Dark elfler neden herkesle düşman?

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
VanwaElen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VanwaElen »

Adam olmamnalrından dolayı kısaca.Aralarından bitane adam gibi çıktı ama şimdi ben onada kıl oluom.Öl be adam öl dünyanın yarısını kestin yeter :P
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

başlarında adam gibi bir tanrı olsaydı (mesela ben :P ) belki adam olurlardı

"drow yaş iken eğilir"
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Başlığı görünce birisi bilgi almak istiyor sanmıştım ama o da kendisi garip bir yorum yapmış ne diyelim, en iyisi moderatöre birşeyler diyelim... Sayın moderatör en kısa zamanda..........
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

yanlış teşhis sayın Shevarash.. :D bu başlık VanwaElen tarafından değil, Abdwarf tarafından açılmış. Bu da gösteriyor ki sitenin son veri kaybında buradan da bir takım mesajlar silinmiş. Başka bir deyişle konuyu açan üye Abdwarf'ın bu konu başlığı altındaki ilk mesajı silindiği için tam olarak ne öğrenmek istediğini detaylı bi şekilde bilmiyoruz. Ama yine de "Darkelfler neden herkesle düşman?" sorusuna yanıt vermek isteyenler verebilirler.
Only God can Judge me!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben...

Adamlar kötü kötü olan herş ey her şeye düşmandır..
hem adamalr adiler.. yani kendi ırklarına birl adilik yapıyorlar..
Bide kadının egemen olduğu bir toplumda çok entirika döner...

Bu sorudan sonra FAlcona sence bu başlığın yeri.. hazır cewap değilmi ?? :D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

yinede teknik arızadan dolayı garip duruyor ama yorumu bana düşmez tabii ki :)
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Adamların toplumsal yapısı entrikaya,arkadan vurmaya dayanıyor en başta.Herkese düşman olmaktan ziyade,karşıdan gelebilicek her türlü kalleşliği bildikleri için herkese karşı hazırlıklı davranıp en ufak bi kıvılcımda avantajlı durumlarını kaybetmemek için ilk vuran taraf oluyolar.Bu da onlara "herkese düşman" imajı veriyo bence.
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

tabi şu var ne olursa olsun yaşayış tarzları dışında ciddi bilgelik de mevcut yani çoğu iblisin bile yapacaklarından ve bilgeliklerinden korktuğu bir dünya korktuğu bir ırk bunu da eklemek lazım (eklemeliyim bende drizzt i abartı bulan ve pek de çok sevmeyenlerdenim)
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

bencede olay tanrıda bitiyo öyle tanrısı öyle yaşam anlayışı olan direk bi tehdittir.Bu yüzdende kimse sevmez drowları.
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

drowlara kim düşman ya alla alla şaşırdım ben değilim kim düşmansa bi yazsın ben bi görmeye gidicem :twisted:
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

ona bakarsak orkların ya da ne biliim diğer goblinoid vs.vs. tarz yaratıkların tanrıları Lolth dan daha uç noktadalar ama drowlar kadar dikkate değer ırklar deiller. Bence tam olay deity de deil (onunda katkısı var ama) ırkın kendi özelliklerinde de bitiyo sonuçta tanrı istediği kadar psikopatın allahı olsun adamların içinde yoksa noolcakki? Bence en önemli neden drowların hırsı!

saygılar ve teşekkürler!
To Live is To Die!
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

MaNiak wrote:drowlara kim düşman ya alla alla şaşırdım ben değilim kim düşmansa bi yazsın ben bi görmeye gidicem :twisted:

en başta elfler abicim.. :D
sonra insanlar.. cüceler de onların çıkmaması için cok mücadele vermiştir...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

sirf iyi irklar degilki elamanlar itillithler-hani su beyin okuyan ahtapot kafalilar-disinda hic bir irkla gercek anlamda barislari yok. ornek duergar yada orks. onlarida kole olarak kulaniyorlar zaten.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ya arkadaşlar isim werin ya bende bi onnarı görmeye gidiim tek tek isim yazın isim
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

ben bi kaç tane biliyorum maniak veriyimmi? :D mesela bn diycem de bn drowlardan nefret etmem

onların nefreti korkudanda kaynaklanıyo tabii içlerindeki kötülükten bide drizzti tanıdıktan sonra ondan nefret eden fazla insan varmı ( varda çok deil) yani iyiler kötüden nefret eder bu kadar basit :lol:
Post Reply