Order Of The Stick

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Başlığı iki kişi döndürüdüğümüzü bir gerçek tabi ama katılımcı bulursak kesinlikle çok eğlenebiliriz. Hatta sonra da olayı ilerletip en iyi Oots-tipi çizgiroman falan yaparız ne bileyim..
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Valla ben 5. karakteri çiziyorum bile :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Paint programıyla mı çiziyorsunuz?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

şahsen ben photoshop kullanıyorum paintle çizmek işkence :D

Demek istediğin "paint kullanıyormuş gibi çiziyorsunuz"du herhalde :schemes:
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Paintle'de olur siz kolaya kaçıyorsunuz :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Ben şimdi Oots comiclerine bakıyorum, çok güzel gerçekten. Ama evet paintle çizilebilir. Tabii o arkadaşlar tablet pc de kalemle çizmişlerdir. Ayrıca Photoshop çizim programı değil ki, demek orjinal çizimleri modifiye ediyosun seni kurnaz. :schemes:
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

(Acilen ıslık çalan smiley talep ediyom ben :D )

Photoshop daha zorlayıcı aslında, ama daha pratik de olabiliyo. Değişik bişey yani :D E madem başlığa bakanlar arttı, bence yarışma yapabiliriz :D Bi konu belirlesek mesela...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yok yahu sıfırdan çiziyorum ben :D Modifiye etsem bu kadar kötü olmaz :D photoshopun çizim programı olmadığını biliyorum ama elimde başka program yok :D
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yarışmadan ziyade, neden benzer konseptte bir işe kalkışmıyorsunuz? Yani kalkışmıyoruz? :mrgreen: Madem çizebiliyorsunuz, (aslında ben de çizerim, photoshop da yaparım ama başka işlerim de var, yoğunum) çizin siz de, ben senaryoya katkıda bulunurum arada sırada. Tıpkı Oots gibi ama biraz türk-iş frp tarzı kendimize has esprili, vs bir çizgi roman neden olmasın? :plotting:
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben hemen bir karakter yaratabilirim zaten öyle bir yeteneğim var :schemes: hayal gücüm hızlı çalışıyor :D Yaptığım kara kalem çalışmasını alenthasa yollamıştım zaten kafama estimi çizerim :D
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Hikaye gibi değil de mesela, kulaktan kulağa gibi her hafta herkes sırayla bir kare gönderir. Mesela A, B, C ve D var. İlk A yolluyo onu, sonra B devamı niteliğinde bişey yolluyo falan.

Veya... Giant in the playground forumlarında herkes Oots avatarlı olduğu için, Avtar Battle Royale diye bişey yapıyolar. Herkes karakterlerini birbiriyle dövüştürüyo, öldürüyolar :D

Ya da... Yine giant in the playground forumlarında Gender Bender week var. Herkesin Oots karakterlerinin cinsiyetini değiştiriyolar :D (Kimsenin Varsivius karakteri yok :D )

Seçenekler çoğaltılabilir :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya aslında ben de düşünce sağlam ama maalesef çizme yeteneği yok, film çeker gibi, birileri senaryoyu oluştursa (ortak), başka birileri çizse (o sadece siz :D ), gayet güzel olabilir.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Olabilir neden olmasın daha da eğlenceli olur :)
Image
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

(Hafif spolierlı içerik, 531. bölüm hakkında :D )

Haley'in uyuması yaramadı. Ama Ceilayla birlikte gitmesi iyi tabi. Teorilerim yanılsa bile başka bi teori üretebilirim :D Mesela... Neyse aklıma gelmedi şimdi :D
Post Reply