LOST

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Mostulemo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mostulemo »

bende 3 sezonuda bitirdim 2 ay önce gunde 7 bolum falan izliodm bayaa kaptrdım ama 3. sezon finalini beenmedm... 4. sezon bunlarn ada dışı hayatlarını anlatıcaksa =( adaya duşmeleri hepsi için en ii şeydi ve hepsi kurtulmaya çalışıo... japonlarn ailevi sornları, austin zaten suçlu, jack kimsesiz adadn kurtulunca hepsinin hayatı kayıo ama inatla benjamini dinlemiolar ve adadan gidiolar....
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

4. sezon bunlarn ada dışı hayatlarını anlatıcaksa =(
ben öyle olacağını zannetmiyorum zira o final bölümü flashforward olarak gösterilse de flashback de olabilir....ne de olsa lost paralel evrenler desmond konusunda da zamanın kendini surekli tekrarlamasi gibi şeyler söz konusu aynı şey için jack için de geçerli olabikir çünkü biliyorduk ki oceanic hava yolu şirketi kazadan sonra kapatılmıştı son bolumde ise açıktı hatta orada buluşuyolardi ve ilk bölümde de jackin son bölumde olduğu gibi cebinden içki çıktığını da biliyoruz yani......her şey çıkabikir bu dizinin altından o yuzden hiç aman kötu olcak eski tadi kalmicak diye düşünülmesin gerçi 2009 a kadar ne olur ne kadar aynı başarıyla ilerler bilemesem de en azindan bi 2 sezon daha böyle gider :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

şimdiden yorum yapmak çok zor. Lost üzerine teoriler bitmez. Fakat sanırım -her ne kadar bende istemesemde- ada dışı hayatlarını anlatacak 4. sezon. Adaya geri dönmeye çalışacaklar diye duydum.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Sen ne diyorsun dizi 2010 yılına kadar devam edecekmiş, ciddiyim. Eğer bunu gerçekten ciddi bir şekilde şaka olarak söylemedilerse bence bir zaman sonra bayar.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Geçen salı, "lost özel bölüm" ü izledim. (digiturk)

Kesinlikle bizim zaman-mekanımızda dizinin geçtiğini, yani ada kesinlikle paralel zaman vs de değilmiş.

Ve adadan kaçamicaklarmış, gülerek ekledi, yönetmen:

"O zaman dizi biter, değil mi?" dedi
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Oh walla ya cok sagol sööledign için Mark o 3. sezonun son bölümünü görünce nooldum öyle ya jack keş olmuş kate a dio adaya dönelim falan ödüm koptu kurtulcaklar diye :D
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Sen ne diyorsun dizi 2010 yılına kadar devam edecekmiş, ciddiyim. Eğer bunu gerçekten ciddi bir şekilde şaka olarak söylemedilerse bence bir zaman sonra bayar.
Yok dostum o şaka diil bende duydum onu araştırdım cidden 2010 a kadar devam etcekmiş.Ama bence sıkmaz yaa ben izlerim şahsen :)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

OFFFF YAAA 3 sezonuda bugün 3. defa bitirdim hala birsürü muallakta kalan şey var yaaa.Gecelerimi yedi bu Lost son 6 aydır uyku düzenim bozuldu :cry:
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

O zaman son bölüme güzel bir mantıklı açıklama bulsunlar. Ã?ünkü adadan kurtulduklarını ima ediyor resmen. 2010 a kadar sürecek dizi kesin o.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Post Reply