Dark elfler neden herkesle düşman?
yanlış teşhis sayın Shevarash..
bu başlık VanwaElen tarafından değil, Abdwarf tarafından açılmış. Bu da gösteriyor ki sitenin son veri kaybında buradan da bir takım mesajlar silinmiş. Başka bir deyişle konuyu açan üye Abdwarf'ın bu konu başlığı altındaki ilk mesajı silindiği için tam olarak ne öğrenmek istediğini detaylı bi şekilde bilmiyoruz. Ama yine de "Darkelfler neden herkesle düşman?" sorusuna yanıt vermek isteyenler verebilirler.
Only God can Judge me!
-
Logan
- Kullanıcı

ben...
Adamlar kötü kötü olan herş ey her şeye düşmandır..
hem adamalr adiler.. yani kendi ırklarına birl adilik yapıyorlar..
Bide kadının egemen olduğu bir toplumda çok entirika döner...
Bu sorudan sonra FAlcona sence bu başlığın yeri.. hazır cewap değilmi ??
Adamlar kötü kötü olan herş ey her şeye düşmandır..
hem adamalr adiler.. yani kendi ırklarına birl adilik yapıyorlar..
Bide kadının egemen olduğu bir toplumda çok entirika döner...
Bu sorudan sonra FAlcona sence bu başlığın yeri.. hazır cewap değilmi ??
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

Adamların toplumsal yapısı entrikaya,arkadan vurmaya dayanıyor en başta.Herkese düşman olmaktan ziyade,karşıdan gelebilicek her türlü kalleşliği bildikleri için herkese karşı hazırlıklı davranıp en ufak bi kıvılcımda avantajlı durumlarını kaybetmemek için ilk vuran taraf oluyolar.Bu da onlara "herkese düşman" imajı veriyo bence.
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
written in dust,
tainted by memories.
-
mefistofeles
- Kullanıcı

ona bakarsak orkların ya da ne biliim diğer goblinoid vs.vs. tarz yaratıkların tanrıları Lolth dan daha uç noktadalar ama drowlar kadar dikkate değer ırklar deiller. Bence tam olay deity de deil (onunda katkısı var ama) ırkın kendi özelliklerinde de bitiyo sonuçta tanrı istediği kadar psikopatın allahı olsun adamların içinde yoksa noolcakki? Bence en önemli neden drowların hırsı!
saygılar ve teşekkürler!
saygılar ve teşekkürler!
To Live is To Die!
-
Logan
- Kullanıcı

MaNiak wrote:drowlara kim düşman ya alla alla şaşırdım ben değilim kim düşmansa bi yazsın ben bi görmeye gidicem
en başta elfler abicim..
sonra insanlar.. cüceler de onların çıkmaması için cok mücadele vermiştir...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı