Ev Yapımı Anime Müzik Videolarımız - Kendi Em

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

LoganMcs - FMA Bir arkadaşımızın hazırladığı FMA Amv si arkadaşlar. Emin olun bu da harika. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

İlkini izledim, çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Bu tür kısa animasyonlara bayılıyorum. Rica etsem bu vidyoları (ve elinde bunlara benzer ne kadar varsa :-o ) bana e-mail ile yollayabilir misin? Rapidshare ile bedava indirmek birkaç seferden sonra çok hantallaşıyor.
E-mail: necatiyas@mynet.com
şimdiden teşekkürler. Sıradaki çalışmalarını dört gözle bekliyor olacağım :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Malesef e-mail ile gönderemem. Youtube linklerini ekleyeceğim yakında oradan izlersin. E-mail ile gönderecek kadar çok zamanım yok onları ki sana bir anime bölümü göndermekle aynı duruma gelir e-mail olarak atmak.

Bunlar dışında Türkçe yayınlanmış amv yok şu anda malesef. Umarım ikimiz dışında amv yapan arkadaşlarda çıkar yakında. :)
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Ben de Youtube'u sık kullanılanlara eklerim, çareler tükenmez :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ichigo Vs Kenpachi (Zorba) Bu da yeni Amv lerimden birisi arkadaşlar.

Bir tane de eğlencelik, kısa bir amv hazırladım. şimdi onu da yüklüyorum. Ardından youtube ye yüklemeye başlayacağım. :)

İchigo ve Kenpahi'nin savaşını kaçırmayın derim. ;)

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Buyrun arkadaşlar, bu da kısa, diğerleri kadar çarpıcı olmasa da eğlencelik bir amv. Hazırlaması da yüklemesi kadar hızlıydı. Ama benim en hoşuma giden kısmı ilk sahnesi. :)

Yorumlarınızı bekliyorum. :)

Anılar 1

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Aşağı da youtube linkleri var arkadaşlar. LogaNmgc arkadaşımın FMA videosunu youtubeye yükleyemedim henüz. Onu da buraya ekleyeceğim daha sonra... :)

Dann's Fight
Casca the Bitch
Ichigo Vs Kenpachi (Zorba)
Anılar 1

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Umudun Sonu Bir Final Fantasy Amv si! Yapımcı: Gorath

Simyacı'nın Sözleri Bir Full Metal Alchemist Amv si! Yapımcı: Gorath

Son çalışmalarımdan ikisi. ^_^ Final Fantasy 7 filmini ve FMA serisinin hakkını verenlere. ^_^

FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

ellerine sağlık hocam yeni seyretme fırsatı buldum .ciddi iyi çalışmalar olmuş...Dewamını bekliyorum :D

Kolay Gelsin

Saygılar...
To Live is To Die!
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Simyacının Sözleri Youtube
Umudun Sonu

Bunlarda Youtube den izlemek isteyenler için. :)

Yorum yapmayanı taşlıyorlar... :P

Ek olarak son bir video daha. :)

Küçük Bir Oyun

Küçük Bir Oyun Youtube

Bir süre Amv yüklemeyeceğim. Amv albümü hazırlamayı düşünüyorum. Ek olarak da bir amv projem var. :) Bunlara dair yorumlarınız beni çok sevindirecek arkadaşlar. Bu konuda ki çalışmalarıma şekil verecektir yorumlarınız.

şimdilik bana müsade... ;)

mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Ev bilgisayarımdan internete giremediğim ve iş bilgisayarım çok yavaş olduğu için amvleri izleyemedim ve yorum yapamıyorum. En kısa zamanda internet cafeden izlemeye çalışacağım. Hepsinin birbirinden güzel olduğuna eminim, sabırsızlanıyorum :D
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Favorim Dann's Fight. Müzik ve sözler doğru zamanda doğru yerde devreye giriyor. Tempo bir düşüp bir düşüp bir yükseliyor. Boş sahneler yok, bütün kareler şarkıyla uyumlu. Notum: Fevkalade (10 üzerinden 9)

Ichigo vs Kenpachi ikinci sırada. Gayet güzel bir kılıç dövüşü sergilenmiş ve şarkının sözleri de çok güzel uymuş. Ancak temposu bir kılıç dövüşünden beklediğim yoğunlukta değil. Misal bir darbeden sonra iki rakip uzun süre birbirlerini süzüyor. Notum: Çok iyi (10 üzerinden 7)

Ã?bür amvleri de izledim ancak tempolu ve hızlı bir seyri sevdiğim için bana biraz yavaş geldiler.

Not: Casca the Bitch'in youtube adresi Dann's Fight'la aynı. Küçük Bir Oyun'un da youtube adresi çalışmıyor.
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Harika yapmışsın tebrik ediyorum devamını bekliyorum...
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Acaba LoganMcs - FMA'yı Youtube'a ekleyecek misin? Merak ettim de gerçekten.

Ayrıca eklemek istiyorum, o kedinin ölümüyle ilgili sahne gerçekten duygulandırdı beni. Daha fazla duygulandıran 2 sahne daha var aslında, onların üzerine bir AMV yaparsan duacın oluruz. :D

Code: Select all

Hughes'un cenazesi ve Nina'nın ölümünün ardından Ed'in verdiği söz.
Edit: Mesajlar birleştirilmiştir. => Gorath[/url]

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Onu da uygun bir zamanda Youtube ye ekleyeceğim. Zaten kendisine sözüm var bu konuda. :D Bu arada bir arkadaşımız Onegai Twins Amv yapmış. Onun da linkini buraya yerleştireceğim kısa sürede... :)

Post Reply