde koruyabilecekken yerinden kalkmamak, tehlikenin içinde durmak de intihar sayılır çünkü ölmeyi seçen sensindir.
Eğer intihar dışında bir ölme yöntemi arıyorsan iş değişir ama depremde kaçabilecekken ya da kendini bir şekilde koruyabilecekken yerinden kalkmamak, tehlikenin içinde durmak de intihar sayılır çünkü ölmeyi seçen sensindir.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Mesajını okumadığımı da nereden çıkarttın. Sırf öyle dedin diye ikisini de ikişer kez okudum tekrar.
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Yaşşa valla zombi bey aynı düşünce yapısındayız. Sizin orda deprem felan olursa bana haber ver, zaten İstanbulu kaçırdım senin depremide kaçırmayayım.
Olmadı bir savaş çıksa ya. Asker olarak gidip ölürüm, hem şehitte olurum. Ne güzel hayaller var ya.
Kendimi kurtarmam. Başk herşeyi kurtarırım inadına kendimi kurtarmam. Zaten burada da depremcik olmuştu herkes dışarı fışkırmıştı bir ben kalmıştım, eskişehirde de aynısı olmuştu herkes dışarda ben televizyon karşısında. Kaderimde yokmuş ölmedim. Sanki binayı yıkabilecek bir depremde dışarı koşmaya çalışsam başarabileceğim. Anlatılanlara göre tam karşındaki kapıya dahi ulşamak imkansızmış. Sıçradığında ne kadar kendine hakimsen o kadar hakimmişsin kendine.
Eğer yangıon deseydiniz o zamn dışarı çıkardım işte. YAnarak ölmek istemiyorum. Acır büyük ihtimalle.
Olmadı bir savaş çıksa ya. Asker olarak gidip ölürüm, hem şehitte olurum. Ne güzel hayaller var ya.
Kendimi kurtarmam. Başk herşeyi kurtarırım inadına kendimi kurtarmam. Zaten burada da depremcik olmuştu herkes dışarı fışkırmıştı bir ben kalmıştım, eskişehirde de aynısı olmuştu herkes dışarda ben televizyon karşısında. Kaderimde yokmuş ölmedim. Sanki binayı yıkabilecek bir depremde dışarı koşmaya çalışsam başarabileceğim. Anlatılanlara göre tam karşındaki kapıya dahi ulşamak imkansızmış. Sıçradığında ne kadar kendine hakimsen o kadar hakimmişsin kendine.
Eğer yangıon deseydiniz o zamn dışarı çıkardım işte. YAnarak ölmek istemiyorum. Acır büyük ihtimalle.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Abicim, 100 kere 1000 kere okusan da anlamiyosun. Kaderde yazilmissa ölüm, deprem olurken sag bi sekilde disari kaçsan da da baska bi bina kafana çöker. Ya da ne bileyim bi sekilde ölürsün..Demek istedigim buydu.FrontsideAir wrote:Mesajını okumadığımı da nereden çıkarttın. Sırf öyle dedin diye ikisini de ikişer kez okudum tekrar.
Hm- içerde mal gibi oturup beklemek intihar olur mu olmaz mi..o konuya gelelim.Zaten deprem basladigi an önce bi sersemleme dönemi oluyo, onu atlattiktan sonra merdivenlere kosarsan, asagiya inene kadar zaten kafana çöker bina. Hele merdivenler..Deprem olurken kosturulcak en salak yer. Hiçbir kurtulma ihtimali yok. Oturdugun yerde daha güvenli olursun. yatagin veya bükülmesi zor baska bi esyanin yanina bagdas kurarsan mesela..Içerisi daha güvenlidir diyorum, ölürsem de intihar etmemis olurum. Iyicene açiklayabildim galiba..hala da israr ediyosan bazi seylerde forumu faha fazla mesgul etmeyelim. mr_zombie_it@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsin. Bol sans
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Zaten profilinde bol miktarda iletişim yolu var 
Bu arada bana diyorsun ama asıl sen okumamışsın mesajımı...
Kader konusuna gelirsek, görüşünü buraya yazabilirsin:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4528
Bu arada bana diyorsun ama asıl sen okumamışsın mesajımı...
...demişim, kendini bir şekilde korumak, koltuğun yanına bağdaş kurmayı da kapsıyor. Bir şeyi depremden kurtarmak için dışarı çıkarmak gerekmez. Yani, evde kalıp da koltuğun yanına çömmek de kendini kurtarmak olur.depremde kaçabilecekken ya da kendini bir şekilde koruyabilecekken
Kader konusuna gelirsek, görüşünü buraya yazabilirsin:
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=4528
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Walla istiyosan öl, hatta istersen buluşalım seni ben öldüreyim maksat intihar etmiş olma diye 
Abi hayattan bu kadar bıkmış olamazsın ya. şöyle düşün, eğer bir oyun makinesine jeton attıysan ve oyunu da beğenmediysen bari boşa gitmesin diye bitirir misin yoksa boşver diyip gider misin?
Ya da ayrı bi konu açayım bu konu için zaten burda koni iyice dağıldı, herkesten özür...
Abi hayattan bu kadar bıkmış olamazsın ya. şöyle düşün, eğer bir oyun makinesine jeton attıysan ve oyunu da beğenmediysen bari boşa gitmesin diye bitirir misin yoksa boşver diyip gider misin?
Ya da ayrı bi konu açayım bu konu için zaten burda koni iyice dağıldı, herkesten özür...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests