LOST
bende 3 sezonuda bitirdim 2 ay önce gunde 7 bolum falan izliodm bayaa kaptrdım ama 3. sezon finalini beenmedm... 4. sezon bunlarn ada dışı hayatlarını anlatıcaksa =( adaya duşmeleri hepsi için en ii şeydi ve hepsi kurtulmaya çalışıo... japonlarn ailevi sornları, austin zaten suçlu, jack kimsesiz adadn kurtulunca hepsinin hayatı kayıo ama inatla benjamini dinlemiolar ve adadan gidiolar....
ben öyle olacağını zannetmiyorum zira o final bölümü flashforward olarak gösterilse de flashback de olabilir....ne de olsa lost paralel evrenler desmond konusunda da zamanın kendini surekli tekrarlamasi gibi şeyler söz konusu aynı şey için jack için de geçerli olabikir çünkü biliyorduk ki oceanic hava yolu şirketi kazadan sonra kapatılmıştı son bolumde ise açıktı hatta orada buluşuyolardi ve ilk bölümde de jackin son bölumde olduğu gibi cebinden içki çıktığını da biliyoruz yani......her şey çıkabikir bu dizinin altından o yuzden hiç aman kötu olcak eski tadi kalmicak diye düşünülmesin gerçi 2009 a kadar ne olur ne kadar aynı başarıyla ilerler bilemesem de en azindan bi 2 sezon daha böyle gider4. sezon bunlarn ada dışı hayatlarını anlatıcaksa =(
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
şimdiden yorum yapmak çok zor. Lost üzerine teoriler bitmez. Fakat sanırım -her ne kadar bende istemesemde- ada dışı hayatlarını anlatacak 4. sezon. Adaya geri dönmeye çalışacaklar diye duydum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Sen ne diyorsun dizi 2010 yılına kadar devam edecekmiş, ciddiyim. Eğer bunu gerçekten ciddi bir şekilde şaka olarak söylemedilerse bence bir zaman sonra bayar.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Yok dostum o şaka diil bende duydum onu araştırdım cidden 2010 a kadar devam etcekmiş.Ama bence sıkmaz yaa ben izlerim şahsenSen ne diyorsun dizi 2010 yılına kadar devam edecekmiş, ciddiyim. Eğer bunu gerçekten ciddi bir şekilde şaka olarak söylemedilerse bence bir zaman sonra bayar.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.