Başlığı iki kişi döndürüdüğümüzü bir gerçek tabi ama katılımcı bulursak kesinlikle çok eğlenebiliriz. Hatta sonra da olayı ilerletip en iyi Oots-tipi çizgiroman falan yaparız ne bileyim..
Ben şimdi Oots comiclerine bakıyorum, çok güzel gerçekten. Ama evet paintle çizilebilir. Tabii o arkadaşlar tablet pc de kalemle çizmişlerdir. Ayrıca Photoshop çizim programı değil ki, demek orjinal çizimleri modifiye ediyosun seni kurnaz. :schemes:
Photoshop daha zorlayıcı aslında, ama daha pratik de olabiliyo. Değişik bişey yani E madem başlığa bakanlar arttı, bence yarışma yapabiliriz Bi konu belirlesek mesela...
Yarışmadan ziyade, neden benzer konseptte bir işe kalkışmıyorsunuz? Yani kalkışmıyoruz? Madem çizebiliyorsunuz, (aslında ben de çizerim, photoshop da yaparım ama başka işlerim de var, yoğunum) çizin siz de, ben senaryoya katkıda bulunurum arada sırada. Tıpkı Oots gibi ama biraz türk-iş frp tarzı kendimize has esprili, vs bir çizgi roman neden olmasın? :plotting:
Ben hemen bir karakter yaratabilirim zaten öyle bir yeteneğim var :schemes: hayal gücüm hızlı çalışıyor Yaptığım kara kalem çalışmasını alenthasa yollamıştım zaten kafama estimi çizerim
Hikaye gibi değil de mesela, kulaktan kulağa gibi her hafta herkes sırayla bir kare gönderir. Mesela A, B, C ve D var. İlk A yolluyo onu, sonra B devamı niteliğinde bişey yolluyo falan.
Veya... Giant in the playground forumlarında herkes Oots avatarlı olduğu için, Avtar Battle Royale diye bişey yapıyolar. Herkes karakterlerini birbiriyle dövüştürüyo, öldürüyolar
Ya da... Yine giant in the playground forumlarında Gender Bender week var. Herkesin Oots karakterlerinin cinsiyetini değiştiriyolar (Kimsenin Varsivius karakteri yok )
Ya aslında ben de düşünce sağlam ama maalesef çizme yeteneği yok, film çeker gibi, birileri senaryoyu oluştursa (ortak), başka birileri çizse (o sadece siz ), gayet güzel olabilir.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Haley'in uyuması yaramadı. Ama Ceilayla birlikte gitmesi iyi tabi. Teorilerim yanılsa bile başka bi teori üretebilirim Mesela... Neyse aklıma gelmedi şimdi